Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ミネアポリス・セントポール

Bottineau Field付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(67)

Manny's Steakhouseの写真
4.7
素晴らしい(8369)
価格:非常に高い
• ステーキ • ダウンタウン、ノースループ
本日86回予約が入りました。
Manny'sは男性的で明るく、木とレザーがアクセントになっています。ニューヨークやシカゴのすばらしいステーキハウスを連想させつつも、批判的評価と人々からの賞賛でそれらを陰らせてしまいます。ザガット・ガイドではアメリカのトップ5と評価され、ナイフ&フォーククラブ、メンズ・ジャーナル、インディペンデント・キャトルマンズ協会、新聞や雑誌の読者投票では毎回アメリカのトップステーキハウスに選ばれています。Manny'sは地元で大人気で、国中でも知られています。ニューヨーク・タイムズ紙には、「赤身の肉、丁寧なカット、優れたサービスの楽しみの秘密を今でも共有するミネアポリスの人々にとって良いニュース」と書かれました。Manny'sではUSDA認定のドライ熟成したセンターカットビーフのほか、チョップ、チキン、新鮮なシーフード、ワイン・スペクテーター賞を受賞したワインリストを提供しています。
Hell's Kitchen Minneapolisの写真
4.7
素晴らしい(5635)
価格:普通
• アメリカ料理 • ダウンタウン、ノースループ
本日108回予約が入りました。
高級感を加えたコンフォートフード... ミネアポリスのダウンタウンの中心部にあるHell's Kitchenは、その名前が示すように地下にある美しいレストランです。シェフがオーナーを兼ねているお店で、料理がヤバい程おいしいことで有名です。朝食、ランチ、ディナーを食べに、またはお酒を飲みに毎日ご来店ください。そして、気をてらったまがい物ではない、ホンモノの料理を楽しんでください。料理評論家は「ユニークだけど風変わりではない料理、面白いけどゴテゴテしていない料理」と評してます。当社の受賞歴のあるピーナッツバターから自家製のケチャップまで、ほとんどのものを手作りしています。最優秀賞を67回を獲得しただけでなく、グルメマガジン誌、コンデナスト・トラベラー誌、ミッドウェスト・リビング誌、その他のアメリカの雑誌でも賞賛されています。お子様を連れてのご来店も大歓迎です。子供たちがイタズラ書きをした寄せ書きノートをぜひご覧ください! 「とにかく理屈ぬきです。ミネソタ州に滞在していて、おいしい料理を食べたくなったら、Hell's Kitchenに行くべきです。神懸かり的な味に感動するでしょう。」(ジェーン&マイケル・スターン、NPR)
Zeloの写真
4.8
素晴らしい(4047)
価格:普通
• イタリア料理 • ダウンタウン、ノースループ
本日39回予約が入りました。
地元のレストランター、リック・ウェッブが1999年にオープンしたZeloは、モダンなイタリア料理と比類のないサービスを提供しています。新鮮な季節の有機食材と地元食材を使用した手作りの料理を提供することが我々の情熱であり、責任です。すべての食事を毎日楽しめます。ドラマティックかつ居心地の良いレストランで、温かみのある木材、オリジナルのアート、壁画、錬鉄の作品などが店内に採用されています。ホスピタリティが有名のお店です。ビジネスランチでも友人とリラックスしながら過ごす夜でも、Zeloのチームはあなたをいつでも歓迎します。
Murray's Restaurant & Cocktail Loungeの写真
4.8
素晴らしい(6164)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ダウンタウン、ノースループ
本日54回予約が入りました。
Murray's Restaurantは、1946年にオープンしたミネアポリスの独創的なステーキレストランです。受賞歴があるシルバー・バターナイフ・ステーキ(2人前サイズ)、美味しいガーリックトースト、ヒッコリー材で薫製にしたエビの前菜、自家製パイを楽しめます。3代目に引き継がれた家族経営のMurray'sは、双子都市の真のランドマークとして、地元/外部からのお客様の間で注目を浴びるとともに、1946年当時と変わらぬ最高の料理とサービスを提供しています。
801 Chophouse - Minneapolisの写真
4.8
素晴らしい(1137)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ダウンタウンローリング公園
本日44回予約が入りました。
Experience only the finest, aged, USDA prime steaks and attentive, personable service in an authentic New York style steakhouse right in the heart of Minneapolis. Combined with a daily fresh sheet that includes Maine lobster, innovative side dishes, small-batch bourbons and scotches, and an award-winning wine selection from vineyards around the world, you're sure to have an amazing culinary experience you won't find anywhere else in the Twin Cities.
The Capital Grille - Minneapolisの写真
4.9
素晴らしい(4692)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ダウンタウン、ノースループ
本日48回予約が入りました。
The Capital Grilleでワインや料理、素晴らしい雰囲気を心ゆくまでお楽しみください。店内で熟成を行い、レストラン専属の職人がハンドカットした国内でも名高いステーキ、新鮮なシーフード、独創的なサイドディッシュ、当日店内で調理される素敵なデザートを提供しています。誰もが絶賛するワインリストには、The Capital Grilleのソムリエが世界中から厳選した350以上の銘柄を取り揃えています。洗練された快適なダイニングルームでは隅々まで行き届いたサービスを提供しています。最先端のメディア設備が整った貸し切りダイニングルームで素晴らしいイベントを開くこともできます。The Capital Grilleの上質なダイニングで、思い出に残る夜や午後のひと時をお過ごしください。ヘネピンの劇場街の中心部に位置しています。
Tullibeeの写真
4.7
素晴らしい(1394)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • ダウンタウン、ノースループ
本日43回予約が入りました。
Tullibee celebrates the lakes and woods cuisine that is so deeply woven into the fabric of Minnesota. Named for a fish native to our Minnesota waters, Tullibee is a tribute to our beautiful state and brings its fresh and authentic flavors to each dish we serve. Under Chef Marque Collins lead, Tullibee's new menu is curated with intention to allow guests to try multiple items on the menu. We will be serving more smaller portions of the menu items meant to be ordered many at a time on a rolling basis throughout the meal allowing guests to experience different options. Come and experience the flavors of the North! Tullibee is a taste of Minnesota. *Reservations are for Tullibee only. Our lounge and rooftop bar are seated on a first come, first served basis.
Young Joniの写真
4.4
非常に良い(791)
価格:高い
• ピッツェリア • ノースイースト・ミネアポリス
本日94回予約が入りました。
Young Joni is James Beard award-winning chef Ann Kim's restaurant located in the Arts District of Northeast Minneapolis. The menu is inspired by wood fire cooking and features an array of globally influenced dishes and signature pizzas. Dining Room reservations are offered for dinner and weekend brunch; walk-ins are available at our bar and community table.Young Joni is the recipient of 2019's James Beard Award for "Best Chef Midwest"; it has been featured in the New York Times and Vogue, and on Netflix's "Chef's Table: Pizza." Tucked discreetly behind Young Joni is the back bar, serving full and no-proof craft cocktails and pizzas in a warm, analog setting. Esquire named it one of 2019's Best Bars in America and Eater called it an "Essential Minneapolis Bar." Walk down the alley alongside Young Joni and look for the red light; when the light is on, the back bar is open. Back bar reservations are available, and walk-ins are always welcome.
Nolo's Kitchen & Barの写真
4.6
素晴らしい(1100)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン、ノースループ
本日52回予約が入りました。
**Please note all reservations are for Nolo's Kitchen, the rooftop is first come, first serve. For cabana rentals please visit https://www.rooftopbarmpls.com/cabanas**Located at the historic Gardner Hardware Building at 515 Washington Ave N in the North Loop neighborhood of Minneapolis. The NOLO's team consists of Marty Collins, Brett Johnson and Peter Hoff, each native Minnesotans with extensive industry experience. Marty has owned over 10 restaurant concepts in Minneapolis, MN, Kansas City and Columbia, MO, and Iowa City, IA. Brett and his family have owned and operated The Hilltop Restaurant for the past 40 years. Pete, the head chef, brings his most recent culinary experience and creativity from California to NOLO’s, The Rooftop Bar and The Basement Bar. His culinary vision and passion for local ingredients create new modern comfort food dishes. The team shares a passion for the restaurant and bar industry and sees an opportunity to fill gaps in the market in the North Loop.
Baldamarの写真
4.9
素晴らしい(6715)
価格:高い
• ステーキ • ローズビル
本日129回予約が入りました。
If you're going to take your name from a badass like the patron saint of blacksmiths, you better be able to back it up. Baldamar marks the turning point where we usher in the new standard for style, service and steak. It means the menu’s made with old-world craft at its core and modern day meat eaters in mind — with flavors forged in fire and folded into pure primal perfection. It’s where every steak is aged 40 days and 40 nights for a taste of biblical proportion, and where crazy-fresh seafood means it was caught during your morning commute. At the bar sits every spirit imaginable, and someone who isn’t afraid to use them. This is more than a new steakhouse. It’s a line in the sand. It’s not just where you celebrate special occasions. It’s where you create them.*A 20% Service Fee is added to all groups of 8 or more.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ