Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. バージニア州

Buffalo Wildlife Management Area付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(26)

Oxford Oaks Distilleryの写真
4.9
素晴らしい(229)
価格:高い
• アメリカ料理 • Oxford
本日7回予約が入りました。
A Unique Dining and Libations Destination in the heart of downtown Oxford, N.C.Oxford Oaks features a micro distillery, specialty cocktail bar and upscale restaurant where the community can gather and enjoy fine spirits, elevated cocktails and delicious cuisine.
Cucciolo Osteria Durhamの写真
4.8
素晴らしい(1623)
価格:高い
• イタリア料理 • ダーラム
本日37回予約が入りました。
Cousins Jimmy and Julian Kim welcome you to Cucciolo Osteria Durham! A sister restaurant to the original Cucciolo Osteria in Seoul, Korea, offering modern Italian cuisine with a twist.We are located in the same building as the Amtrak train station, just opposite side, next to West End Wine Bar.
Juju Durhamの写真
4.8
素晴らしい(2351)
価格:普通
• アジア料理 • ダーラム
本日77回予約が入りました。
Jujuはチャペルヒルで有名なJujubeのエキサイティングな姉妹店で、地元のレストラン経営者のJulian Benfeyと受賞歴のあるシェフCharlie Deal(JujubeとDurham’s Dos Perrosのシェフを兼任)が立ち上げました。Jujuはデューク大学イーストキャンパスの近くの9thストリートという絶好のロケーションで、早朝の軽食タイムから深夜の賑やかなひとときまで営業しています。 Jujuでは伝統料理を大胆にアレンジしたおいしい創作タパスを楽しめ、斬新さと伝統的なスタイルを調和させた料理を幅広く提供しています。手作りのカクテル、様々な種類の日本酒、厳選した素晴らしいワインやクラフトビールなどを揃えた豪華なドリンクメニューも用意しています。 食事はユニークなバー、豪華なブース、メインダイニングルームのほか、ファイヤーピットの周りのパティオ席でも楽しめます。いろいろな小皿料理を注文したり、大皿の北京ダックを友人とシェアしながら食事を楽しめます。 思い出に残るひとときをぜひお楽しみください。
NanaSteakの写真
4.8
素晴らしい(2577)
価格:高い
• ステーキハウス • ダーラム
本日31回予約が入りました。
ダウンタウン・ダーラムの中心部に位置するNana's Family of Restaurantsの新設レストランです。活気ある居心地の良い雰囲気の本格的ステーキハウスです。
Little Bullの写真
4.8
素晴らしい(513)
価格:非常に高い
• フュージョン料理 • ダーラム
本日32回予約が入りました。
Little Bull is sincere, nostalgic comfort food, inspired by the palates of first-generation immigrant kids. Pocho cuisine is not a gimmick. Like Oscar, it’s a little bull-headed, but with no bullshit. It means more than loaded terms like “New American” or “modern Mexican.” And it’s authentic to Chef’s personal experience.“American food is undefined. But it’s been designated to certain ideas and people. It’s actually evolving, as much as our landscape is a melting pot. As much as my own identity as a first-generation American and chef.”Pocho started as a term used by people in Mexico to poke fun at the “American” kids who speak Spanglish. At Little Bull, pocho cuisine showcases the evolution of being a chef in America, inspired by every immigrant and their growing influence on our food.
Seraphineの写真
4.8
素晴らしい(522)
価格:普通
• アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部) • ダーラム
本日29回予約が入りました。
Seraphine is on OpenTable! We look forward to seeing you!
Restaurant at The Durhamの写真
4.3
非常に良い(528)
価格:高い
• アメリカ料理 • ダーラム
本日13回予約が入りました。
The Restaurant at The Durham serves an ever-evolving seasonal menu of American classics and regional specialties made with the bounty of produce, meats, cheeses and seafood from our local farms and purveyors. Start with drinks and sunset views on The Roof, followed by dinner in the Restaurant’s glass-walled dining room with striking mid-century design. Reservations made through OpenTable are for the Restaurant only. For Roof reservations and private event inquiries, please call 919-768-8831.
Nikosの写真
4.7
素晴らしい(414)
価格:高い
• ギリシャ料理 • ダーラム
本日22回予約が入りました。
NIKOS offers a treasure trove of flavors distilled from Greece and the surrounding regions — spanning from the southern coast of Crete to the north of Mount Athos, and from the Ionian islands to the Aegean Sea.We invite you to embark on a culinary journey that encompasses health, wisdom, dreams, passions, and the timeless pursuit of ideas that transcend boundaries.
Amalia's Authentic Italian Restaurantの写真
4.9
素晴らしい(791)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • ウェイク フォレスト
本日17回予約が入りました。
Amalia Fumelli is the inspiration behind Amalia’s Authentic Italian Restaurant. She was born in Italy in 1932, and grew up on a farm. As she grew up, she took an interest in cooking and learned everything about the Italian kitchen from her mother and grandmother. For countless hours each day, Amalia began making hand-made pasta with her rolling pin on an old, wooden table. After many years, she had mastered her pasta creations through her skilled handiwork, precise cutting skills, and the amount of love she put into her work. Over time, Amalia has passed all of her secrets and knowledge about food along to her children and grandchildren. One grandchild in particular, Filippo Fanfani, gained a passion for the art of cooking through her guidance. As a child, he spent all his days at his grandmother’s house preparing meals for his family. The two have a strong bond, that began with their conjoining love of creating meals that are enjoyable for everyone.
Krillの写真
4.5
非常に良い(418)
価格:普通
• アジア料理 • ダーラム
本日15回予約が入りました。
Welcome to Krill, where the vibrant atmosphere sets the mood for bold Southeast Asian flavors. Executive Chef/ Partner, Jason Lawless' Southeast Asian-inspired dishes are served with fun, funky twists, paired alongside fresh, creative cocktails and a thoughtfully curated sake and wine program. Krill offers a theatrical setting that is signature to all Giorgios Hospitality Group restaurants- from the lemongrass and outdoor bamboo garden to the giant lanterns and colorful murals by local artist, Arianne Hemlein. Expect fresh, seasonal, local ingredients and house-made sauces and pastes. Looking forward to hosting you for some Far East flavors without boundaries! “Bringing the food and culture of Southeast Asia and its coastal regions to life in a very funky and playful ‘Far East funk’ sort of way.” -Giorgios Bakatsias

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ