Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. メキシコ
  3. メキシコシティ

Busue A Boutique Experience Hotel付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(76)

Campomar - Masarykの写真
4.6
素晴らしい(966)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日46回予約が入りました。
PRÓXIMAMENTE !!!Campomar Restaurante, un lugar donde los sabores de la cocina Nayarita conservan su esencia y su mas añorada tradición, con el sazón de 4 generaciones de la familia...
Bistro 44の写真
4.5
非常に良い(56)
価格:非常に高い
• フランス伝統料理 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日13回予約が入りました。
Archiebaldの写真
4.6
素晴らしい(213)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日45回予約が入りました。
An American style steak home that offers a luxurious dining experience with high-end wines and a stunning location. The combination of high-quality meats and an extensive wine list ensures that diners have an unforgettable meal.
Au Pied de Cochon - Polancoの写真
4.5
非常に良い(1382)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日24回予約が入りました。
The best place to savor outstanding French cooking. Each season the menu includes new creations converting traditional recipes into incredible gastronomic delights, providing a personal experience that will long be remembered. Au Pied de Cochon was born in "Les Halles" market in Paris during year 1947, its main aim was to feed workers in the area. The place gained popularity because of its Onion Soup and other dishes prepared with pork meat, this united with its continuous service 24 hours a day. Years later, Grupo Presidente decided to bring this concept to Mexico City. Since then, Au Pied de Cochon keeps on delighting its customers with the traditional French cuisine that represents it. Open 24 hours a day, every day of the year to delight your pallet and create a real French experience in Mexico City.
La Unica - Ciudad de Méxicoの写真
4.7
素晴らしい(1116)
価格:非常に高い
• メキシコ料理 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日30回予約が入りました。
Expect the unexpected at La Unica. This popular eatery, nestled in the heart of Mexico City's trendy Polanco neighborhood, showcases Northern Mexico's diverse cusine and brings flavors from Nuevo Le�n to Baja Calfornia. The menu at La Unica reflects the country's bounty, from its unique flavors to its fresh, flavorful seafood and decadent desserts. La Unica's menu is matched only by its exquisite decor, including four separate dining areas, with indoor and outdoor dining options. Each space features full service; the outdoor dining area boasts a spectacular full bar, including cocktails, beer and wine.
Lampuga Polancoの写真
4.6
素晴らしい(528)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日35回予約が入りました。
Lilōuの写真
4.7
素晴らしい(141)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日21回予約が入りました。
Lilou, located in the InterContinental Hotel Mexico City, presents an avant-garde space taking care of the decoration and design down to the last detail. Its gastronomic offer created by Chef Martha Brockmann incorporates classic dishes, sophisticated comfort food in an all-day-dining concept. Lilou also has a signature cocktail bar, tea time and a takeaway bakery and pastry boutique.
Alfredo Di Roma - Polancoの写真
4.7
素晴らしい(933)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日27回予約が入りました。
Alfredo Di Roma, an authentic Italian cuisine restaurant, has shared with the world its extraordinary original recipe that has been passed through three generations of the Di Lelio family since 1908: The Fettuccine Alfredo.In 1996, Alfredo Di Roma opened its doors in Mexico City to invite us to discover a magnificent selection of Italian dishes. Mauro Chiecchio, executive chef of Alfredo Di Roma, was born in Vicoforte, Italy. He did his culinary studies at the Instituto Professionale Alberghiero. His dishes accomplish an authentic Italian flavor. Alfredo Di Roma’s vast spaces allow a harmonious meal for the family, business meetings, events, and celebrations. Come to enjoy with us “The Emperor of Fettuccini” in a fancy and luxurious space.
Comedor Jacintaの写真
4.2
非常に良い(805)
価格:高い
• メキシコ料理 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日10回予約が入りました。
Treat yourself to some savory home-style everyday Mexican cuisine at Comedor Jacinta. This casual dining restaurant serves up innovative spins of classic Mexican recipes in a quaint space. Chef Edgar Nú�ez offers a nice selection of must-haves, such as the conch ceviche and chile morita salsa. Round off your meal with some rice pudding citrus or flan caramel. Comedor Jacinta provides the perfect finale to a long day. You can relax by the bar and socialize with friends while knocking back tequila, nursing a cocktail or sipping wine. Comedor Jacinta also offers a nice beer list.
Casa Portuguesaの写真
4.8
素晴らしい(838)
価格:高い
• ポルトガル料理 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日16回予約が入りました。
Que se lleve muchas "Saudades" quien deje esta casa para sentir la alegría de nuevamente regresar.“May the one who visit this house, leaves with the joy of returning back again”.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ