Butler Park付近のお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(77)
本日45回予約が入りました。
Luxury takes root in the heart of Austin at Nido, bringing the charm of the area together with the culinary techniques of coastal Europe, all perched above Lady Bird Lake and the energetic cityscape. Nido is located on the rooftop of The Loren at Lady Bird Lake - recently named by Conde Nast Traveller and Travel & Leisure Magazine as "one of the hottest hotel openings in the world." Nido nods to the surrounding and native Hill Country, giving diners a one-of-a-kind respite to experience worldly-travel through food. Nido’s selection of carefully crafted, seasonal menus are internationally-inspired with a focus on classical technique.Reservations are available for inside the dining room and the dining tables in the bar. Lounge seating is available on a walk in basis in the bar and on the terrace for drinks and snacks.For more information, please visit https://www.thelorenhotels.com/cuisine/restaurant and follow @Nidoatx on Instagram.
本日29回予約が入りました。
Julietはイタリアの田舎の恵みに触発されたメニューを、産地にこだわったテキサス中央部の食材で提供しています。フェリーニの「甘い生活」を思い起こさせるリラックスした雰囲気の中で食事を楽しめます。
ドアを開けると、燻した木と新鮮な季節の食材の香りが迎えてくれます。エグゼクティブシェフのJacob Weaverは、伝統的な定番料理にモダンなアレンジを加えたメニューを生み出しました。自家製のペストリーとパンは、パティシエのCarly Rossmeisslの手によるもので、バーマネージャーのRobert Millicanは魅力的なカクテル、選び抜かれたワインリスト、ビールを用意しています。
Julietのパティオは屋根付きで、緑に囲まれた広々とした空間に面しています。屋内には居心地の良いダイニングルームが3室あります。印象的なバーエリアは、人々を眺めたり、友人や家族と過ごしたりするのに最適です。Julietの料理と雰囲気はイタリアのように豪華で、人生と祝福に溢れています。
本日109回予約が入りました。
テキサス州オースティンの倉庫地区にあるRed Ash Italia(レッド・アッシュ・イタリア)は、シンプルで現代的な内装の広々としたレストランで、薪火で調理したイタリア料理を提供しています。シェフでオーナーのJohn Carver氏とスタッフが創作する様々な特別料理を楽しめます。自家製パスタや新鮮なシーフードやプライムステーキはすべて薪火のグリル、オーブン、鉄板で調理されます。国際的なワインリスト、特製カクテル、地元のビールが揃っています。料理のお供にはドルチェやグラッパ、アマロまたはヴィーノドルチェをどうぞ。
本日58回予約が入りました。
Sammie’s is a little taste of old Italy in downtown Austin. It celebrates the great ‘red sauce’ institution—inspired by old school, legendary Italian-American restaurants. The menu offers classic dishes in a casual but sophisticated, retro-designed space that is both lively and comfortable, capturing the essence of a night out at your favorite neighborhood joint. The space consists of a central dining room overlooking Shoal Creek and 6th Street, polished wood bar, Mildred’s Room (a private dining/wine room), and wraparound patio dining area. Please note that patio seating is weather contingent. The menu offers riffs on standards including Housemade Mozzarella Sticks, Clams Casino, and Caesar Salad a la Tommy; timeless pastas like Spaghetti with Meatballs, and Linguine Vongole; and Sammie’s Classics: big portions of iconic plates like Chicken and Eggplant Parmigiana, Veal Marsala, and Baked Manicotti.
本日58回予約が入りました。
ATX Cocina experiments with the boundaries of Mexican cuisine. We have taken traditional Mexican dishes and elevated them with modern approaches and techniques. Corn, the basis of the Mexican cuisine for thousands of years, is also the foundation of our kitchen. We nixtamalize and process our masa in house sourcing it from heirloom varieties of corn grown by small family farms in Mexico.
本日65回予約が入りました。
J Carver's Oyster Bar & Chophouse features market fresh oysters & premium wood grilled steaks. Nestled in West 6th District of Downtown Austin, John Carver, Owner and Chef delivers an elevated classic fine dining experience featuring a gorgeous raw & oyster bar and intimate dining experience.In order to honor all reservations booked, we ask that all bookings adhere to our suggested dining time frame. Please contact our reservationist if you have additional questions. Our time frames are as follows2 people - 2 hours3 people - 2 hr 15 minutes4-5 people - 2 hr 30 minutes6-7 people - 2hr 45 minutes8+ people - 3 hoursPlease reach out to our reservationist for private dining.We offer Valet at $12 daily
本日37回予約が入りました。
Hestia, named after the Greek goddess of the hearth, is a modern live-fire grill house. Dishes find inspiration from a custom 20-ft hearth which anchors the kitchen and dining room. Our menus offers an opportunity to explore and showcase techniques that highlight the role of fire in food. You may choose to order from our a la carte menu or experience our chef curated tasting menu.We accept reservations 60 days in advance. For event inquiries, please visit our website.2024 Michelin One Star
本日42回予約が入りました。
Clark'sでは鮮度、地元産、シンプルな調理法、繊細さ、清潔で美しい演出法にこだわった、アメリカの伝統的な魚介類料理を提供しています。
Clark'sではテキサス湾から北東海岸線地域一帯の伝統的なメニューから発想を得た料理を提供しています。大盛りの料理(牡蠣、冷製料理、魚介類料理、キャビアなど)、北アメリカ周辺の小規模業者から仕入れた最高に新鮮な牡蠣、魚介類の冷製盛り合わせ、とても新鮮な日替わりメニューなどを楽しめます。
本日80回予約が入りました。
The Peacock, Austin Proper’s ground floor Mediterranean restaurant and lobby bar serves breakfast, lunch, and dinner. The menus are inspired by the colorful culinary styles of Israeli and Turkish fare and include spit-roasted meats and vegetables grilled over the restaurant's wood-burning oven, flavorful tagines and hearty mezze platters and dips ideal for sharing. The sprawling bar provides a full dining experience throughout the lobby and outdoor lounge. Overlooking views of Shoal Creek can be taken in from the Peacock’s patio space and the private dining room balcony.Please note that a 4% wellness surcharge is added to all checks to assist in providing healthcare benefits for our colleagues. Thank you for supporting our staff.
本日37回予約が入りました。
お知らせ:シェフ、タイソン・コールは2011年度のジェームズ・ビアード財団により「Best Chef Southwest」賞を受賞しました。UchiとUchikoファミリー、友人のサポートに感謝します!
Uchiでは、フード&ワイン誌による「2005年度アメリカで最高の新参シェフ」を受賞したエグゼクティブシェフ/寿司マスター、タイソン・コールの料理を提供しています。日本の伝統料理に新たな風味を加えた刺激的なメニューです。「家」を意味するUchiは、日本の多くの寿司バーのように古い家を改装した建物を利用しています。活気ある雰囲気の斬新なデザインで、オースティンの多様な飲食店の中に溶け込んでいます。Uchiでは予約数は限られており、大半のテーブルを予約なしのお客様のために空けています。ほとんどのテーブルは先着順です。お客様全員がお揃いになってからテーブルに案内します。