Calgary Public Library付近のお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(325)
本日50回予約が入りました。
Located in Calgary’s East Village, Fortuna's Row offers a captivating Latin American dining experience in a stylish, expansive space that once housed a textile factory. Winner of Calgary's Best Restaurants by Avenue Magazine and placing on Air Canada EnRoute's Shortlist, Fortuna's Row has made an impact on Calgary's culinary scene. Executive Chef Mikko Tamarra curates a contemporary Latin American menu that expertly blends traditional ingredients with a contemporary flair that lends itself to an authentic, yet exceptionally modern, selection of Latin American dishes. The restaurant's design features beach-inspired elements, wood finishes, and lush plants that creates an inviting and luxurious atmosphere. Perfect for a night out or a special event, Fortuna’s Row delivers an experience that is truly an escape from the ordinary.
本日70回予約が入りました。
Four key pieces separate us from a traditional steakhouse.1) We only serve ranch specific Alberta Beef. That means we don’t serve beef from anywhere else on the planet. We know our farmers and ranchers personally and respect the hard work they put into produce our beef. We like our beef to be, hormone & antibiotic free and pasture raised. Happy cattle make for better steaks. 2) We are one of just a handful of steakhouses in Canada that serves, Grass-fed, Grain-fed, Wet-aged, Dry-aged and Wagyu beef 365 days a year. Our beef is always fresh never frozen.3) We use an 1800o Infrared Grill to cook your steaks. Our grill stays at very consistent high heat versus a traditional open flame grill. The high heat creates a flavourful crust on outside of the steak and leaves a juicy centre.4) Our décor is warm and modern. The tradition has always been dark wood, leathers and a muted palate for a steakhouse. We broke the mold and decided to add hand selected music that reflects us!
本日36回予約が入りました。
Saltlikは、カルガリーのダウンタウンの中心部に位置する、現代の典型的なステーキハウスです。
快適な高級感あふれるメニューは、エグゼクティブシェフのクリス・ミルズが企画したものです。このメニューには、ステーキ愛好家だけでなく、あらゆるお客様の食欲を満足させるバラエティがあります。
55種類のラベルを揃えた当店のワインリストは、新たな世界標準や、かつて世界的人気を誇った銘柄が含まれています。ワインの大半は50.00ドル($)から70.00ドルまでの範囲内です。当店の専門サービスチームが周到に対応する高級カジュアルダイニングをお楽しみください。
本日38回予約が入りました。
イタリア語で「劇場」を意味する Teatro は、カルガリーの芸術・劇場地区というレストランのロケーションに敬意を表しています。Teatro は20年以上にわたり、歴史的なトロント・ドミニオン銀行(1911年創立)の建物内の高級ダイニングの雰囲気の中で、現代的な地中海料理を提供しています。受賞歴を持つワインセラーには、イタリアとボルドーの高級ワインを中心に、1,100の銘柄の13,500本を超えるワインを保管しています。8コースの「シェフのテイスティングメニュー」で、本物かつユニークな高級レストラン体験を楽しめます。大人数のグループの場合は、プライベート、またはセミプライベートでのダイニングも可能です。
3コース・エクスプレス・ランチ($25)は、多忙なダウンタウンでの食事に最適です。地元産の食材、季節の食材をふんだんに使用しており、メニューは毎週変わります。詳細については @TeatroCalgary をフォローしてください。
服装はビジネスカジュアルドレスを推奨します。予約をお勧めします。
本日34回予約が入りました。
Our award winning head chef Francis Martinez executes a menu that honours local producers to deliver contemporary dishes with a soft french influence. From our celebrated sablefish to the finest local beef, from small delicious snacks to robust courses, we aim to create a special experience for every guest. The attention to detail we seek starts with our local farmers and producers and transcends to our preparation and cooking styles. From sourcing natural and organic ingredients to selecting special kindling for our wood burning Josper oven, we have a love for food and hospitality that is best when shared with our friends and guests.
本日29回予約が入りました。
カルガリーのダウンタウンに位置するこの新しいレストランの共同シェフ/オーナーであるコニー・デサウサは、「トップシェフ」シーズン1のファイナリストに選ばれました。カスタムビルドのロティサリー、炭火焼器、ビンテージスタイルのスライサー、手作りの豚肉バーを用いて都会の素朴な料理を提供しています。モダンで居心地の良い集いの場であるCHARCUTは、イタリア 料理とフランスの田舎料理をアクセントにした地元のシェフ主導の料理を提供しています。食材は、小規模の地元の農家や牧場から調達したものとレストランの庭から毎日収穫するハーブです。これにより食品の長距離輸送を最小限に抑えています。すべてのメニューを深夜まで提供しています。
本日23回予約が入りました。
Diners Choice Award 2024Located in the Tribune Block Heritage Building on Stephen Avenue, one block north of the Calgary Tower, The Wednesday Room serves upscale sharable plates designed by Chef Derek Wilkins. Stylish 1960's atmosphere, with design references to Stanley Kubrick's "The Shining" in our basement. Let the libations flow with delightful Cocktails, a robust Wine List & Family Styled sharables to complete the package.
本日12回予約が入りました。
Annabelle's Kitchen is a modern 'neighbourhood' Italian restaurant offering a variety of classic pasta, antipasti, pizza, and entrata dishes made from scratch using the freshest ingredients. Our downtown location boasts a substantial wine cellar, innovative cocktails, and local craft beer.Showcasing exposed brick and soft colours our downtown restaurant space honours the iconic building located along historic Stephen Avenue. It also boasts a great private dining room, which seats up to 10 guests.Join us for Happy Hour 3 pm to 5 pm, Monday through Friday! Enjoy $17 pizzas & $8 wine and aperol spritz.
本日19回予約が入りました。
KLEIN / HARRIS is an independent restaurant concept, inspired from the diverse bounty that Canada has to offer. Located in downtown Calgary on Stephen Avenue, KLEIN / HARRIS highlights the stories of passionate Canadian producers with the use of exceptional products and ingredients. Working with a long list of national heroes that make True North Cuisine possible, Executive Chef James Waters focuses on distinct coast-to-coast Canadian dishes; a culinary journey that begins in the West to eventually end on the East Coast, highlighting ingredients like wild seasonal mushrooms from British Columbia and fresh notable oysters from The Maritimes.