Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. カナダ
  3. カルガリー・南アルバータ

Centre Street C Train付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(24)

The Guildの写真
4.6
素晴らしい(1931)
価格:高い
• ステーキ • カルガリー
本日18回予約が入りました。
The Guildは、肉屋、料理屋、酒屋の最も洗練された伝統に新しいエキサイティングな解釈を加えた良い例です。レストランの名前は、芸術家や商人の集いの場、秘密結社として機能した過去のギルドホールにヒントを得ています。地元の牛肉、狩猟肉、家禽に敬意を表して、The Guildのシェフが木材や石炭による伝統的な調理技術を用いてカナダのカーニヴォ向けの料理を作っています。
Saltlik - Calgaryの写真
4.6
素晴らしい(3125)
価格:高い
• アメリカ地方料理(北西部) • ダウンタウン
本日42回予約が入りました。
Saltlikは、カルガリーのダウンタウンの中心部に位置する、現代の典型的なステーキハウスです。 快適な高級感あふれるメニューは、エグゼクティブシェフのクリス・ミルズが企画したものです。このメニューには、ステーキ愛好家だけでなく、あらゆるお客様の食欲を満足させるバラエティがあります。 55種類のラベルを揃えた当店のワインリストは、新たな世界標準や、かつて世界的人気を誇った銘柄が含まれています。ワインの大半は50.00ドル($)から70.00ドルまでの範囲内です。当店の専門サービスチームが周到に対応する高級カジュアルダイニングをお楽しみください。
Hawthorn Dining Room and Barの写真
4.5
非常に良い(825)
価格:高い
• カナダ料理 • カルガリー
本日28回予約が入りました。
A boldly modern interpretation of authentic prairie fare from Chef Rupert Garcia, closely intermingled with the elegance and gravitas of Fairmont Palliser – Hawthorn is both iconic and unexpected.In the heart of a city’s icon, in the landscape of the prairies, where our history meets our future: Hawthorn inside Fairmont Palliser offers a boldly modern interpretation of authentic prairie fare. Enduring significance meets exhilarating newness as Hawthorn serves up familiarity with a twist of modernity. A fresh sense of sophistication, rooted in place.**Enjoy complimentary valet parking every day from 5 pm until close, exclusively for our dinner guests**
CHARCUTの写真
4.4
非常に良い(4300)
価格:普通
• カナダ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日15回予約が入りました。
カルガリーのダウンタウンに位置するこの新しいレストランの共同シェフ/オーナーであるコニー・デサウサは、「トップシェフ」シーズン1のファイナリストに選ばれました。カスタムビルドのロティサリー、炭火焼器、ビンテージスタイルのスライサー、手作りの豚肉バーを用いて都会の素朴な料理を提供しています。モダンで居心地の良い集いの場であるCHARCUTは、イタリア料理とフランスの田舎料理をアクセントにした地元のシェフ主導の料理を提供しています。食材は、小規模の地元の農家や牧場から調達したものとレストランの庭から毎日収穫するハーブです。これにより食品の長距離輸送を最小限に抑えています。すべてのメニューを深夜まで提供しています。
MODERN STEAK on Stephen Avenueの写真
4.6
素晴らしい(1412)
価格:高い
• ステーキハウス • ダウンタウン
本日47回予約が入りました。
Four key pieces separate us from a traditional steakhouse.1) We only serve ranch specific Alberta Beef. That means we don’t serve beef from anywhere else on the planet. We know our farmers and ranchers personally and respect the hard work they put into produce our beef. We like our beef to be, hormone & antibiotic free and pasture raised. Happy cattle make for better steaks. 2) We are one of just a handful of steakhouses in Canada that serves, Grass-fed, Grain-fed, Wet-aged, Dry-aged and Wagyu beef 365 days a year. Our beef is always fresh never frozen.3) We use an 1800o Infrared Grill to cook your steaks. Our grill stays at very consistent high heat versus a traditional open flame grill. The high heat creates a flavourful crust on outside of the steak and leaves a juicy centre.4) Our décor is warm and modern. The tradition has always been dark wood, leathers and a muted palate for a steakhouse. We broke the mold and decided to add hand selected music that reflects us!
FinePrintの写真
4.6
素晴らしい(511)
価格:高い
• カナダ料理(コンテンポラリー) • カルガリー
本日15回予約が入りました。
Our award winning head chef Francis Martinez executes a menu that honours local producers to deliver contemporary dishes with a soft french influence. From our celebrated sablefish to the finest local beef, from small delicious snacks to robust courses, we aim to create a special experience for every guest. The attention to detail we seek starts with our local farmers and producers and transcends to our preparation and cooking styles. From sourcing natural and organic ingredients to selecting special kindling for our wood burning Josper oven, we have a love for food and hospitality that is best when shared with our friends and guests.
The Wednesday Roomの写真
4.6
素晴らしい(1019)
価格:高い
• カナダ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日33回予約が入りました。
Diners Choice Award 2024Located in the Tribune Block Heritage Building on Stephen Avenue, one block north of the Calgary Tower, The Wednesday Room serves upscale sharable plates designed by Chef Derek Wilkins. Stylish 1960's atmosphere, with design references to Stanley Kubrick's "The Shining" in our basement. Let the libations flow with delightful Cocktails, a robust Wine List & Family Styled sharables to complete the package.
Klein / Harrisの写真
4.8
素晴らしい(1217)
価格:高い
• カナダ料理 • カルガリー
本日8回予約が入りました。
KLEIN / HARRIS is an independent restaurant concept, inspired from the diverse bounty that Canada has to offer. Located in downtown Calgary on Stephen Avenue, KLEIN / HARRIS highlights the stories of passionate Canadian producers with the use of exceptional products and ingredients. Working with a long list of national heroes that make True North Cuisine possible, Executive Chef James Waters focuses on distinct coast-to-coast Canadian dishes; a culinary journey that begins in the West to eventually end on the East Coast, highlighting ingredients like wild seasonal mushrooms from British Columbia and fresh notable oysters from The Maritimes.
Teatro Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(2930)
価格:非常に高い
• イタリア料理(コンテンポラリー) • カルガリー
本日27回予約が入りました。
イタリア語で「劇場」を意味する Teatro は、カルガリーの芸術・劇場地区というレストランのロケーションに敬意を表しています。Teatro は20年以上にわたり、歴史的なトロント・ドミニオン銀行(1911年創立)の建物内の高級ダイニングの雰囲気の中で、現代的な地中海料理を提供しています。受賞歴を持つワインセラーには、イタリアとボルドーの高級ワインを中心に、1,100の銘柄の13,500本を超えるワインを保管しています。8コースの「シェフのテイスティングメニュー」で、本物かつユニークな高級レストラン体験を楽しめます。大人数のグループの場合は、プライベート、またはセミプライベートでのダイニングも可能です。 3コース・エクスプレス・ランチ($25)は、多忙なダウンタウンでの食事に最適です。地元産の食材、季節の食材をふんだんに使用しており、メニューは毎週変わります。詳細については @TeatroCalgary をフォローしてください。 服装はビジネスカジュアルドレスを推奨します。予約をお勧めします。
Ruth's Chris Steak House - Calgaryの写真
4.8
素晴らしい(2822)
価格:非常に高い
• ステーキ • カルガリー
本日25回予約が入りました。
Ruth's Chrisはありきたりのレストランではなく、人々が憧れるステーキハウスです。1800度の直火で完璧に焼き上げたプライムステーキ(米農務省とアルバータ州からプライム級と格付けされた極上ステーキ)、絶妙に調理された魚介類、ニューオリンズ風の前菜、美味しいデザート、並外れた水準のサービスを提供しています。Ruth’s Chris Steak House Calgaryは、ダウンタウン中心部のカルガリー・タワー2階にあり、歩行者専用のステファン・アベニュー・モールから南へわずか1ブロックという便利なロケーションです。アラカルト料理や定食(36ドルから楽しめる充実した主菜)を用意しているほか、夜の名物イベントであるサンデー・トラディション(1名あたり42ドルの3コース・ステーキディナー)やウェンズデー・ナイト・デート・ナイト(2名で110ドルのディナー)も開催しています。来店目的が2人でのロマンチックなディナー、重要なビジネス昼食会、主要イベント前の簡単な夕食であるかに関わらず、Ruth’s Chris Steak Houseでは「焼けるように熱い」体験ができます。

Centre Street C Train​周辺​のお食事オプション一覧

更新日

一番人気のレストラン

人気のレストラン

D.O.P.

4.8

レストランを見る

地元で評判のお店を見つける

最高レベルの評価
高評価のお店を検索

一番人気の料理ジャンル

人気の料理ジャンル

コンチネンタルヨーロピアン

コンチネンタルヨーロピアン​レストランを見つける

平均会計金額

5,000〜9,999円
この金額範囲で検索
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ