Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Come Home to Provence付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(22)

Telefèric Barcelona - Los Gatosの写真
4.4
非常に良い(1660)
価格:高い
• スペイン料理 • ロスガトス
本日77回予約が入りました。
Telefèric Barcelona doors were first opened thirty years ago in Barcelona, Spain. Now, our passionate teams in Walnut Creek, Palo Alto, Los Angeles and Los Gatos have grown to include some of the world’s most creative and innovative chefs and mixologists, and we are eager to share our culture and gastronomy with you. It is a great pleasure to offer you a degustation of our best Spanish tapas, exquisite paellas and hand-crafted cocktails! Let us create a unique and fun dining experience for everyone to enjoy! Muchas gracias!
Shepherd & Simsの写真
4.5
非常に良い(765)
価格:普通
• ファーム・トゥ・テーブル • ロスガトス
本日25回予約が入りました。
Jim & Angelique Stump are bringing the fun back to Los Gatos with Shepherd & Sims. The Stumps also own notable restaurants The Table in Willow Glen, The Vesper in Downtown Campbell, and Forthright Oyster Bar & Kitchen in West Campbell. This new concept will be another wonderful place where the community can enjoy delicious meals, and each others company.
Dio Dekaの写真
4.9
素晴らしい(3065)
価格:非常に高い
• ギリシャ料理 • ロスガトス
本日18回予約が入りました。
2011年と2012年度のサンフランシスコ・ベイエリア&ワインカントリーで、ミシュランの星を獲得しました。 「Dio Dekaの磨き上げてきた巧みな技術で完成したギリシャ&地中海料理は見事」 - ミシュラン匿名調査員 「・・・鮮明な風味、完璧な調理法が民族性を超越したギリシャの味を生み出す」 - Gourmet Magazine Wine Enthusiastのレストラン賞で、Ultimate Distinction賞を受賞しました。 特にディオニュソスに値する「種類豊富なワインリスト」と一緒に楽しむことで、「アテネの人を羨ましがらせる」ほどの「思い出に残るギリシャ料理」、5人のオーナーがフィロクセニア(おもてなし)の精神で提供する「卓越した」サービス、これで「とんでもないギリシャの夜」になることは間違いない。 - ザガット
Los Gatos Parksideの写真
4.7
素晴らしい(461)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • ロスガトス
本日33回予約が入りました。
Our mission is to share our passion for sustainably sourced ingredients. Los Gatos Parkside is all about freshness. Chef Noe Briseno and our team bring their passion for sustainably sourced ingredients to create an approachable menu showcasing the seasonal bounties of the Bay Area. We pride ourselves on using fresh, organic & locally sourced ingredients whenever possible.
lelé kitchenの写真
4.9
素晴らしい(18)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • ロスガトス
本日9回予約が入りました。
Lele Kitchen is a continuation of Lena Leskina’s beloved bakery and cafe, now expanding into upscale dining with a California farm-to-table and Eastern European twist. Chef Ulad Skoblia curates a menu that celebrates bold Slavic flavors — caviar, smoked fish, dill, and root vegetables — infused with California’s seasonal ingredients.Nestled near the scenic Santa Cruz Mountains, our location inspires both our seasonal cuisine and wines. Advanced Sommelier Fedar Kamkou guides the wine program, highlighting Californian winemakers to pair perfectly with each dish. Our casual upscale atmosphere blends classy sophistication with a relaxed vibe, perfect for any occasion — whether it's a cozy dinner with friends or a special family night out. And yes, we’re kid-friendly, with special touches like a small children’s menu.Whether you’re savoring oysters, clay pot-roasted rabbit, or treating yourself to our dessert at Lele Kitchen, you’ll experience the best of creative, chef-driven cuisine.
Tasting Houseの写真
4.7
素晴らしい(511)
価格:非常に高い
• グローバル料理 • ロスガトス
本日12回予約が入りました。
We believe wine is better with food & food is better with wine. A perfect pairing is an experience everyone should enjoy..often. Our unique approach to food and wine means we are "wine first". We first curate the wine list which includes 65+ wines by the glass and then design a food menu that specifically complements the wine. The kitchen is led by Executive Chef Julian Silvera who spent his early culinary career in restaurants in his native NYC. He then took his talents to Florida's Knife and Spoon, where he helped garner a coveted Michelin star. Chef Julian is passionate about sourcing hyperlocal ingredients & has a strong focus on sustainability. Our service team includes ten sommeliers and is proud to offer guests more than 700 wines by the bottle. We are a casually elegant wine bistro open Tues-Sat 5PM to 10PM. The Champagne Bar is open daily noon-10PM. Children are welcome on the patio. The Wine Bistro and Champagne Bar seats adults only. Live Music Nightly.
Gardenia Los Gatosの写真
4.4
非常に良い(30)
価格:高い
• フランス料理(コンテンポラリー) • ロスガトス
本日24回予約が入りました。
Gardenia in Los Gatos is the flagship location for Gardenia Coffee Inc. Nestled in a historic Victorian style mansion, Gardenia is situated in a prime location – the heart of bustling Los Gatos downtown. Gardenia will serve as a community hub for locals and visitors alike, helping foster genuine connection through weekly events and neighboring partners. Striving for excellence, we will offer the finest beverages with a focus on distinctive coffee. Along with our drinks, we will provide gourmet food & exceptional service.Please note that when making a reservation, you may be placed at a lounge area. This is not tradition seating. Feel free to leave in the request if you would like to avoid the lounge areas. We will try our best to accommodate these requests, but they are just requests. Thank you so much for your understanding.
The Lexington Houseの写真
4.8
素晴らしい(291)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • ロスガトス
本日13回予約が入りました。
The Lexington Houseは、カリフォルニア州北部のモダンな料理を、古典的なインスピレーションを得たカクテル、良質のスピリッツ、クラフトビールやワインとともに提供しています。友人と食事を共有するための居心地のよいダイニング体験を演出しています。カリフォルニア州ロスガトスの地に、スティーブン・シェルトンとジミー・マリノにより2013年9月にオープンしたレストランです。季節に応じた革新的なメニューを提供しています。シェフのフィリップ・ブレネマンは、地元の農家から届く食材に焦点を当て、シェルトンとマリノも共同プロデュースするバープログラムに同じ哲学を反映しています。
Black Angus Steakhouse - Blossom Hillの写真
4.5
非常に良い(3762)
価格:普通
• ステーキハウス • サンノゼ
本日68回予約が入りました。
Black Angus Steakhouse(ブラックアンガス・ステーキハウス)は、ステーキをはじめ素晴らしい料理を楽しめる本物のアメリカンステーキハウスとして評判です。シェフが誇りを持って提供するステーキにはブラックアンガスのみを使っています。丁寧に熟成され、毎日カットしたてを直火でグリルしています。 その他の特製料理には、ジューシーなシーフード、骨から崩れる柔らかさのベイビーバックリブ、人気のプライムリブのスローローストなどを取り揃えています。Black Angus Steakhouseは質の高さ、親切なサービス、素晴らしい料理に誇りを持ち、伝統を超えた情熱を日々届けています。Black Angusでは、グルテンフリーのナチュラルメニューも各種用意しています(グルテンフリー・トレイルマップをリクエストしてください)。
Forbes Mill Steakhouse - Los Gatosの写真
4.7
素晴らしい(3410)
価格:高い
• ステーキハウス • ロスガトス
本日19回予約が入りました。
Forbes Mill Steakhouseでは、最高級の料理や、自然のままの但馬黒和牛、プライム認定アンガスビーフを提供しています。1.5%以下の選りすぐりの牛肉のみがCABブランドのプライム基準を満たすことができます。当店のメニューは、オーストラリア産ラムチョップや、オーストラリア産ロブスターテール、ハワイ産の新鮮なアヒマグロのほか、皆様でお楽しみいただける様々なシーフード料理を取り揃えています。あらゆる味覚やご予算に合うように、専門のソムリエが厳選した最高級の国内および輸入ワインを取り揃え、ワイン・スペクテーターによる「ベスト・オブ・アワード・オブ・エクセレンス」を受賞したワインリストが、当店の料理にはぴったりです。 様々な用途にご利用いただける個室を2室ご用意しています。当店のヴァソナルームは完全な個室となっており、最大38名様でご利用いただけます。また、石造りの暖炉が備わるワインルームはカーテンで囲われた半個室となっており、最大12名様でご利用いただけます。私たちの専門スタッフは、お客様の思い出に残るダイニング体験を提供し、つねに優れた品質とサービスをお届けすることを目指しています。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ