Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

Comfort Inn Midtown West付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(98)

Beccoの写真
4.5
非常に良い(28519)
価格:高い
• イタリア料理 • シアター ・ ディストリクト
本日230回予約が入りました。
Lidia Bastianichと息子Joeによる劇場地区の主要レストランです。22.95ドル(USD)のパスタ・テイスティングメニュー、29ドルのイタリア産ワインのリストで有名です。地元の人々や観光客などに愛されているBeccoは、1993年以来変わることのないイタリアの美味しい郷土料理を提供しています。ニューヨークの劇場街にある有名なレストラン・ロウに位置するBeccoは、ランチとディナーに毎日営業しています。オッソ・ブーコなどの特選料理のほか、新鮮な季節の料理も楽しめます。Reserveワインリストにはイタリアで有名なワイナリーのほか、多方面にわたるワインメーカーもあります。知識豊富なスタッフがワイン選びのお手伝いをしています。レストラン・ロウで18年営業するBeccoは素晴らしい料理と素晴らしいサービスを提供し、長年人々に愛されています。
Marseilleの写真
4.6
素晴らしい(9249)
価格:普通
• フランス料理 • シアター ・ ディストリクト
本日77回予約が入りました。
Marseilleは、地中海の影響を受けたカジュアルな南フランス料理レストランです。
Big Apple Brunchの写真
4.4
非常に良い(113)
価格:普通
• アメリカ料理 • ヘルズ・キッチン
本日6回予約が入りました。
The Big Apple Brunch Series is a Multi-cultural Experience That brings everyone together from all ways of life. We offer chicken and waffles to our Rasta pasta for a taste of the Caribbean culture to our breakfast burrito to give that taste of latin , our menu offers something tasty for everyone to enjoy. This is not your average brunch party we serve up a different experience featuring our live Aerialist performance to A List Djs so prepare yourself for great music , amazing food and dope vibes!21 + to enterOur Menu is Curated by Celebrity Chef Saul Montiel
Cantina Rooftopの写真
4.6
素晴らしい(1483)
価格:高い
• メキシコ料理 • ミッドタウン ウエスト
本日7回予約が入りました。
Stage 48の上に位置するCantina Rooftopでは、革新的なモダンメキシコ料理のディナーメニュー、マルガリータを中心とした特製カクテルを提供しています。ご来店の際は、予約をおすすめしています。 屋上レストランでは、セビチェ、ワカモレ、トスタディータス、タコス、特製のポロ・カンペストレ(グランマのモーレニグロ、緑色のライス、ブラックアンガス・アラチェーラステーキのローストポテト添え)を用意しています。 Cantina Rooftopの特製カクテルメニューには、カンティーナ・マルガリータ(フィデンシオ・メスカル、新鮮なレモン汁、アガベネクター、タヒン・スパイスリムを使用)、テキーラ・サンセット(トロンバ・ブランコ・テキーラ、マンゴーピューレ、ライムジュース、カヴァ、アペロールを使用)などが含まれます。 ダイニングルーム利用の際は、予約を強くおすすめします。大人数のグループの予約は、info@cantinarooftop.comまでご連絡ください。
The Marshalの写真
4.7
素晴らしい(672)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • ヘルズ・キッチン
本日36回予約が入りました。
The Marshal is an intimate neighborhood gem. Sustainability is paramount to us. Chef Charlie focuses on wood fired cuisine featuring seasonal ingredients from local farmers, wineries & distilleries. The Marshal serves brunch on the weekends, dinner every day of the week & lunch on all weekdays, featuring both indoor & outdoor seating.The menus change frequently, depending on seasonal items that are available. Come enjoy our goat cheese & herb stuffed chicken breast, wood-oven braised local short ribs, sustainably caught cod in a lemongrass coulis, or our variety of seasonal wood fired pizzas baked in our 800 degree wood fired oven.The Marshal features a full bar with an extensive cocktail, liquor and wine list.The Marshal is only blocks from Times Square, within walking distance of all major Broadway theaters, the Intrepid, Manhattan Cruise Terminal, and all major Times Square hotels. You'll find us written up in the NY Times, Wall Street Journal, and many others.
Kochiの写真
4.9
素晴らしい(77)
価格:非常に高い
• 韓国料理 • ヘルズ・キッチン
本日20回予約が入りました。
Sungchul Shim, formerly of Per Se and most recently Neta, opens his first solo project Kochi in Hell’s KitchenKOCHI - Korean for ‘skewer’- a tasting menu of skewered dishes as well as menu items inspired by traditional Korean cuisine that’s built around seasonality and balance. We are proud to present this menu as an homage to traditional Korean flavors elevated by the hand of gastronomic technique. Incorporating the freshest local ingredients daily, this is our exquisite interpretation of Korean cuisine.[PLEASE NOTE] We are not able to accommodate vegan, vegetarian with gluten-free and celiac diets as well as any allergies or aversions to allium, sesame (even if sesame oil is consumable), soy, gluten, and alcohol. We are able to accommodate vegetarians, aversions to red meat, shellfish, seafood, dairy, nut, gluten (if soy and soy sauce is consumable) and alcohol (if cooked alcohol is consumable) with at least a day of notice in advance.
Senza Gluten By Jemikoの写真
4.7
素晴らしい(508)
価格:高い
• イタリア料理 • ヘルズ・キッチン
本日32回予約が入りました。
Senza Gluten by Jemiko, a 100% Gluten Free Italian Restaurant in Hell’s Kitchen 626 10th Avenue, New York, NY 10036 ) Chef/Founder, Jemiko L. Solo is warmly welcoming you to Hell's Kitchen. After opening their doors in 2018 at Cafe and Bakery in Greenwich Village, it was time to introduce people to another heaven in the heart of Hell’s Kitchen, a place where everyone can enjoy Gluten-Free dishes without any worries which have always been his priority. His place has become “a must place to visit” not only for celiacs but everyone else all around the world.Walking distance from The Center of the Universe - Times Square and dazzling through all the theaters. The restaurant offers: Indoor and Outdoor Dining, a Hidden Garden, and a Full Bar Senza Gluten By Jemiko Restaurant became the Open Table’s Diners’ Choice Winner in 2023.Chef/Founder - Jemikon L Solo
Anejo Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(486)
価格:高い
• メキシコ料理 • ヘルズ・キッチン
本日19回予約が入りました。
Born out of a love for the neighborhood, Mexican food and agave spirits, Añejo was launched in Hell’s Kitchen in early 2012. Here you’ll find what is quite possibly the most eclectic selections of tequilas, mezcals, and Mexican distillations this side of the Hudson. An assortment that perfectly complements each and every dish on the inspired menu. All served in a warm, inviting, authentically artistic environment.Come for a drink.Come for what’s cooking.Come experience Añejo.Original takes on traditional tastes.
Amaroneの写真
4.6
素晴らしい(1305)
価格:高い
• イタリア料理 • ヘルズ・キッチン
本日16回予約が入りました。
劇場地区の端、9th Avenueの47thと48thの間に位置するAmaroneは、屋内&屋外に席がある家庭的なトラットリアで、オーナーのイタリアでの環境を反映した素晴しい食事を提供しています。AmaroneはHell’s Kitchenでニューヨークのベストバリューの店の1つとして注目を浴び、高い期待を越えます。Amaroneでは「お客様を自宅にいるような気分にさせる」という表現を次のレベルに引き上げ、時々去りがたい場所です。
Mariの写真
4.7
素晴らしい(61)
価格:非常に高い
• 韓国料理(コンテンポラリー) • ヘルズ・キッチン
本日13回予約が入りました。
Sungchul Shim, chef and owner of the Michelin star restaurant Kochi opens his second Michelin star restaurant Mari in Hell's Kitchen. At Mari (roll in Korean), Sung offers a tasting menu of street-food inspired Korean hand rolls, complemented by an extensive wine list and a selection of Korean spirits like soju and chungju.Mari is offering a $145 per person seasonal tasting menu (along with a beverage pairing for $110) that explores the many facets of Korean cuisine through small plates and inventive hand rolls.Due to the nature of our tasting menu, we are unable to accommodate vegetarian/vegan diets, gluten-free diets (if soy is not okay to consume), rice-free diets, allergies to fish, allium, sesame seeds/oil, and aversion to raw seafood. If you have any questions regarding food restrictions, please contact us before making a reservation. *Reservations are available 30 days in advance and released at midnight daily.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ