Corlears Hook Park付近のお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(87)
本日109回予約が入りました。
Beauty & EssexはThe Stanton Socialを手がけたチームによるレストランで、ロウワー・イースト・サイドに広さ930㎡にもわたるレストラン、バー&ラウンジを提供しています。荘厳かつリラックス、ムーディーかつ活気のある雰囲気を併せ持っています。世紀末前後の広大なタウンハウスに似た作りで、2つのフロアにわたりリラックスして食事を楽しめる様々な部屋を用意しています。各部屋には、時代を超越したジュエリーデザインと高級宝石店を称賛するユニークな要素が備わります。様々な国に影響を受けたカジュアルながらもエレガントな料理を提供し、家族や友人とシェアして楽しめます。Stanton SocialのメニューはシェフChris Santosの考えるカクテルパーティのクラシックな料理と世界各国の屋台フードですが、Beauty & Essexは風変わりで洗練されたモダンなファミリースタイルの食事の改革に焦点を当てたビストロ風レストランです。
本日131回予約が入りました。
In support of the regulations issued by the city of New York, Cecconi’s Dumbo is now open for outdoor seating until 11pm. Cecconi’s Dumbo is a modern day classic Italian restaurant near Brooklyn Bridge park, specializing in hand-made pasta, wood-fired pizza and other Italian staples. Originating in Venice and with outposts in London and West Hollywood, Cecconi’s has become a critically acclaimed dining destination featuring simply prepared Venetian inspired food. With waterfront views of the Manhattan Skyline, join us in our main dining room, bar or patio dinner and weekend brunch seven days a week. Cecconi’s offers an elegant and relaxed dining experience for all guests.
本日16回予約が入りました。
Ernesto’s is the acclaimed Basque-inspired restaurant from veteran chef Ryan Bartlow, who has worked at world-renowned restaurants, including Akelarre in Spain, Alinea in Chicago, and Frenchette in New York City. At Ernesto’s — which has been named one of The New York Times ‘best new restaurants’ of the year, among other accolades — Bartlow offers a menu inspired by his years spent cooking and living in the Basque region of Spain, mixing signature traditional dishes with seasonal riffs on classic flavors.Ernesto's is open for dinner Monday from 5:30-9:30pm and Tuesday-Thursday from 5pm-9:30pm with the kitchen closing at 9:45pm, and Fri-Sat 5pm-10pm with the kitchen closing at 10:30pm. We accept reservations and walk-ins. We take reservations up to two weeks in advance with our books opening at midnight. **Our outdoor tables are WALK-IN ONLY. Please call on the day of your reservation to check for availability.
本日84回予約が入りました。
River Caféはニューヨークやアメリカで最もユニークな場所のひとつで、ニューヨークのスカイラインと自由の女神を一望するブルックリンブリッジの下に位置しています。1977年創業のエレガントなレストランでは、最高レベルの料理を求めるニューヨーカーや世界中の旅行者のお気に入りの場所になっています。
絶好の立地、美しい装飾、無駄のないサービスで有名なRiver Caféは、希少な食材だけでなく、最高級の新鮮食材のみを使った素晴らしい代表的な現代アメリカ料理を提供しています。受賞歴のある最高のワインリスト、毎晩のロマンチックなピアノ演奏、美しいフラワーアレンジメントが自慢のRiver Caféは、単なるダイニングスポットというよりも、魔法のような体験を楽しめる場所です。ディナーのほか、プライベートパーティーにも利用可能です。River Caféの壮大な庭園にもぜひお立ち寄りください。
本日34回予約が入りました。
トップシェフ出場者リア・コーエンのPig and Khaoはローワーイーストサイドにあります(住所:68 Clinton Street)。東南アジアの影響を受けているメニューには様々なタイやフィリピンの料理があり、クリスピー・パタとマンゴーのピクルスサラダ(醤油と5スパイスで味付けし、パクチーを散らしたポークシャンク、クリスピーガーリックと代々伝わっている肝のスイート&サワーディップソース)、豚のあご肉のグリルと芽キャベツのサラダ(花椒、ココナッツビネガー、醤油、月桂樹の葉、クリスピーガーリック、春タマネギとやわらかく茹でたうずらの卵)などを用意しています。裏庭では、安い缶ビールから大ボトルまで様々なビールを香港スタイル(小ボウルから飲む)で提供しており、ワインカクテル、セルフサービスの底なしタップも楽しめます。
本日41回予約が入りました。
From the team who brought us Ruby’s & Elephante, Dudley’s is a neighborhood staple that delivers good vibes and great food in equal measure. The American-meets-Australian all-day cafe serves a lust-worthy brunch, alongside sandwiches, and pasta, all within a lively environment that’s a destination to see-and-be-seen.
本日16回予約が入りました。
歴史的なエセックス・ストリート・マーケット・ビルに位置するEssexは、ロフトのような複層階がある空間で、ローワーイーストサイドの料理に触発された現代的な料理を提供しています。Essexは、平日のディナーとハッピーアワースペシャルに加え、活気のある週末のディナーとバーシーンで有名です。ここでの週末のブランチはニューヨークで慣例となっており、常に Open Table ダイナーズ・チョイスと他のサイトにより最上位に取り上げられています。広大なレイアウトには、くつろげるバルコニーとバンケット席があり、グ ループでのお祝いの食事やプライベートパーティーが可能です。
本日13回予約が入りました。
Psaraki, meaning “little fish” in Greek, is the creation of longtime hospitality veteran James Paloumbis. The restaurant evokes the charm of seaside tavernas found along the shores of Greece. It offers spectacular views of the Brooklyn Bridge, the Manhattan skyline, and the Williamsburg Bridge, juxtaposing the tranquility of its serene ambiance with the vibrant energy of nearby Manhattan. Psaraki is a place to unwind, enjoy a perfect cocktail, and savor traditional homemade Greek dishes meant for sharing while escaping NYC's hustle and bustle. Psaraki’s menu is inspired by James’ culinary philosophy, which he terms “homemade”, where each dish is a testament to the authenticity and connection of family recipes, traditionally prepared and presented as if one was a visitor in James’s seaside home. Guests can enjoy a sampling of classic Greek dishes and a selection of Greek island favorites.
本日13回予約が入りました。
Chef Fredrik Berselius brings his love of nature to his urban surroundings through food at Brooklyn's only two Michelin-starred restaurant. With an emphasis on ingredients from the Northeastern region and influenced by his Scandinavian homeland, Aska, Swedish for "ashes," offers a distinctive dining experience through a procession of courses prepared from an open kitchen and served to guests of only ten tables each night.
本日18回予約が入りました。
First opened in 2016 and located on Orchard Street, where the LES, Chinatown and Dimes Square converge, Scarr's Pizza has been called, "The best slice in New York." With a focus on all-natural and organic ingredients, owner and 2024 James Beard Nominee (Best Chef NY State) Scarr Pimentel has crafted not only the best tasting slice in the city, but the healthiest too. Skip the line, book a table and come in for a pie. There is a full bar and the dine-in menu features the crowd favorite Hotboi and Clark Kent as well as exclusive items like the Calzones.