Dr. Henry Jacob Bigelow House付近のお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(955)
本日69回予約が入りました。
This is Greece. Bar Vlaha tells the story of the Vlach people, the founders of hospitality and Greek cooking. A nomadic group of shepherds who created and nurtured the roots of Hellenic cooking as we know it. Straying from the tried-and-true island cuisine, we're rediscovering Greek fare sourced from rural mountains, lakes and villages of Central and Northern Greece.Bar Vlaha captures the true soul of Greek cooking with rustic and nomadic traditions using charcoal and open fire gastra techniques. Locally sourced, regional and seasonal ingredients are combined with the warmth of old-world hospitality to bring the roots of Greek culture to Brookline.
本日104回予約が入りました。
Seasons 52は、地元のファーマーズマーケットの旬の食材を活かした季節のメニューを提供する斬新なグリル&ワインバーです。Seasons 52は、厳選された旬の食材のみを使用し、レンガの石窯によるローストや、オーク材とメスキートウッドを使用した直火焼きなどの素朴な調理法で素材の持つ自然な風味を引き立てています。料理に合わせて、世界各国のワインを100種類以上取り揃えたワインリストを用意しており、そのうち52種類はグラスでの注文が可能です。手作りの特製カクテルも楽しめます。
毎日ランチとディナーに営業し、週末は営業時間を延長しています。日曜の10:00~13:00の間は、サンデーブランチも用意しています。
Seasons 52は、プライベート/セミプライベートイベントにも最適です。少人数での集まりや、親しい仲間との食事に最適なシェフズテーブルも用意しています。詳細は、レストランのウェブサイト www.Seasons52.comをご覧ください。
本日17回予約が入りました。
Bianca is a modern American restaurant and bar in Chestnut Hill that specializes in wood grilling, wood fire pizza, and a variety of dishes inspired by global flavors and cuisines. Bianca means a clean slate, a virtual white plate primed for delicious expression and ready to transport you to far off places. From classic dishes done with care to the truly unique, Bianca presents a luxe dining experience in a relaxed atmosphere that is as comfortable as our own homes. Owners Chef Tim Cushman and Restaurateur Nancy Cushman are the husband & wife team behind James Beard Award Winning o ya and Hojoko in Boston.RESERVATION POLICY: If you need to cancel, notify 24 hours prior to your reservation to avoid a $15 per person cancellation fee. Children 12 & under must have an adult(18+) at the table. A 20% gratuity will be added to all parties larger than 6.Our patio is open seasonally. We do not take patio reservations, but will seat reservations at the next available patio table if requested.
本日77回予約が入りました。
Legal Sea Foodsは、新鮮な魚料理を専門に提供するレストランです。
国道9号線のチェスナットヒル・ショッピングセンター内にある当店は、初期にオープンし、現在も人気を誇る店舗のひとつです。バー、オープンダイニングルームやテイクアウトカウンター、フィッシュマーケットが備わり、新鮮な料理をお届けしています。
Legal Sea Foodsは、常に上質な食事を楽しめる場所として、長年にわたり人気を博してきました。年間を通して40種類以上の新鮮な魚介類を提供し、受賞歴のあるワインリストもあることから、多数のお客様に愛されています。
「ナンバーワン・ベストシーフードレストラン」(USAトゥデイ誌、2013年)、「ボストンで最も人気のあるレストラン」(ザガット誌、2012/2013年)、「ベストシーフードレストラン」(インプロパー・ボストニアン誌、2010年)、「ベストチャウダー」(ボストンマガジン、2010年)など、多くの称賛を得ています。また、1981年以降、歴代の大統領就任式において伝統のニューイングランド・クラムチャウダーを提供する栄誉も授かっています。
本日55回予約が入りました。
MIDA is an inspired neighborhood Italian restaurant by award winning Chef, Douglass Williams. Our menu focuses on many regions of traditional Italian food and culture, using fresh, seasonal ingredients. We are all about supremely delicious food and warm hospitality.Dinner is served Monday - Sundays from 4:00 PM - 10:00 PMLunch is served Monday - Friday from 11:00 AM - 4:00 PMBrunch is served on Saturdays and Sundays from 10:30 AM -4:00 PM.Reservations for indoor dining can be made in advance online. Patio reservations are now available for booking online or over the phone. Walk-ins are always welcome. Parties larger than six should call the restaurant directly to book a table.
本日28回予約が入りました。
ニュートン・センターにあるSycamoreは、シェフ所有の季節に着想を得た地元のビストロです。地元の食材、魚、肉を重視したメニューは、素朴で健康的なヨーロッパの伝統的田舎料理をイメージしています。料理に合わせたドリンクプログラムを提供しています。ワインリストには熱心な小規模生産者に焦点を当てているほか、ほとんどのビールには国産の各種クラフトビールを、カクテルリストには伝統的なカクテルとスピリッツを目玉に用意しています。