Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

East 75th studio付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(19)

Central Park Boathouseの写真
4.6
素晴らしい(871)
価格:非常に高い
• コンチネンタルヨーロピアン • アッパー イースト サイド
本日91回予約が入りました。
Dine with us in the beautifully updated restaurant that reimagines the Boathouse's iconic history and charm. Reviving old traditions and making new ones – we’ve got something for everybody.Monday - FridayLUNCH: 12pm -5pmSaturday & SundayBRUNCH: 11am - 5pmIn addition, our outdoor Express Cafe, is open daily from 8am to 5pm. *For parties of 10 or more: please contact us at info@centralparkboathouse.com **Please Note** Our restaurant is located inside of Central Park, which means all guests must arrive on foot, there is no parking at our property. The closest entrance and cross streets are 72nd street and 5th Ave.
BLT Primeの写真
4.6
素晴らしい(1050)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • アッパー イースト サイド
本日46回予約が入りました。
BLT Prime showcases contemporary steakhouse fare with inspiring ingredients and modern accents. Our menu features our classic collection of steaks, alongside a generous selection of fresh seafood, signature salads and a weekly-changing Blackboard Menu offering seasonal dishes highlighting local ingredients. Our award-winning wine list features both New and Old World wines, complemented by a selection of hand-crafted specialty cocktails.
Crave Fishbar Upper Eastの写真
4.6
素晴らしい(59)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • アッパー イースト サイド
本日36回予約が入りました。
Crave Fishbar—NYC’s first 100% sustainable seafood restaurant—is home to the #Oystergram Happy Hour, NYC’s best oyster happy hour deal. At home in Midtown East, Upper East Side and Upper West Side we serve creative seafood in an upscale neighborhood setting, complete with warm hospitality. Global flavors and innovative preparations highlight our sustainable seafood, heritage meats, and organic produce. Our raw bar features a daily selection of east and west coast oysters, sometimes up to twenty varieties each night. For business dinners, special occasions, and dining out just-because, we’re here to serve you a sustainable and memorable meal.
Blue Mezze Barの写真
4.6
素晴らしい(599)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • アッパー イースト サイド
本日32回予約が入りました。
Traditional food in a modern setting.Vibes of Mediterranean all around you while you taste the selected mezzes and sipping your drink. The Blue will leave your eyes and palate rejuvenated.
Sushi Nozの写真
5.0
素晴らしい(3)
価格:非常に高い
• 寿司 • アッパー イースト サイド
本日4回予約が入りました。
Craftsmanship at its finest is displayed at Sushi Noz, where guests experience our seasonal omakase menu curated nightly by Chef Nozomu Abe. Known as "Noz" to his friends, Abe-san is part of a movement from Japan advancing Edomae-style sushi, incorporating aging and preparation techniques that date back to Japan's Edo period. Upon entering the restaurant, guests are transported by the Sukiya-style wooden interior, which was assembled using more than a dozen types of cedar. The centerpiece of our first dining room is our 8-seat, 200-year-old hinoki wood sushi bar and traditional ice chest, where Chef Noz refrigerates the evening's neta selections. Our second dining room features a sushi bar made from tamo ash wood, which accommodates an additional 6 guests. We welcome our guests in true Japanese hospitality, offering two nightly seatings at each counter.
Brasserie Cognac Upper East Sideの写真
4.7
素晴らしい(1876)
価格:高い
• フランス料理 • アッパー イースト サイド
本日35回予約が入りました。
レストラン支配人のヴィットリオ・アサフとファビオ・グラナートは、2008年4月に創業した Brasserie Cognac de Monsieur Ballon を通じて、ビッグアップルとも呼ばれるニューヨーク・シティに本格的なフランス料理を提供し、フランスの文化と料理への彼らの愛情を届けています。ブラッスリースタイルのメニューは、フランスの伝統料理を組み合わせており、屋外の歩道を利用したカフェや、クラシックなメインダイニングルーム、活気あるバー/ラウンジ、またはプライベートなコニャックルームでの食事が可能です。コニャックルームでは、85種類を超えるコニャックや、第1級のボルドーワイン、ブルゴーニュワインなどを含む贅沢なワインリスト、種類豊富なグラスワインのリストを、食事とともに楽しめます。
Mission Ceviche Upper East Sideの写真
4.7
素晴らしい(111)
価格:高い
• ペルー料理 • アッパー イースト サイド
本日20回予約が入りました。
Mission Ceviche was created with the purpose of connecting the diverse people of New York City through the unique lens of Peruvian cuisine. Led by Chef José Luis Chavez & Brice Mastroluca, Mission Ceviche combines traditional flavors with modern techniques and unexpected twists to create an exciting menu that is just as healthy as it is flavorful.To inquire about reservations of 7 or more guests, please visit https://missionceviche.tripleseat.com/party_request/26027 to fill out our event inquiry form. Alternatively, you can also reach out to our restaurant directly by calling 212-650-0014.
Water & Wheatの写真
4.5
非常に良い(45)
価格:高い
• イタリア料理 • アッパー イースト サイド
本日25回予約が入りました。
Italian fast -casual dining experience. Simple and magical combination of Water & Wheat for traditional fresh pasta & Artisinal Flat breads.
Caffe Buon Gusto - UESの写真
4.8
素晴らしい(1144)
価格:普通
• イタリア料理 • アッパー イースト サイド
本日21回予約が入りました。
魅力的なアッパーイーストサイドのカフェで、快適で陽気な時間を過ごせます。パーチメントのシェードを取り入れており、ソフトな光と温かい雰囲気を作り出しています。ミックス・アンド・マッチの考え方に基づき、キッチンでは高品質の食材を使用し、心のこもった料理を提供しています。常連客は肉、パスタ、ソースを自分で選び、お好みの料理を創作できます。パスタはドライパスタ、または少額の追加料金でレストラン自家製のパスタを選ぶことができ、ソースはシンプルなマリナーラから、深みのあるカルボナーラまで用意しています。デザートにはカプチーノ、チョコレート・タルトゥフォがお勧めです。スタッフは常に笑顔で対応しています。
A La Turka Restaurantの写真
4.6
素晴らしい(1378)
価格:高い
• トルコ料理 • アッパー イースト サイド
本日30回予約が入りました。
20年前にアッパーイーストサイドにオープンして以来、A La Turkaは活気ある雰囲気の中で素晴らしい料理を提供し、メディアによる宣伝も助けになって、昼も夜も予約で一杯のレストランです。チャンネル4ではロックフェラーセンター屋上でのケバブの焼き方や塩で固めた魚の作り方を、フォックス5ではデイブ・プライスが土曜の夜のケバブビュッフェ、ベリーダンサー、ライブ音楽を紹介しています。A La Turkaでは、ケバブ工場を彷彿とさせる鶏肉、羊肉、牛肉を使用した20種類のケバブ、ヨーロッパシーバスなどの各種の地中海の魚を提供しています。居心地の良い雰囲気の中で、ご家族と一緒にイスタンブールのボスポラス海峡で本物の素晴らしい食事をしている気分になれます。A La Turkaレストランでは、毎木曜の晩はライブ音楽とベリーダンサーを、毎火曜および水曜の晩は静かなトルコ音楽の生演奏を楽しめます。また、ケータリングも行っていますので、イベントの際にはご用命ください。

East 75th studio​周辺​のお食事オプション一覧

更新日

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ