Easterwood Park付近のお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(93)
本日43回予約が入りました。
Tagliata, an Italian chophouse, boasts an impressive menu featuring hand cut steaks, fresh rolled pastas, house made charcuterie & bounty of fresh seafood. Tagliata offers the largest wine list in Baltimore with bottles from around the world & a focus on Italian wines. We host live music in the piano lounge. Open windows overlook our majestic courtyard, which is illuminated with strung lights & features an seasonal outdoor bar.The suggested dress is business casual. We kindly ask our guests to abide by these suggestions to create an enjoyable environment for all guests.The following items are prohibited however:• Gentlemen’s tank tops or sleeveless shirts• Hats are not permitted indoors for gentlemen• No exposed undergarments• Clothing with language or graphics that are vulgar or sexually explicit• Footwear is required, however there is no restriction on the style*Children accompanied by an adult are not subject to the Dress Policy*
本日29回予約が入りました。
ボルチモアで、インナーハーバーの最高の景色を眺めながら新鮮なシーフードを楽しめます。Rusty Scupper(ラスティ・スカッパー)は、メリーランド産ジャンボ・ランプ・クラブケーキ、ロックフィッシュとロブスターの鍋焼きなど、魅力的な様々な地元のシーフード特選料理を提供しています。また、ビーフテンダーロイン、アトランティックサーモンのグリルなどの古典的な料理も用意しています。壮大なウォーターフロントにある店です。
本日24回予約が入りました。
Enter a realm of authentic Levantine cuisine, culture, and design at Ammoora, an ornate dining destination, exclusively housed within the Ritz-Carlton Residences Baltimore. Embracing the cultural beauty and diversity of its fare, Ammoora immerses guests in an intimate fine-dining experience composed in a contemporary culinary style. Presented and prepared with award-winning skill and finesse, the culinary journey through the Eastern Mediterranean offers unique interpretations of classic dishes. Drawing inspiration from Ammoora's family roots, the Syrian-focused authentically modern menu evokes a sensory experience, enhanced by soft, yet lively oriental music and an alluring ambience.
本日36回予約が入りました。
Curated by Aaron Taylor, Atlas Restaurant Group’s Corporate Chef & Chef Partner in this concept, the menu puts steak in the spotlight with over 11 cuts from Chicago-based meat purveyor Meats by Linz. The Ruxton will serve a mix of wet and dry aged prime cuts of Black Angus Beef, as well as dry aging Long Island Duck and Bison from Virginia’s New Frontier Farm in-house. To complement the steak options, seasonal shellfish and seafood entrees will be available including dover sole, Maryland rockfish, whole live lobster, king salmon, Chilean sea bass and more.The Ruxton will serve lunch every weekday and dinner 7 days a week. Be sure to visit Atlas’ new world-class cocktail bar and lounge next door to The Ruxton called Order of the Ace.
本日32回予約が入りました。
A fusion of the old, the new and the best of Baltimore. We’re an American gastro bistro that represents historic, vibrant, authentic Baltimore. We blend modern energy with a classic feel, celebrating luxury, excitement & an elevated dining experience. Plus, we’ve got some unbeatable views of our beautiful city!Bygone’s warm & welcoming atmosphere is reminiscent of an old-school social club, while our open rotisserie grill, whiskey bar & craft cocktails add a flair that is contemporary.Please note: No shows and cancellations made within less than 24 hours will be subject to a $75/per person fee.
本日47回予約が入りました。
Cece's is an unparalleled dining destination that seamlessly blends sophistication with comfort. Guided by the exceptional talent of Michelin-starred Chef Sharpe, Cece's features an innovative, continental European menu with coastal influences, accompanied by house made pastas and pizzas. The open-air courtyard features a large bar, lounge and beautifully landscaped areas for al fresco dining.Cece's Roland Park dining room and Terrace are available for reservations through Open Table. Walk-in diners should visit the host at Cece's Roland Park entrance, located next to Always Ice Cream.
本日31回予約が入りました。
ボルチモア美術館(BMA)内に位置するGertrude'sでは、暖かくスタイリッシュな雰囲気の中で地元の食材を用いたチェサピーク料理をジョーン・シールズが提供しています。
シェフ兼オーナーのジョーン・シールズは、ボルチモア生まれで、料理の本の著者であり、テレビの料理番組のホストです。レストランの名前は、子供の頃に料理を教わった祖母のガートルード・クリアリーにちなんだも のです。Gertrude'sでは、可能な限り地元の有機食材を用いて、チェサピーク料理や伝統料理の洗練された地域ならではのメニューをランチ、ディナー、ブランチに提供しています。
チェサピーク湾の東海岸の生活にヒントを得たレストランの内装は美しくエレガントで快適です。開放的で風通しの良いダイニングルームは日当たりが良く、床から天井までの窓から美術館の彫刻庭園を望めます。暖かい季節には、噴水やリフレクティング・プールの周りのテラスに追加の座席を用意しています。
本日14回予約が入りました。
Experience the incredible range and romance of Latin American culture at Maximón,Stop by for food and drink menus inspired by South American and Mexican cuisines, perfectly complemented by stunning stone architecture, wood and marble furniture, and lush greenery throughout the space.Stay awhile—listen to live music acts from all across the nation, or blend your own bottle in our tequila tasting room. Even better, spend a gorgeous day at our Spanish-style courtyard, featuring fountains, an outdoor bar, and Inner Harbor views.Named for a protective Mayan deity, Maximón brings exciting Latin flavor and flair to beautiful Harbor East. Come eat, drink, and enjoy.
本日14回予約が入りました。
Sotto Sopraは、チャールズストリートのボルティモア・ハーバープレイスから北にわずか数ブロックの場所にある19世紀築の美しい建物内に位置するイタリアンレストランです。Sotto Sopraは農場から直接仕入れる食材を用いたモダンなイタリア料理を専門としており、可能な限り地元から食材を調達しています。ここでは申し分のないリゾット、手作りパスタ、ロースト肉、地元のシーフード、地元の農産物を楽しめます。
新鮮で最高のイタリア料理が含まれるパワーランチをぜひお試しください。フルランチメニューの2コースは20ドル(USD)で提供しています。
Sotto Sopraではランチを月曜~土曜、ディナーを毎晩用意しています。食べて、飲んで、眠り、夢を見る、それがイタリアンです。