Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. ロンドン

Farringdon付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(19)

Cloth Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(182)
価格:高い
• フランス伝統料理 • ファーリンドン
本日28回予約が入りました。
Having spent years supplying London’s top restaurants through their separate wine businesses, Joe Haynes and Benedict Butterworth have joined forces with Tom Hurst, who has worked at Brawn, The Marksman, Levan, and most recently as Head Chef at Lasdun, to launch the trio’s first restaurant together.Located in a Grade II listed building on Cloth Fair, Cloth Restaurant is part of a historic row of buildings in the City of London that survived the Great Fire of 1666. Down this atmospheric alley opposite St Bartholomew church, Cloth is taking over a double fronted corner site that’s beneath the former home of poet John Betjeman and next door to the two oldest residential buildings in London. Inside, low ceilings, wood floorboards with antique wall lights and artwork create a cosy, intimate atmosphere, while marble tables, long dark wood banquettes, antique crockery and cutlery will create the feel of a classic bistro.
St. JOHN Smithfieldの写真
4.8
素晴らしい(4078)
価格:非常に高い
• イギリス料理 • ファーリンドン
本日38回予約が入りました。
ファーガス・ヘンダーソンの「Nose to Tail Eating(鼻から尻尾まで食べる)」の出発点として、1994年にスミスフィールド・マーケットからすぐの場所にある、かつての燻製場を利用して開業しました。 St. Johnはイギリスの最高級の食材を重視し、なかでも最高の旬の素材を活用して、小細工のない調理技術を使用しています。今では世界最高のレストラン50軒に選出され、2009年にはミシュランの星を獲得しています。 鼻から尻尾まで食べるというのは、食べられるのであれば、動物のあらゆる部位を台所で活用すべきという考え方です。そこで、ローストビーフやレモンソールのほか、豚の脾臓、腎臓、牛の心臓、レバー、腸を巻いたもののほか、ローストした骨髄とパセリのサラダといった「特製」料理を提供しています。 ベジタリアン向きではないレストランと言われますが、キッチンではベジタリアン向けの料理を、肉や魚、家禽類、デザートを扱うのと同じくらい心をこめて調理しています。
Le Cafe du Marcheの写真
4.7
素晴らしい(1362)
価格:非常に高い
• フランス料理 • バービカン
本日17回予約が入りました。
スミスフィールドの中心部に位置するフレンチレストランで、3軒のレストランを運営しています。石畳の道のつきあたりにあり、チャーターハウス広場とチャーターハウス通りから約37mです。月曜~金曜のランチタイム(12:00~14:30)、月曜~土曜のディナータイム(18:00~22:00)に営業しています。グラウンドフロアにメインレストランがあり、主に田舎のフランス料理を提供しています。上の階にはグリル料理が中心のレストランLe Grenierがあり、チャーターハウス通りの角付近にブラッスリーLe Rendezvousがあります。 およそ25年間、同じ場所で営業を続けているレストランです。初めての方も歓迎します。
Apuliaの写真
4.5
非常に良い(1453)
価格:高い
• 地中海料理 • バービカン
本日32回予約が入りました。
Apulia で南イタリアの味と雰囲気をご堪能ください! ゲストが料理を味わう際に、プッリャ各地を旅するような忘れられない感覚を提供することを目指しています。もし思い出せなくなったら、このレストランを通じて旅に出かけましょう。長年のにわたり素晴らしい料理を生み出してきたバーリの本店にも、ぜひお出かけください。ここで培った経験が現在、ロンドンで生かされています。料理を作る際に用いる最も重要な食材は、プッリャ地方の生産者と農家から直輸入しています。自家製パンとピザの生地にはイーストをほとんど使用せず、最短でも72時間かけてふくらませています。サッサ家の子孫は、祖母のレシピを少しも変えずに用いて、イタリアンスタイルの料理を提供していきます。
Club Gasconの写真
4.5
非常に良い(1219)
価格:非常に高い
• フランス料理 • セント ・ ポール
本日1回予約が入りました。
Awarded a Michelin-star for 23 consecutive years and now celebrating it's 26th year, quality, flavour and creativity are just three words to describe Pascal Aussignac’s Michelin-starred temple to the gastronomy of his native Gascony where food and wine have a unique synchronicity. Located next to Smithfield market near Crossrail, Farringdon, Barbican and St Paul's, Club Gascon boasts stunning menus that focus on the finest ingredients from Southwest France. In a chic yet relaxed dining room, guests are invited to choose from an a la carte menu as well as Pascal Aussignac's signature Le Marche tasting menu. Club Gascon manages it's own kitchen garden (since 2021) and offers an extensive vegetarian menu.The Wine Cellar is as fascinating as it is extensive, composed of over four hundred varieties, many exclusive to Club Gascon in the UK.Enjoy more wines, cocktails, French tapas, cheese and charcuterie platters in the newly reopened " Le Bar" located next door.
KINの写真
4.6
素晴らしい(805)
価格:普通
• タイ料理 • ファーリンドン
本日19回予約が入りました。
アジアの屋台料理が食べたくなったら、ロンドンのクラーケンウェルにあるKINへどうぞ。KINのキッチンは、タイ、日本、中国、ベトナムなどからの本格的なパンアジアのストリートフードを提供しています。KINの料理のコンセプトは、シンプル、新鮮、ヘルシーです。料理のほとんどはグルテンフリーで、各料理からは「5 A DAY(ファイブ・ア・デイ)」のうち少なくとも1皿分の栄養を採ることができます。ドリンクリストにはアジア産ビール、上質な紅茶、ベトナムコーヒー、新興のブドウ畑産のワイン各種を取り揃えています。剥き出しのレンガの壁、ウッドフロア、白いペンキなど活気に満ちたデザインを使った、カジュアルかつ洗練された内装です。ストリートフードレストランの中でも、リラックスした雰囲気の居心地の良いスタイリッシュなスポットです。
56 West Smithfieldの写真
4.8
素晴らしい(17)
価格:普通
• ワインバー • ファーリンドン
本日7回予約が入りました。
56 West Smithfield was founded by a family of winemakers, with a passion for creating unique, hand-crafted wines. Our family vineyard, Château De La Cômbe, is a small, boutique vineyard in Provence. Determined to make exceptional reds and whites in a region renowned for its rosés, we spent years lovingly restoring the chateau and estate, rebuilding the winemaking cave with state-of-the-art equipment and re-planting and tending to the vines. It wasn’t long before our organic wines began winning international awards – a testament to quality winemaking in Provence. Eager to share our wines with the world, we partnered with like-minded, family-owned and boutique wineries to bring our rare and wonderful wines to you at 56 West Smithfield, without costly intermediaries.
Vivat Bacchus Farringdonの写真
4.4
非常に良い(1077)
価格:高い
• 南アフリカ料理 • ファーリンドン
Vivat Bacchusでは、素朴でこくのある料理、アルチザン・チーズ(職人チーズ)、素晴らしいワインを堪能できます。 キッチンは西洋だけでなく、よりエキゾチックなアフリカや環太平洋地域の風味も探求しています。 広く知られたフランス人気ワインからブティックヴィンテージまで13,000本以上のワインを取り揃えており、英国や各国の生産者からの非常に幅広いチーズがある有名なウォークイン・チーズルームの最高のチーズと一緒に楽しめます。Vivat Bacchusは、ワイン愛好家にとって真の天国だと言えるでしょう。
Origin Cityの写真
4.7
素晴らしい(4)
価格:非常に高い
• ファーム・トゥ・テーブル • ファーリンドン
本日3回予約が入りました。
Origin City is a representation of our family’s passions, fused together to bring an authentic pasture to plate, nose to tail dining experience. From the food and drink to the interiors, Origin City combines British fine dining and old family traditions with a touch of Scottish ruggedness and Provençal art de vivre.Our Executive Chef, Graham Chatham, has over 35 years of fine dining experience and has worked at well-renowned restaurants such as Rules and The Langham. His ethos in the kitchen reflects that of Origin City’s ‘great taste, no waste’, celebrating every part of the animal, with innovative and exciting dishes.With all our meat butchered in-house, the challenge is not in finding the perfect steak or chop but to provide a nose to tail dining experience, which champions British cuisine. From fine dining to traditional dishes that come with a big hit of nostalgia, Graham has reimagined British classics, with a twist that nods to our family’s roots.
LANTERNの写真
4.4
非常に良い(15)
価格:普通
• 中華料理 • ファーリンドン
New on OpenTable!Lantern is a popular spot in the Farringdon area. Whether you're looking for a light bite or the full foodie experience, explore the dishes at Lantern and experience authentic Chinese food in London. We look forward to seeing you!
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ