Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ワシントン DC エリア

Fletcher Johnson Recreation Center付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(145)

Caruso's Grocery - DCの写真
4.8
素晴らしい(1172)
価格:高い
• イタリア料理 • キャピトル ・ ヒル
本日30回予約が入りました。
Please note that we are not offering Restaurant Week at our DC location. Located at 914 14th Street SE in Washington, DC.Caruso’s Grocery is modeled after the classic, Italian-American "red sauce" joint. You know the one: red banquettes, a killer chicken parmesan, Sinatra pouring through the speakers. If you’re looking for modern interpretations of a chef's take on the classics, you won’t find them here. A joint venture from Neighborhood Restaurant Group and Partner Matthew Adler.
Zaytinya - DCの写真
4.7
素晴らしい(19369)
価格:高い
• 地中海料理 • ペンクォーター
本日291回予約が入りました。
有名シェフのJosé Andrésが指揮を務めるZaytinyaは、洗練されたモダンな雰囲気の中、トルコ/ギリシャ/レバノン料理に着想を得た革新的なメッゼ料理を提供しています。取り分けできる小皿料理、創造的なカクテル、ユニークな地中海ワインなどを揃え、DCのトップレストランの1つに数えられています。
dLeñaの写真
4.7
素晴らしい(1990)
価格:高い
• 中南米料理 • マウント ヴァーノン広場
本日58回予約が入りました。
Welcome to dLeña, a Wood-Fire Mexican Cocina & Mezcaleria by Chef Richard Sandoval.dLeña is derived from the Spanish word “leña,” meaning firewood. The restaurant is centered around it’s wood-burning grill - a nod to the rustic open-fire cooking techniques of Mexico’s past. The menu transports diners to Mexico through a multi-sensory experience in every bite of the signature smoked entrées, fresh ceviches, and unique sharing plates. The expansive bar features hand-crafted margaritas, Latin cocktails, cervezas and vino. CHEF'S TABLE EXPERIENCE:Book an exclusive dining experience at our chef’s table tucked behind the main bar facing into the open kitchen. Chef will prepare eight courses for 160.00 per guest, with an optional beverage pairing for 75.00 per guest. Please visit our Chef's Table OpenTable page to book:https://www.opentable.com/r/dlena-chef-table-washington
SHIA Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(36)
価格:非常に高い
• 韓国料理 • ワシントン
本日3回予約が入りました。
SHIA (shee-uh) is a modern Korean fine dining restaurant in Washington, D.C., dedicated to sustainability, innovation, and cultural storytelling. Our tasting menu-only experience spotlights the intersection of local agriculture and premium Hansik ingredients, using fresh, seasonal elements with minimal manipulation to honor the environment. As a non-profit restaurant, SHIA is more than just a dining destination; it’s a platform for tackling key challenges in the restaurant industry, from environmental responsibility to fair labor practices and culinary heritage preservation.**Please Note: Chef Lee's appearance is not guaranteed, and his availability is not given to the team or guests.**
Gordon Ramsay Hell's Kitchen - Washington DCの写真
4.5
非常に良い(372)
価格:非常に高い
• ヨーロッパ料理(コンテンポラリー) • サウスウエスト・ウォーター・フロント
本日180回予約が入りました。
Transcend on set to Chef Ramsay's iconic 22-season, six-time, Emmy-nominated television series Hell's Kitchen. A fine dining experience like no other, watch as the red and blue teams prepare, cook, and plate dishes emulating on-set Hell's Kitchen dinner service.
Dirty Habit | The Glass Houseの写真
4.3
非常に良い(2258)
価格:普通
• バーラウンジ • ペンクォーター
本日57回予約が入りました。
Dirty Habit(ダーティ・ハビット)は、プロによる手作りカクテルや、斬新なソーシャルプレートメニュー、刺激的なデザイン、ドラマチックな都会のパティオを中心とする鮮やかなソーシャルシーンを提供します。
Succotash PRIMEの写真
4.6
素晴らしい(3895)
価格:普通
• アメリカ料理 • ペンクォーター
本日136回予約が入りました。
Succotash PRIME is a progressive perspective of classic Southern favorites. James Beard Award winner Edward Lee brings his Korean roots and Southern repertoire to a soulful Southern Steakhouse menu.SUCCOTASH is named after the classic dish that has been a longstanding staple of the Southern table. While many know “Succotash” when they see it, the dish has been interpreted, modified, and passed from generation to generation for centuries. Our “Succotash” is special to us and we invite you to experience the South from our point of view.
The Bazaar by José Andrés - DCの写真
4.7
素晴らしい(982)
価格:非常に高い
• スペイン料理 • ペンクォーター
本日101回予約が入りました。
Set in the Waldorf Astoria Washington DC, The Bazaar is the culmination of a 30-year dream for Chef José Andrés. Drawing inspiration from this iconic location, which first opened in 1899 and served as DC’s General Post Office until 1914, The Bazaar is a multi-level destination reinvented with avant-garde and Americana-inspired decor.
Ambar Capitol Hillの写真
4.7
素晴らしい(4989)
価格:普通
• バルカン料理 • キャピトル ・ ヒル
本日74回予約が入りました。
南東ヨーロッパと、ワシントンDCの南東部が出会う場所です。 新世界と旧世界の最高級の食材を提供することが当レストランの目的です。バルカン諸国は長年にわたり巨大な帝国の端に位置し、歴史、地理、気候がその食文化を育んできました。バルカンという言葉は、ビザンチンの「緑豊かな山々」という意味の言葉が元になっていると言われています。AmbarはワシントンDCに最新のバルカン料理を紹介するために作られた、五感を喜ばせ、心ゆくまで堪能できるダイニングスペースで、主に「小皿料理」を提供しており、アメリカのダイナーには滅多にないバルカン半島のワインやスピリッツを用意しています。 12名以上でご予約の場合は、レストランまでお電話ください。番号は202-813-3039です。
Moon Rabbit by Kevin Tienの写真
4.8
素晴らしい(419)
価格:非常に高い
• ベトナム料理 • ワシントン
本日51回予約が入りました。
Moon Rabbit is a highly-regarded Vietnamese restaurant situated in the heart of Washington D.C., drawing inspiration from the virtuous rabbit depicted in the Buddhist Jataka tale. Led by acclaimed Chef Kevin Tien, the restaurant embodies an innovative approach to Vietnamese cuisine, showcasing a menu that is both unique and complex. Chef Tien's main objective is to pay tribute to his heritage as a first-generation Asian American, using Moon Rabbit as a platform for expressing his love for Vietnamese culture and food.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ