Fort Washington付近のお店
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本日64回予約が入りました。
Originally opened in 2005, Garrett Harker’s flagship restaurant has reopened its doors just up Beacon St. only three blocks from its original location. Eastern Standard continues to offer seasonally focused New England interpretations of classic brasserie fare, including raw bar and charcuterie, nostalgic favorites like steak tartare, baked rigatoni, steak frites, and butterscotch bread pudding, and some new soon-to-be-instant-classic dishes. Cocktail legend Jackson Cannon has crafted a beverage menu that features an array of craft cocktails both new and classic, a curated selection of wines, and craft beers from near and far.Please contact events@eshospitality.com to inquire about hosting your private event or large party reservation.
本日38回予約が入りました。
Pammy’s is a New American restaurant inspired by the feel of an Italian neighborhood trattoria. Perched between Cambridge’s Central and Harvard Squares, Pammy’s is a cozy yet sophisticated neighborhood destination. For husband and wife team Chris and Pam Willis (who live right up the street), Pammy’s is an extension of their living room. They’ve brought together their love of great food, easy hospitality and chic vibes to create a lively space that is welcoming to all looking for a memorable meal. With dishes that lean heavily on Italian flavors but are not restricted by any rules of the cuisine, the food is unpretentious and delicious. A fireplace wrapped in white ceramic, an oversized salvaged communal table designed for side-by-side dining and rich leather banquets are just some of the design elements that make up Pammy’s charm.We're currently serving a Prix Fixe menu for all reservations. A la carte dining is available for walk-in guests at our bar and in our lounge.
本日26回予約が入りました。
The Merchantでは、ほとんどすべての料理を一から調理しています。エグゼクティブシェフMatt Foleyは、以前はケンブリッジのCraigie on MainとニュートンのSycamoreで働いていました。The Merchantは広いスペースで革製品店として1世紀以上営業してきました。窓の近くのハイトップテーブル、店内の片側にある約12mのバー、反対側にあるよりよりフォーマルなダイニングスポットはそこから持ってきました。奥にあるセミプライベート・ダイニングルーム、階下のダイニングルームを提供しています。シェフFoleyは、メニュー用の肉類を店内で塩漬けにし燻製しています。一流のハンバーガー、パリのニョッキ、低温でじっくりと焼いた鶏胸肉、「素朴」なデザートを楽しめます。The Merchantでは、ランチにはサラダ、10〜12ドル(USD)のサンドイッチなど、ディナーにはフルサービスのブラッスリー(ほとんどのメインディッシュが22〜28ドル)を提供しています。バーでは、36タップのビールタップ(多くは地元の醸造)が備わり、特製カクテルも楽しめます 。
本日40回予約が入りました。
Little Donkeyは、ジェームズ・ビアード賞を受賞したシェフ、Ken OringerとJamie Bissonnetteによる最新のレストランです。この二人のシェフはボストンで人気のToro、ニューヨーク市のCoppaとToro、またバンコクやまもなくオープンするドバイのレストランもプロデュースしています。Little Donkeyは、ケンブリッジのセントラルスクエアの中心部に位置しています。OringerとBissonnetteによるボストンエリアで初のレストランで、6年前にオープンしました。居心地よく、昼から夜まで営業しています。シェフたちの世界旅行にインスパイアされた、市場の食材を使った世界各国のスモールプレートを提供しています。