Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シアトル・イースタンワシントン

Hotel Ballard付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(10)

San Fermoの写真
4.8
素晴らしい(1616)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • バラード/フリーモント
本日31回予約が入りました。
We have 15 indoor tables, and 12 covered/heated patio tables. Online reservations can be made for parties up to 5 guests. Larger groups can be booked at 5pm on weeknights, please email the restaurant for reservations. Please understand when making your reservation that we cannot guarantee a specific table or area of the restaurant. We recommend 5pm reservations for parties with specific table requests, if you book later in the evening you may need to wait for your table preference.If you are having difficulty finding a reservation you are welcome to stop by for walk-in seating. We seat our bar and covered/heated patio for dinner nightly.
Moshi Moshi Sushiの写真
4.3
非常に良い(664)
価格:高い
• 日本料理 • バラード/フリーモント
本日16回予約が入りました。
オールド・バラードの中心部に位置するMoshi Moshi Sushi(モシ・モシ・スシ)は、本格的な日本食レストランです。最高品質の魚と食材をできるかぎり使用した、伝統的な日本の寿司と日本料理料理を専門としています。日本酒、ビール、ワインに加え、種類豊富な手作りのカクテルプログラムを用意しています。
Stoneburnerの写真
4.8
素晴らしい(1687)
価格:普通
• イタリア料理 • バラード/フリーモント
本日30回予約が入りました。
このレストランはシェフJason Stoneburnerによる、地中海のさまざまな調理スタイルと太平洋岸北西部の自然の恵みへのオマージュです。全120席あり、石炉を使った料理に重点を置いています。快適なレストランには世界中からの建築オブジェクトやアンティークが飾られ、温かい時代を超越した雰囲気が漂います。プライベートダイニングも可能で、ホテル最上階にある素晴らしいイベントスペース、Olympic Rooftop Pavilionも利用できます。
Sabine Café and Barの写真
4.6
素晴らしい(73)
価格:普通
• 地中海料理 • バラード/フリーモント
本日12回予約が入りました。
reservations accepted for dinner only, from 5pm-9pm. our day café remains walk-up and counter-service only - NO reservations accepted for brunch. we are 21+ after 10pm on friday and saturday.sabine is a café, bar, and bakery serving a lively daytime and nighttime experience for all on ballard ave. here you'll find vibrant espresso drinks, colorful cocktails, and fresh breakfast, lunch, and dinner served daily. our inviting menus by chef dunkelberger draw upon mediterranean influences with middle eastern spices and herbs, while our dedication to using local, in-season, and organic ingredients wherever we can highlights the bounty of the northwest. our mezze and salatim dishes are meant to be shared; here we value the community that dining together brings.
The Ballard Cutの写真
4.6
素晴らしい(634)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • バラード/フリーモント
本日32回予約が入りました。
The Ballard Cut is a farm-to-table restaurant and whisk(e)y bar specializing in local and seasonal ingredients. Our 1200+ bottle whiskey list ranges from Japanese and Scotch single malts to American bourbons and ryes. The collection is curated to include contemporary and affordable bottles as well as rare and antique vintages. Enjoy a scratch cocktail on our patio as you take in the energetic Ballard nightlife; share a bottle of wine and a tomahawk steak with friends and family; or take a trip around the world with a custom whisk(e)y flight built by our passionate and experienced staff. Helmed by owner Tommy Patrick and chef Rachael Peebles, The Ballard Cut is the culmination of decades of hard work and dedication in the restaurant industry. We sincerely hope you enjoy your dining experience.*We have both indoor and outdoor sidewalk seating available. Please call during business hours to confirm any seating requests.*
The Ivy - Seattleの写真
4.2
非常に良い(12)
価格:高い
• フュージョン料理 • バラード/フリーモント
本日5回予約が入りました。
Welcome to The Ivy, where culinary tradition meets innovative flair! Nestled in Ballard, just north of downtown Seattle, we invite you to embark on a vibrant journey through Asian fusion cuisine. Our diverse menu features everything from expertly crafted sushi rolls to our indulgent double wagyu smash burger, all designed to tantalize your taste buds.We are a 21+ only establishment.
Walrus and the Carpenterの写真
4.7
素晴らしい(392)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • バラード/フリーモント
PLEASE NOTE: WE DO NOT TAKE RESERVATIONS. Please just stop in and we will seat you as soon as a table is available. Fishing pub meets restaurant. This bustling neighborhood restaurant specializes in oysters and other seafood dishes. Using nothing but the freshest ingredients, Chef Taylor Thomas creates seasonal food. The Walrus and the Carpenter also serves wine, smart cocktails, beer and cider. It makes an ideal after-hours hangout spot. Enjoy some fried oysters with a cold beer, surrounded by cozy rustic furnishings. If you prefer an alternative to seafood, look no further than the steak tartare, which comes with thinly sliced rye toast and egg yolk. Launched in 2010 to rave reviews, The Walrus and the Carpenter is open daily from 4 p.m. to 10 p.m. We hope to see you soon! Until we meet at the table....
Eldrの写真
4.9
素晴らしい(9)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • バラード/フリーモント
本日28回予約が入りました。
Located in the heart of Sunset Hill/Ballard, General Harvest’s newest concept celebrates the art of wood-fire cooking. This live-fire kitchen showcases the highest quality proteins, sustainably harvested seafood, and seasonal produce, all prepared with a focus on simplicity and bold, natural flavors inspired by the Pacific Northwest.
Serious Pie - Ballardの写真
4.9
素晴らしい(3)
価格:普通
• ピッツェリア • バラード/フリーモント
Tom Douglas’ serious pie, a pizzeria with a bread baker’s soul is located in downtown seattle, ballard, and totem lake. we’re here to serve up delicious salads, and our famous pizzas with blistered crusts, light textured but with just enough structure and bite. our attentiveness to each pizza in the 600-degree stone-encased apple wood-burning oven preserves the character of house-made charcuterie and artisan cheeses from around the world.
Migakuの写真
価格:非常に高い
• 懐石料理・会席料理 • バラード/フリーモント
Migaku specializes in authentic Japanese “Sushi” and “Kaiseki” cuisine, served in the traditional “Omakase” style. Grand Opening on December 23rd 2024 in Seattle, WA, by a Japanese chef, Migaku has quickly distinguished itself in the culinary world. Chef Migaku Inaba is renowned for his profound dedication to the art of Japanese cuisine. His culinary journey began in the picturesque settings of Shizuoka, where he was deeply influenced by the rich natural resources and the culinary heritage of the region. After honing his skills at the esteemed hotel Kiyomizu, Chef Inaba received the prestigious “Minister of Agriculture, Forestry, and Fisheries Award,” a testament to his skill and innovation in the kitchen. Please come on in and enjoy our Japanese dining journey.

Hotel Ballard​周辺​のお食事オプション一覧

更新日

一番人気のレストラン

人気のレストラン

Serious Pie - Ballard

4.9

レストランを見る

地元で評判のお店を見つける

最高レベルの評価
高評価のお店を検索

一番人気の料理ジャンル

人気の料理ジャンル

イタリア料理

イタリア料理​レストランを見つける

平均会計金額

~4,999円
この金額範囲で検索

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ