Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Hotel Felix付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(35)

avec River Northの写真
4.7
素晴らしい(427)
価格:普通
• 地中海料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日83回予約が入りました。
located in the heart of River North, avec features Midwestern takes on Mediterranean classics under the culinary direction of James Beard award-winning chef, Paul Kahan and executive chef Dylan Patel. pair your meal with an incredible array of carefully chosen wines curated by wine director Bret Haire, or simply stop by for a delicious cocktail at our expansive bar.
Chicago Chop Houseの写真
4.8
素晴らしい(3720)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • リバー・ノース(シカゴ)
本日69回予約が入りました。
Chicago Chop Houseにとって、「歴史的なシカゴのダイニング」は単なるテーマの枠を超え、生き方そのものとなっています。100年の歴史を誇る、ブラウンストーンを使用したビクトリア様式の建物を完全に復元した店内は、精肉出荷業者や、政治家、ギャングたちが豪華な室内でステーキを味わったこの街の歴史を思わせます。ハンターグリーンの壁に囲まれ、輝く燭台に照らされた3室のダイニングルームでは、1400枚以上の写真が昔のシカゴの様子を物語ります。荘厳な1.8kgのポーターハウスや、450gおよび680gのニューヨークストリップ、680gのプライムリブなど、USDAプライムビーフのみを使用した当店のメニューの熟成された風味が五感を刺激します。Chicago Chop Houseは、繊細な風味と柔らかさで知られる独特でジューシーなお肉、見島牛を提供するシカゴ都市圏でも数少ないレストランの1つです。650種類以上を取り揃えた国際色豊かなワインリストから、食事に合わせたグラスまたはボトルワインをお楽しみいただけます。
Beatrix - River Northの写真
4.6
素晴らしい(5343)
価格:普通
• アメリカ料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日147回予約が入りました。
Beatrixはシカゴのリバー・ノースに位置するカフェ、ミーティングポイントでもある地域密着型のレストランです。シェフパートナーのSusan Weaver、Rita Dever、John Chiakulasによる創作メニューは、Lettuce Entertain Youのテストキッチンで作られた料理をヒントにしています。 Beatrixは、毎日の朝食/ランチ/ディナー/深夜帯のほか、土曜/日曜のブランチに営業しています。 全てのペストリー、パン、スイート(甘味) を毎日店内で焼き、Sadieのクランチケーキ、ハニー・バター・シナモン・バンズ、チョコレート・チャンク・クッキーなども揃えています。コーヒー/紅茶のメニューは、IntelligensiaとMetropolisというシカゴの代表的な2つのコーヒーロースターを取り扱い、ニトロ・コーヒー、ブレットプルーフ・コーヒーなどの様々な特製コーヒーを用意しています。
TAO Asian Bistro - Chicagoの写真
4.6
素晴らしい(3218)
価格:高い
• アジア料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日47回予約が入りました。
TAO Chicago offers guests a sensual trip through the cuisines of Asia. The design-driven restaurant and adjoining nightclub is inspired by the original TAO locations in New York City, Las Vegas and Los Angeles. TAO Chicago features multiple levels, creating dynamic spaces within the historic building’s shell, while adding TAO’s Asian-influenced DNA to the restaurant, lounge and nightclub including murals by artist Hush and TAO’s signature 16-foot-tall Quan Yin statue anchoring one end of the dining room. TAO Chicago’s restaurant menu, created by TAO Group Partner and Chef Ralph Scamardella , is complete with Pan-Asian offerings from the sea, sky and land including signature dishes like Satay of Chilean Sea Bass, Crispy Rice Tuna and a Wagyu Rib-Eye.
SUSHI-SAN - River Northの写真
4.8
素晴らしい(1303)
価格:普通
• 日本料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日102回予約が入りました。
Sushi-San serves up the best sushi in Chicago made with the freshest ingredients they can find, all served with a side of old-school hip-hop and ice-cold beer. The bar is kept stocked with rare Japanese whisky, sake, wine and inventive cocktails. Join them for lunch and dinner.
The Franklin Roomの写真
4.8
素晴らしい(1892)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • リバー・ノース(シカゴ)
本日38回予約が入りました。
The Franklin Roomは独特な都会のタヴァーンで、シカゴで人気のリバーノース周辺に位置しています。心の和む風味豊かなメニューは、世紀末前後にヒントを得たアメリカのタヴァーンの料理を特色としています。The Franklin Roomのドリンク一覧は独立した蒸留業者と限定版、希少版に重点を置いており、厳選した高級スピリッツやワイン、ビールを提供しています。
Tzucoの写真
4.7
素晴らしい(795)
価格:普通
• メキシコ料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日56回予約が入りました。
Located in the bustling River North neighborhood of Chicago, Tzuco, helmed by the Michelin-starred Chef Carlos Gaytán, offers a blend of authentic Mexican flavors and sophisticated French techniques. Named after Chef Gaytán’s hometown, Huitzuco, the restaurant boasts a menu rich in ceviche, seafood, and traditional Mexican dishes, served in a spacious dining room, lively bar, lounge, and an all-weather outdoor terrace.Tzuco’s captivating interiors, designed by the acclaimed Cadena + Asociados Concept Design, tell a story of Chef Gaytán's heritage with preserved materials from Mexico and handcrafted furnishings, ensuring guests not only savor exquisite dishes but also relish an immersive cultural experience.
Mastro's Steakhouse - Chicagoの写真
4.6
素晴らしい(6348)
価格:高い
• ステーキハウス • リバー・ノース(シカゴ)
本日115回予約が入りました。
Mastro'sが展開する洗練された伝統的なステーキハウスとオーシャンクラブ(シーフードレストラン)は、素晴らしいサービス、高評価の料理、ライブエンターテイメントを提供する格調高いエネルギッシュな雰囲気のレストランとして知られています。極上のダイニング体験をお楽しみください。
GT Prime Steakhouseの写真
4.8
素晴らしい(2146)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • リバー・ノース(シカゴ)
本日18回予約が入りました。
地元農場や季節の食材にこだわりを持つ、パートナー兼エグゼクティブシェフでFood & Wine Best New Chef 2008を受賞したGiuseppe Tentoriが、様々なカットのステーキや季節野菜を使った肉中心の大皿料理を作り出しています。
Wildfire - Chicagoの写真
4.3
非常に良い(8467)
価格:普通
• アメリカ料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日48回予約が入りました。
Step back in time to when going out for dinner meant something really special. From the decor to the jazz music, Wildfire has the style and warmth that makes it perfect for celebrating with friends or a quiet evening for two. The extensive menu features broiled steaks and chops, wood-roasted seafood and roasted meats, all prepared in an open kitchen. Signature dishes include Horseradish Crusted Filet Mignon, Macadamia Nut Crusted Halibut, Wildfire Chopped Salad and Cedar Planked Salmon. So order a signature martini or one of our many wines by the glass, then sit back and enjoy the 1940s supper club experience of Wildfire.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ