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Hotel Kazusa付近のお店

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現在地周辺のご予約可能な店舗(77)

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鮨 たかや (旧 九谷)の写真
4.8
素晴らしい(151)
価格:非常に高い
• 寿司 • 銀座
本日3回予約が入りました。
日本伝統の味、鮨を中心とした料理と共に、私たちのお客様への真心もお愉しみいただけますよう、ご来店をお待ちしております。ソムリエオススメの日本酒・ワインもグラスで豊富にございます。日本酒・ワインのペアリングもお勧めです。【2019.1.15より営業時間変更致します】(ランチ)12:00−14:00(ディナー)17:30-24:00(最終入店23:00)☆定休日無し☆ラストオーダーは30分前になります。☆ランチ営業再スタート致しました
鮨Yasuke 豊洲千客万来店の写真
5.0
素晴らしい(1)
価格:普通
• 寿司 • 豊洲・晴海
【銚子丸へようこそ】 東京都にある、銚子港をはじめ、世界中の海から仕入れた「新鮮なネタ」と、心温まる「おもてなし」が自慢の鮨Yasuke 豊洲千客万来店は、本格的な江戸前寿司を気軽に楽しめるグルメ寿司です。ランチからディナーまで営業しており、忙しいお昼のひとときも、ご家族ご友人とのゆったりしたお食事にもぴったりです。お仕事帰りや休日のおでかけの際にも、ぜひお立ち寄りください。すべてのお寿司はシャリなしのおつまみにアレンジ可能。各種取り揃えたお酒とともにお楽しみいただけます。充実のテイクアウト寿司で、ご自宅でも本格江戸前寿司を。月ごとに季節感あふれるお寿司と一品料理を中心とした期間限定のイベントも開催。今しか味わえない旬をお楽しみください。また、SNSで「銚子丸はお寿司もおいしいプリン屋さん」と言われるほどの、専門店にも負けないデザートも自慢の一つです。店内にはカウンター席やテーブル席をご用意し、お一人さまからご家族利用まで幅広く対応可能です。職人が目の前で握る寿司を味わいながら、特別な時間をお過ごしください。銚子丸のこだわりが詰まった最高の一皿をせひご体感ください。ご来店を心よりお待ちしております!東京都江東区豊洲6-5-1 豊洲千客万来 温浴棟2階
バンデルオーラの写真
4.1
とても良い(70)
価格:高い
• イタリア料理 • 渋谷
本日3回予約が入りました。
オーナー、シェフを始め全スタッフのイタリア料理に対する愛情は深い。 日本であって日本ではない場所、それがバンデルオーラ。Banderuola, in Tokyo's culinary capital Ebisu, crafts stunning Italian dishes with passion and flair in its charming and relaxing restaurant. The insalata Caprese with fresh mozzarella, basil and tomato and the crispy calamari fritti make ideal starters to your meal. Some of Banderuola's specialty entr_e dishes include the pesce al pecorino con patate fish of the day with potatoes and grated cheese, the beef filetto di manzo al balsamico and the tuna linguine al pesto di tonno pasta, all of which are prepared to perfection. Be sure to accompany your sumptuous Italian feast with one of Banderuola's imported wines.
宗胡の写真
4.6
素晴らしい(80)
価格:非常に高い
• 日本料理 • 六本木
伝統的技法だけでなく、現代の感性を取り入れた 精進料理の新しい可能性「shojin」を六本木から発信します。 完全精進のお料理をご希望の方は、ランチは2日前、ディナーは前日までにご予約ください。 特別コースにてご用意致します。【キャンセルポリシー】お席のみのご予約の場合は、以下のキャンセルポリシーを適用します。ランチタイム当日 5000円前営業日 2000円ディナータイム当日 1500円前営業日 10000円Our concept is to develop new possibilities in the classic Japanese vegetarian cuisine; Shojin Ryori, by building a bridge between traditional techniques and modern tastes and sensibilities. Linking the past to the present and passing something to the future is in the essence of our Shojin Ryori cuisine.We use Bonito flakes soup stocks, eggs and dairy products in our recipes.We can make strict vegetarian cuisine (Bonito flakes, eggs and dairy products free) if you make a reservation 2days prior to lunch, 1day prior to dinner.【For seat-only reservations, cancellation policy】Lunch* Same day: ¥5,000* Previous business day: ¥2,000Dinner* Same day: ¥15,000* Previous business day: ¥10,000
黒毛WAGYU RESTAURANT HACHI ハチの写真
4.8
素晴らしい(5)
価格:非常に高い
• ステーキ • 青山・表参道
本日1回予約が入りました。
表参道の青山、骨董通りで日本産の本物の黒毛和牛を香ばしくシンプルなステーキを楽しめるレストランです。プロフェッショナルに厳選された和牛ステーキの味わいは味覚だけではなく、心まで楽しくなれるはず!旅の始まりにまずは本物の和牛の味わいを確認するためや、最後に再度、和牛を味わって帰国したい方にお勧めです。なぜならば、100%本物の黒毛和牛のステーキが出てくるからです。This restaurant offers savory and simple steaks of genuine Japanese black beef from Japan in Aoyama and Kotto Dori in Omotesando.The taste of professionally selected Wagyu beef steaks will delight not only your taste buds but also your mind!We recommend this restaurant for those who want to start their trip with a taste of real Wagyu beef, or for those who want to return home with a taste of Wagyu beef again at the end of their trip.Because you will be served 100% real Wagyu steak.
Empire Steak House Roppongiの写真
4.8
素晴らしい(227)
価格:非常に高い
• ステーキ • 六本木
本日1回予約が入りました。
Go to Eatプレミアム付き食事券利用可能店舗ジャックとジェフのシナナジ・ブラザーズが2010年に、ステーキの本場NYマンハッタンに開業1887年創業のNYステーキの伝説的店舗『ピータールーガー』にて25年以上の修業を積んだ彼らが開業したEmpire Steak Houseは全米No1レストランガイド『ザガット・サーベイ』に掲載されるなど、NYに数多あるステーキハウスの中で確固たる地位を築く。2017年ついに国外初進出。NYでしか食べれなかった“本物のステーキ”が日本に上陸。USDA(アメリカ農務省)格付け最高位のプライムグレードのアンガスビーフを専用熟成庫で21~28日間熟成。このドライエイジングにて旨みが増した肉を厚切りにカットし特注オーブンにて900℃以上で一気に焼き上げる。当店自慢の『ポーターハウス』は、まさに本場NYスタイルの極上のステーキです。さらに当店では、King of Steak として、『Emperor Steak』をご用意しております。牛の最上位部位『シャトーブリアン』と『サーロイン』が同時に味わえるまさにステーキの王様です。各種ステーキの他にも、鮮度抜群のシーフードや、1,000本以上の世界中のワインをご用意。また、極上のステーキに相応しい、1920年代のニューヨークの世界をイメージした自慢のラグジュアリーな空間。バーカウンターや個室のプライベートルーム・パーティールームもご用意しております。ぜひ素敵なひと時をお過ごし下さいEmpire Steak House opened its doors in New York City in 2010, by brothers Jack and Russ Sinanj.After accumulating 25 years of experience at the legendary Brooklyn steakhouse Peter Luger,the brothers went on to venture on their own, serving succulent steaks paired with an extensive Wine list, revered by both locals and industry professionals alike.Diners will be lured in by our succulent, thick cut Porterhouse Steaks, dry aged in our very own coolers under extensive care for 21~30 days, then grilled in our custom made broilers at a temperature of 900℃.We promise every piece of our dry aged, thick cut USDA certified Prime Black Angus Beef will deliver a burst of flavor, unmatched by any.The main draw, however, is our Emperors Steak, a mouthwatering combination of Chateaubriand and Sirloin,a match made in Heaven for even the most critical of taste buds.With a posh yet warm atmosphere influenced by the Roaring 20’s, Empire Steak House is sure to please all the senses.
nami.namiの写真
4.6
素晴らしい(20)
価格:非常に高い
• 日本料理 • 渋谷
本日1回予約が入りました。
【大人の隠れ家】有機野菜やA4黒毛和牛を使ったコースおしゃれ空間で上質な素材を楽しめる大人の隠れ家レストラン【nami.nami】四季を彩る3種類のコースをご用意しております。有機野菜やA4黒毛和牛を贅沢に使用。全国各地の厳選日本酒や、料理の魅力を引き立てるワインとともにお召し上がりください。5 minutes from [Daikanyama Station]10 minutes from [Shibuya Station] & [Ebisu Station]※The following courses are offered to guests with reservations[N3 course ¥13,200 per person]A Japanese omakase course prepared with the best ingredients of the day, served in a relaxed atmosphere with seasonal branches.Enjoy a course using organic vegetables and A4 wagyu with carefully selected Japanese sake.Nami.Nami is a restaurant that is a hideout for adults where you can enjoy high quality ingredients in a stylish space. We offer two types of courses to suit each of the four seasons. Organic vegetables and A4 wagyu are lavishly used. The restaurant boasts a stylish atmosphere with a concrete floor, and the interior is decorated with seasonal artwork that changes with the seasons. It can also be used for girls' parties and date nights.
海月の写真
4.6
素晴らしい(12)
価格:高い
• 未指定 • 渋谷
先ず、自分たちが食べたいもの、毎日食べてもからだに良いものを提供したい、という想いから海月は2000年に開店しました。見たことのない珍しい新野菜や洋野菜など、毎朝農家の方々や野菜の目利き人から、太陽の元気をもらった新鮮な野菜達が届きます。届いた野菜を見てからその日のメニューを考え、箱を開けたときのワクワク感が伝わるように野菜の特徴を活かし、手間ひまを惜しまず愛情を込めて、ひとつひとつ丁寧に仕込みます。からだが喜ぶ野菜は香りも素晴らしいのです。また、最新の栄養学や流行の調味料などにも積極的に挑戦します。そんな毎日が楽しくてなりません。今日も美味しいお野菜とお酒と共にお待ち申し上げております。■ご予約の際の重要なご案内■●キャンセルについては、前日までにご連絡をいただけなかった場合、キャンセル手数料が発生いたしますのでご注意ください。●当日の変更及びご予約は、お席の準備の関係上、WEB処理とあわせまして、お電話でもご確認ください。●苦手・アレルギーの食材がございましたら、ご記入ください。●ベジタリアンのお客様のご予約は、食材の関係上、前日までのご予約の受付となります。First of all, Kaigetsu opened in 2000 with the desire to provide what we want to eat and what we eat every day that is good for our health. Every morning, we receive fresh vegetables from farmers and vegetable connoisseurs, such as rare new vegetables and western vegetables that have never been seen before. After looking at the vegetables that have arrived, I think about the day's menu. Vegetables that are pleasing to the body have a wonderful aroma. We also actively challenge the latest nutritional science and trendy seasonings. I can't help but enjoy every day like that. We are looking forward to seeing you again today with delicious vegetables and sake.■Important information when making a reservation■●Please note that a cancellation fee will be charged if you do not contact us by the day before your reservation.●If you want to change or make a reservation on the day, please contact us by phone as well as the web processing, due to the preparation of your seat.●If you have any ingredients that you are not good at or have allergies, please let us know.●Reservations for vegetarian customers will be accepted up to the day before due to the availability of ingredients.
焼肉会席ともじ HALAL yakiniku TOMOJIの写真
3.0
良い(0)
価格:非常に高い
• 焼肉 • 西新橋
Welcome to our restaurant, Yakiniku Kaiseki Tomoji, a Halal Wagyu Beef Restaurant!Our restaurant offers the highest quality Halal Wagyu beef, made from the famous Shiretoko beef raised in Hokkaido, the northernmost island of Japan. We are one of the few Muslim Friendly certified Halal restaurants in Japan, and we take great care to ensure that all of our ingredients meet strict Halal standards.Our restaurant offers a private dining room. We offer the ultimate dining experience with family and friends. Our expert chefs will grill your favorite Halal Wagyu beef cut on the grill for an unforgettable dining experience.We invite you to visit our restaurant and sample the succulent and delicious taste of Halal Wagyu beef. We look forward to seeing you soon!Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)【Yakiniku Kaiseki Tomoji’s Muslim Friendly Policy】①※Our restaurant is not halal certified restaurant.②※Our restaurant serve halal certified Japanese Black Wagyu Beef.We also use Muslim Friendly seasoning to serve Muslim Friendly Menu.③※Cooking utensils such as cutting boards, knives, colanders, bowls, grill plate etc; are used separately.  ④※Disposable tableware, glasses, and disposable chopsticks are available upon request.⑤※Our restaurant serves alcoholic drinks only for Non-Muslim customer.※※※Cancellation Policy※※※Cancellation of ReservationNo notice on the day 100%.100% with same-day notice当店へようこそ、ハラール和牛焼肉のレストラン『焼肉会席ともじ』です!当店は、日本最北端の北海道で飼育されている有名な知床牛を使用した、最高品質のハラール和牛を提供しています。当店は国内でも数少ないムスリムフレンドリー認証のハラールレストランの一つであり、すべての食材が厳格なハラール基準を満たすように、細心の注意を払っています。当店では、個室で食事をお楽しみいただけます。家族や友人との究極のダイニング体験を提供します。当店の熟練したシェフが、お客様のお好みのハラール和牛のカットをグリルで焼き上げますので、忘れられない食事をお楽しみいただけます。ぜひ当店にお越しください、ジューシーで美味しいハラール和牛の味をお試しください。お客様にお会いできることを楽しみにしています!※キャンセルポリシー※予約取消時・当日連絡なし 100%・当日連絡あり 100%
T 中目黒店 T nakameguroの写真
4.8
素晴らしい(40)
価格:非常に高い
• ステーキ • 目黒
本日1回予約が入りました。
※当店はOpenTableからのご予約は下記のコースのみになります※※17:30〜 or 20:30〜 開始となります※『近江牛Tボーンを使ったフルコース』コース「T」20,000円• 近江牛とカブのタルタル キャビア添え• Legend of 【T】Sandwich• T サラダ 秋の笠間のオーガニック野菜• 近江牛を使った豆鼓ソースとロブスター• 近江牛の芯ロースのたたき• 近江牛サーロインの黒トリュフすき焼き• お口直しのグラニテ• 近江牛のTボーンステーキ• 土鍋ご飯と奥久慈卵の卵黄醤油漬け• Tボーンスープ• 本日の〆  近江牛のスパイスカレー or 近江牛のお茶漬け• 季節のデザート• 本日のお土産構想2年、予約半年待ちの『U.kai』を手掛ける服部融快シェフプロデュース。牧場に足繁く通い、実現させた世界初の近江牛の雌のTボーンステーキ。仕入れの状態、保存、焼き上げまで徹底的にこだわり尽くしたTボーンは、ただ珍しいだけでなく、唯一無二のおいしさです。ライブ感あるカウンターにて、目の前で豪快に焼き上がる様もお楽しみいただけます。【ご予約の前に必ずご一読下さい】キャンセルポリシーについてキャンセルは1週間前までにお願い致します。キャンセル・人数変更につきましては、下記の通りキャンセル料を頂戴いたします。来店当日:ご予約料金の100%来店前日:ご予約料金の50%来店3〜2日前:ご予約料金の30%キャンセルはメールでの受け付けになります。メール: t.nakameguro2022@gmail.comご予約が確定された場合には、上記すべてに同意したものとみなします。予めご了承ください。

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