Humboldt Square Center付近のお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(91)
本日9回予約が入りました。
Elevate your day at Red Lobster, where fun meets fancy and every meal is a celebration. Whether you’re marking a special occasion or treating yourself or your crew, Red Lobster is the perfect place to enjoy all your seafood favorites. Dive into our signature shrimp, wild caught lobster and crab, and more. Plus, a variety of fish and popular non-seafood items like our Cajun Chicken Linguini Alfredo. Looking for a showstopper? Create Your Own Ultimate Feast or select a Live Maine Lobster straight from the tank. Or explore our Daily Deals with a different special available each weekday at a price you’ll love. Toast the day with Signature Cocktails including Lobster Punch and Main Deck Margarita Flights to make any moment feel festive. You won’t want to miss our newest menu items or special promotions like Lobsterfest and Crabfest. Reserve online today. Group Dining, To Go, or Catering options. For parties of 11+, please call.
本日15回予約が入りました。
We promise one thing at Pub 42; there will be a culinary culture both from a food and beverage perspective. And we want you — as a guest — to be part of it!We’re community-connected, food-driven, and are going to raise the bar. And we’re going to do this together.
本日50回予約が入りました。
Young Joni is James Beard award-winning chef Ann Kim's restaurant located in the Arts District of Northeast Minneapolis. The menu is inspired by wood fire cooking and features an array of globally influenced dishes and signature pizzas. Dining Room reservations are offered for dinner and weekend brunch; walk-ins are available at our bar and community table.Young Joni is the recipient of 2019's James Beard Award for "Best Chef Midwest"; it has been featured in the New York Times and Vogue, and on Netflix's "Chef's Table: Pizza." Tucked discreetly behind Young Joni is the back bar, serving full and no-proof craft cocktails and pizzas in a warm, analog setting. Esquire named it one of 2019's Best Bars in America and Eater called it an "Essential Minneapolis Bar." Walk down the alley alongside Young Joni and look for the red light; when the light is on, the back bar is open. Back bar reservations are available, and walk-ins are always welcome.
本日132回予約が入りました。
If you're going to take your name from a badass like the patron saint of blacksmiths, you better be able to back it up. Baldamar marks the turning point where we usher in the new standard for style, service and steak. It means the menu’s made with old-world craft at its core and modern day meat eaters in mind — with flavors forged in fire and folded into pure primal perfection. It’s where every steak is aged 40 days and 40 nights for a taste of biblical proportion, and where crazy-fresh seafood means it was caught during your morning commute. At the bar sits every spirit imaginable, and someone who isn’t afraid to use them. This is more than a new steakhouse. It’s a line in the sand. It’s not just where you celebrate special occasions. It’s where you create them.*A 20% Service Fee is added to all groups of 8 or more.
本日171回予約が入りました。
高級感を加えたコンフォートフード...
ミネアポリスのダウンタウンの中心部にあるHell's Kitchenは、その名前が示すように地下にある美しいレストランです。シェフがオーナーを兼ねているお店で、料理がヤバい程おいしいことで有名です。朝食、ランチ、ディナーを食べに、またはお酒を飲みに毎日ご来店ください。そして、気をてらったまがい物ではない、ホンモノの料理を楽しんでください。料理評論家は「ユニークだけど風変わりではない料理、面白いけどゴテゴテしていない料理」と評してます。当社の受賞歴のあるピーナッツバターから自家製のケチャップまで、ほとんどのものを手作りしています。最優秀賞を67回を獲得しただけでなく、グルメマガジン誌、コンデナスト・トラベラー誌、ミッドウェスト・リビング誌、その他のアメリカの雑誌でも賞賛されています。お子様を連れてのご来店も大歓迎です。子供たちがイタズラ書きをした寄せ書きノートをぜひご覧ください!
「とにかく理屈ぬきです。ミネソタ州に滞在していて、おいしい料理を食べたくなったら、Hell's Kitchenに行くべきです。神懸かり的な味に感動するでしょう。」(ジェーン&マイケル・スターン、NPR)
本日61回予約が入りました。
Manny'sは男性的で明るく、木とレザーがアクセントになっています。ニューヨークやシカゴのすばらしいステーキハウスを連想させつつも、批判的評価と人々からの賞賛でそれらを陰らせてしまいます。ザガット・ガイドではアメリカのトップ5と評価され、ナイフ&フォーククラブ、メンズ・ジャーナル、インディペンデント・キャトルマンズ協会、新聞や雑誌の読者投票では毎回アメリカのトップステーキハウスに選ばれています。Manny'sは地元で大人気で、国中でも知られています。ニューヨーク・タイムズ紙には、「赤身の肉、丁寧なカット、優れたサービスの楽しみの秘密を今でも共有するミネアポリスの人々にとって良いニュース」と書かれました。Manny'sではUSDA認定のドライ熟成したセンターカットビーフのほか、チョップ、チキン、新鮮なシーフード、ワイン・スペクテーター賞を受賞したワインリストを提供しています。
本日70回予約が入りました。
There are ninety-nine different ways to write “sushi” in the Japanese script of kanji. Each with its own unique interpretation and meaning. It was with great deliberation that our founder, Billy, chose 寿司 to best represent his personal interpretation of the word - Celebration of Fish!That’s exactly how Billy feels about the art of making sushi and the atmosphere that surrounds it - it should be a celebration! Which is why Billy Sushi is more than just a restaurant, it is an experience for anyone who allows themselves to take part. A three-ring performance of sorts - sushi bar, sake bar and dining room - brought to life by the performances of sushi chefs, bartenders and servers. And the Ring Master and your host, Billy.
本日39回予約が入りました。
Murray's Restaurantは、1946年にオープンしたミネアポリスの独創的なステーキレストランです。受賞歴があるシルバー・バターナイフ・ステーキ(2人前サイズ)、美味しいガーリックトースト、ヒッコリー材で薫製にしたエビの前菜、自家製パイを楽しめます。3代目に引き継がれた家族経営のMurray'sは、双子都市の真のランドマークとして、地元/外部からのお客様の間で注目を浴びるとともに、1946年当時と変わらぬ最高の料理とサービスを提供しています。