Huset Park付近のお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(50)
本日119回予約が入りました。
If you're going to take your name from a badass like the patron saint of blacksmiths, you better be able to back it up. Baldamar marks the turning point where we usher in the new standard for style, service and steak. It means the menu’s made with old-world craft at its core and modern day meat eaters in mind — with flavors forged in fire and folded into pure primal perfection. It’s where every steak is aged 40 days and 40 nights for a taste of biblical proportion, and where crazy-fresh seafood means it was caught during your morning commute. At the bar sits every spirit imaginable, and someone who isn’t afraid to use them. This is more than a new steakhouse. It’s a line in the sand. It’s not just where you celebrate special occasions. It’s where you create them.*A 20% Service Fee is added to all groups of 8 or more.
本日59回予約が入りました。
Young Joni is James Beard award-winning chef Ann Kim's restaurant located in the Arts District of Northeast Minneapolis. The menu is inspired by wood fire cooking and features an array of globally influenced dishes and signature pizzas. Dining Room reservations are offered for dinner and weekend brunch; walk-ins are available at our bar and community table.Young Joni is the recipient of 2019's James Beard Award for "Best Chef Midwest"; it has been featured in the New York Times and Vogue, and on Netflix's "Chef's Table: Pizza." Tucked discreetly behind Young Joni is the back bar, serving full and no-proof craft cocktails and pizzas in a warm, analog setting. Esquire named it one of 2019's Best Bars in America and Eater called it an "Essential Minneapolis Bar." Walk down the alley alongside Young Joni and look for the red light; when the light is on, the back bar is open. Back bar reservations are available, and walk-ins are always welcome.
本日69回予約が入りました。
Manny'sは男性的で明るく、木とレザーがアクセントになっています。ニューヨークやシカゴのすばらしいステーキハウスを連想させつつも、批判的評価と人々からの賞賛でそれらを陰らせてしまいます。ザガット・ガイドではアメリカのトップ5と評価され、ナイフ&フォーククラブ、メンズ・ジャーナル、インディペンデント・キャトルマンズ協会、新聞や雑誌の読者投票では毎回アメリカのトップステーキハウスに選ばれています。Manny'sは地元で大人気で、国中でも知られています。ニューヨーク・タイムズ紙には、「赤身の肉、丁寧なカット、優れたサービスの楽しみの秘密を今でも共有するミネアポリスの人々にとって良いニュース」と書かれました。Manny'sではUSDA認定のドライ熟成したセンターカットビーフのほか、チョップ、チキン、新鮮なシーフード、ワイン・スペクテーター賞を受賞したワインリストを提供しています。
本日158回予約が入りました。
高級感を加えたコンフォートフード...
ミネアポリスのダウンタウンの中心部にあるHell's Kitchenは、その名前が示すように地下にある美しいレストランです。シェフがオーナーを兼ねているお店で、料理がヤバい程おいしいことで有名です。朝食、ランチ、ディナーを食べに、またはお酒を飲みに毎日ご来店ください。そして、気をてらったまがい物ではない、ホンモノの料理を楽しんでください。料理評論家は「ユニークだけど風変わりではない料理、面白いけどゴテゴテしていない料理」と評してます。当社の受賞歴のあるピーナッツバターから自家製のケチャップまで、ほとんどのものを手作りしています。最優秀賞を67回を獲得しただけでなく、グルメマガジン誌、コンデナスト・トラベラー誌、ミッドウェスト・リビング誌、その他のアメリカの雑誌でも賞賛されています。お子様を連れてのご来店も大歓迎です。子供たちがイタズラ書きをした寄せ書きノートをぜひご覧ください!
「とにかく理屈ぬきです。ミネソタ州に滞在してい て、おいしい料理を食べたくなったら、Hell's Kitchenに行くべきです。神懸かり的な味に感動するでしょう。」(ジェーン&マイケル・スターン、NPR)
本日55回予約が入りました。
There are ninety-nine different ways to write “sushi” in the Japanese script of kanji. Each with its own unique interpretation and meaning. It was with great deliberation that our founder, Billy, chose 寿司 to best represent his personal interpretation of the word - Celebration of Fish!That’s exactly how Billy feels about the art of making sushi and the atmosphere that surrounds it - it should be a celebration! Which is why Billy Sushi is more than just a restaurant, it is an experience for anyone who allows themselves to take part. A three-ring performance of sorts - sushi bar, sake bar and dining room - brought to life by the performances of sushi chefs, bartenders and servers. And the Ring Master and your host, Billy.
本日37回予約が入りました。
Tullibee celebrates the lakes and woods cuisine that is so deeply woven into the fabric of Minnesota. Named for a fish native to our Minnesota waters, Tullibee is a tribute to our beautiful state and brings its fresh and authentic flavors to each dish we serve. Under Chef Marque Collins lead, Tullibee's new menu is curated with intention to allow guests to try multiple items on the menu. We will be serving more smaller portions of the menu items meant to be ordered many at a time on a rolling basis throughout the meal allowing guests to experience different options. Come and experience the flavors of the North! Tullibee is a taste of Minnesota. *Reservations are for Tullibee only. Our lounge and rooftop bar are seated on a first come, first served basis.
本日34回予約が入りました。
地元のレストランター、リック・ウェッブが1999年にオープンしたZeloは、モダンなイタリア料理と比類のないサービスを提供しています。新鮮な季節の有機食材と地元食材を使用した手作りの料理を提供することが我々の情熱であり、責任です。すべての食事を毎日楽しめます。ドラマティックかつ居心地の良いレストランで、温かみのある木材、オリジナルのアート、壁画、錬鉄の作品などが店内に採用されています。ホスピタリティが有名のお店です。ビジネスランチでも友人とリラックスしながら過ごす夜でも、Zeloのチームはあなたをいつでも歓迎します。