Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シアトル・イースタンワシントン

Jefferson Park付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(163)

The Pink Doorの写真
4.8
素晴らしい(8856)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • ベルタウン、パイクプレイスマーケット
本日152回予約が入りました。
予約ができなかった場合、ラウンジのウォークインテーブル席にてフルメニューを提供しています。 The Pink Doorは独立資本(クローン/遺伝子組み換えなし)のレストランで、新鮮な地元産のイタリア料理を1981年より静かに提供してきました。シアトルのパイクプレイスマーケットにある人気の当店では、シーフードや農作物を中心としたメニューを用意しています。
Musang Seattleの写真
4.8
素晴らしい(50)
価格:非常に高い
• フィリピン料理 • Beacon Hill
本日29回予約が入りました。
We are a community-driven restaurant in Seattle, Washington focusing on the education of Filipino cuisine.We are rooted in Beacon Hill, where we are proud to serve a seasonal beverage program alongside personal and intimate Filipino dishes inspired by our childhood memoriesWe accept daily walk-ins at our bar and a few allotted tables. This is on a first come first serve basis. For 5 or more guests, please come early and speak to our hostTo book a party of 10 or more, please reach out via email or phoneThank you from the bottom of our hearts!We look forward to having you at our table.Text: 206-535-5564Call: 206-708-6871info@musangseattle.com
Il Terrazzo Carmineの写真
4.8
素晴らしい(4059)
価格:高い
• イタリア料理 • パイオニア ・ スクエア
本日38回予約が入りました。
シアトル屈指のグルメ通Carmine Smeraldoが所有・経営するIl Terrazzo Carmineは、大変ハイスタンダードな人気店で、洗練された常連客で賑わっています。メディアからシアトルで最高の料理と称されるだけなく、地元の人々からも高く評価されています。 Il Terrazzo Carmineは歴史的なパイオニア・スクエアに位置します。再開発された都会的な小路、ファースト・アベニュー沿いあり、ヴィンテージ感漂うロビーを通って店内に入ります。1984年より、Carmine Smeraldoはクラシックなイタリア料理店として、地元の人に愛されてきました。ランチにはカルパッチョ・ディ・ブエやスパゲッティ・デル・オルトラーノ、ディナーにはスプレーマ・ディ・ポッロやズッパ・ディ・ペッシェなどを用意しており、素晴らしいひと時を楽しめます。間違えなくシアトル最高のイタリアンレストランと言えるIl Terrazzoでは、自宅のようにくつろげる雰囲気で、クラシックなイタリア料理を堪能できます。
Oakの写真
4.9
素晴らしい(258)
価格:普通
• アメリカ料理 • インターナショナル・ディストリクト
本日5回予約が入りました。
Oak is an independently owned community-minded neighborhood restaurant and bar. Our all-ages dining room welcomes folks and their families from all walks of life. We serve a full menu of delicious vegan and organic burger, and poultry options.
The Georgeの写真
4.4
非常に良い(1131)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日48回予約が入りました。
Discover The George: A modern dining marvel led by Chef Guillermo Carreno. Indulge in a brasserie-inspired menu and lavish bar program within a high-design arena, ushering in a new era for the historic hotel's iconic dining room. Our evolving menu celebrates local seasonal ingredients through small plates, raw selections, vegetarian options, mains, and desserts.Embrace the Pacific Northwest at The George, savoring the freshest seafood from local waters and curated dry-aged meats. Artisan cheeses and vibrant fruits and vegetables are locally sourced. Signature dishes vary with seasons, from summer scallops to classic Steak & Frites.Honoring the hotel's architecture, The George nods to George B. Post. Renowned Spanish design studio Lázaro Rosa-Violán orchestrates a captivating interior, blending history with timeless aesthetics. Hand-painted tiles, pendant lamp chandeliers, and striking marble floors elevate the ambiance while floor-to-ceiling iron and glass doors complete the vision.
Spinasseの写真
4.8
素晴らしい(3781)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日31回予約が入りました。
地元産の有機食材を使用したイタリアのピエモンテ料理、ピエモンテワインのリスト、新鮮な手作りパスタを提供しています。 Spinasseに隣接するアペリティーヴォバーArtusiでは、ディナーの前に手作りカクテルや前菜を楽しめます。
Jack's BBQ - SoDoの写真
4.7
素晴らしい(43)
価格:普通
• バーベキュー • ジョージタウン
本日2回予約が入りました。
Authentic Central Texas Barbecue featuring the Texas Trinity - Brisket, Ribs, Sausage. Great craft cocktails including our famous Smoked Orange Old Fashioned. Incredibly good desserts like Peach Cobbler and Pecan Pie. Super delicious Breakfast Tacos. It's like taking a trip to Texas the minute you walk in the door.Owner Jack Timmons grew up in Texas and has lived in Seattle for the last 2 decades. In 2012, he attended BBQ Summer Camp at the Meat Sciences department of Texas A&M, then toured many historic barbecue temples of Central Texas. Returning to Seattle, he bought an offset smoker, imported some post oak and mesquite and started the Seattle Brisket Experience. After a year+ of practicing the art of barbecue, and serving succulent smoked meats to thousands of Northwest BBQ fans at BBQ raves, Jack opened a restaurant in the SoDo region of Seattle in 2014 to bring Central Texas BBQ to the people of Seattle and the Puget Sound region! The Brisket King of Seattle welc
Salty's on Alki Beachの写真
4.7
素晴らしい(9603)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • ウェスト・シアトル、アルカイ
本日60回予約が入りました。
地元の評論家に「世界の絶景レストランの1つ」と称されるSalty'sは、シアトルのスカイラインを見渡せるエリオット・ベイにあります。年に1回発表される国内の最優秀サンデーブランチ賞、シアトルの最優秀シーフード賞、眺めが最も良いレストラン賞、最優秀屋外ダイニング賞を受賞しています。Salty'sのダイニングルーム、デッキ、個室では、フォーマル・カジュアルを問わず、北西部の新鮮な魚介類(牡蠣、浅利、ムール貝など)、天然アラスカサーモン、旬のオヒョウ、生きたアメリカイチョウガニ、米農務省からプライム級と格付けされた極上の炭火焼ステーキ、美味しいサラダ/サンドイッチ(ランチ)、爽やかな創作カクテルなどを楽しめます。カフェバーでは、生演奏(火曜~金曜)、ハッピーアワー(毎日)、レイトナイトを開催しています。
Sushi Kashibaの写真
4.8
素晴らしい(818)
価格:非常に高い
• 寿司 • ベルタウン、パイクプレイスマーケット
本日27回予約が入りました。
Sushi Kashiba is Seattle's destination for Japanese fine dining at its highest level. Located right next to historic Pike Place Market. Take a coveted seat at the Omakase sushi bar, where you just might find multi-James Beard Award nominated Chef Shiro Kashiba hard at work.Ordering one of Sushi Kashiba's chef curated sushi dinners is probably your best bet. The cuts of salmon, toro, tuna, yellowtail and other fish are always fresh and beautifully presented. The meal is finished off with Sushi Kashiba's trademark cake-like egg dessert. The restaurant also features à la carte items like agedashi tofu, oysters on the half shell and Chef Kashiba's New York Times featured black cod kasuzuke.
COMMUNIONの写真
4.8
素晴らしい(34)
価格:高い
• アメリカ地方料理(南部コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日27回予約が入りました。
COMMUNION is a place where you feel seen. A place that feels like comfort, rest, relief, and peace. Our mission is to provide the food, the familiarity, and the intimacy that make you feel at home.Chef Kristi Brown has spooned her way through the culinary industry for the past 28 years. Starting at a small café in downtown Seattle, Kristi has done just about everything from dishwasher/prep cook to running her own catering business for nearly a decade. From the beginning, her vision was to focus on the art and experience of food through culinary activism. A purpose powered by her mantra, “Everybody’s Gotta Eat!” Chef Kristi desires to build community through the cultivation of fresh food and fine cooking.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ