Koehler Winery付近のお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(100)
本日30回予約が入りました。
Opened in August 2020, Nella Kitchen & Bar offers fresh, modern California cuisine and focuses on 'Roman Pinsas'.Meals are served on the front porch overlooking Grand Ave where guests are warmly welcomed, or in the cozy Dining Room which also has a private Wine Room that can host family seating and private parties.Cocktails are focused on classics and served in the Lounge with a lot of bar seating.As much as we love pets, we only allow service animals at Nella, thank you for understanding.
本日16回予約が入りました。
Recently opened on November 16, 2022, The Tavern continues her legacy as Santa Ynez Valley's beloved social hub. This California ranch-inspired restaurant highlights flavorful dishes and honest ingredients, many of which are harvested from Mattei’s on-site garden and surrounding local farms. Paying homage to its century old roots, the menu is elevated yet unfussy, offering grilled dishes and vegetables alongside seasonal specialties. The exceptional wine program is a singular and definitive draw of The Tavern. The comprehensive list features a California focused glass list which is complimented by an extensive cellar of Old World favorites.For informal fare join us at The Bar, Mattei’s Tavern’s most authentic hangout. With a roaring fireplace and fixtures dating back to its 1886 origins, the historic bar and lounge space offers local craft beer and wine, amber hued cocktails and a snacks menu that ranges from bite sized to burger dinners.
本日6回予約が入りました。
Our menu is a combination of the best ingredients that Greece and California cuisine have to offer. We import olive oil, feta, honey and oregano from Greece, the freshest organic vegetables from our farms in Los Olivos and wineries of our great state. Come enjoy lunch, dinner and wine indoors or on our beautiful patio. We can also host your next event!
本日54回予約が入りました。
サンタイネスの中心部にある農家を改装して利用した居心地の良いレストランで、シェフ のLuca & Francesco Crestanellisが地元食材を使ったモダンなイタリア料理と地元産のワインを提供しています。
バープログラムには、ミクソロジストのAlberto Battagliniが考案した素晴らしいカクテルを取り揃え、ダイニングルーム、ポーチ、中庭で楽しめます。
予約について:
ご希望の時間に Open Table から予約できない場合やキャンセルする場合は、レストランまで電話でご連絡ください。
5名以上の予約の場合は、レストランまで直接お電話ください。
S. Y. Kitchenでは、8名以上の予約にはクレジットカード情報が必要で、最低20%のチップが加算されます。詳細はレストランまでお問い合わせください(電話番号:805-691-9794)。キャンセルは予約日の2日前の17:00まで可能で、レストランへの電話連絡が必要となります。キャンセル期限以降は、所定のポリシーに基づき、手数料が発生することがあります。クレジットカード情報は安全に処理されます。
本日47回予約が入りました。
カリフォルニア州のセントラルコーストでバーベキューといえば、レッドオークの薪を使っ たグリル料理で、スペイン人が牧場経営していた時代からこの地域ではポピュラーなスタイルです。素晴らしいステーキ、リブ、チキンや、新鮮な魚とシーフード、ベジタリアンメニューなど、伝統と斬新さを取り入れたエキサイティングな料理を楽しめます。ワールドクラスの自家製ワインを、レストランだけでなく一般にも販売しています。Hartley Ostini Hitching Post Winesは、高い評価を得ています。レストランで楽しんだり、ウェブサイトの通販でも購入できます。
HP SidebarではHitching Post Burgersを月曜〜水曜まで楽しめます!自家製チーズ・バンの上にのせたハーフポンドのサーロインのひき肉をオーク・グリルに人気のフレンチフライを添えて、たった12ドル(USD)です。
本日20回予約が入りました。
Welcome to The Gathering Table, Solvang’s newest culinary gem. Led by acclaimed Chef Budi Kazali, renowned for his innovative Asian cuisine with French influences, our restaurant promises an unforgettable dining experience.Chef Budi Kazali brings his mastery to every dish, infusing flavors from his Indonesian heritage with local ingredients sourced from nearby farms. Whether indulging in his signature dishes or exploring new creations, every bite at The Gathering Table is a celebration of culinary artistry.Situated amidst Solvang’s picturesque streets, our restaurant offers a serene outdoor dining area, perfect for enjoying Chef Kazali’s creations al fresco. Inside, savor handcrafted cocktails at our full bar or host an intimate gathering in our Private Dining Room, where every detail is tailored to exceed your expectations.Discover a place where exquisite cuisine meets warm and approachable hospitality at The Gathering Table!
本日7回予約が入りました。
The Nichols brothers, Matt & Jeff, grew up in Ames, Iowa where their love of cooking, good food and a sense of family and community was nurtured.The 2013 opening of their second Santa Barbara Wine Country restaurant, Brothers Restaurant at the Red Barn in Santa Ynez, allows them to offer visitors and locals alike great food, wine and hospitality. The brothers strive to have legendary service, innovative cuisine, and a welcoming and comfortable atmosphere that causes you to return time and again.As chefs, the brothers continue to experiment with new dishes and cuisine, but always with that “from scratch”, homemade element. Fresh ingredients from local producers, a wine list that showcases the region’s award-winning wines and a comfortable and historically interesting atmosphere that takes you back to the romance of the old west. They want you to feel at home, and experience all the best of Santa Barbara’s Wine Country.
本日24回予約が入りました。
Highly anticipated opening by Chef Leonardi Curti.