Lafayette Gallery付近のお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(961)
本日47回予約が入りました。
The Hideout Kitchen is a Lafayette, family owned and operated restaurant that's best known for serving a seasonal menu of Californian comfort cuisine for lunch, dinner and weekend brunch. The atmosphere of the restaurant provides a warm, yet upscale dining experience. Whether you're enjoying a leisurely brunch with friends or sharing a special dinner with loved ones, our friendly staff will make you feel right at home.
本日19回予約が入りました。
Paulはパリの有名な2つ星や3つ星キッチンで働いていたとき、誰もが上質な料理とサービスを楽しめる温かく居心地の良い雰囲気の自分のレストランを持つことを夢見ていました。ごく最近までシェフのPaulはモービル5つ星ザ・リッツ・カールトン&セントレジスホテルの厨房を管理していました。現在は夢が実現し、近所にいながらにしてパリ風ビストロの気分を味わえるRÊVEをオープンしました。特別なお祝いに、あるいは特に理由もなく外食を、という日にぴったりのレストランです。RÊVEで皆様のお越しをお待ちしています。
本日5回予約が入りました。
Barranco is a warm, casual yet sophisticated, full-service restaurant serving modern Peruvian cuisine from Chef Carlos Altamirano made with high-quality and responsibly sourced ingredients. Inspired by the romantic seaside district of Barranco in Lima, Peru, Barranco is dedicated to creating an outstanding eating and drinking experience with a spirit that is laid-back and approachable.Inspired by its namesake, Barranco’s menu offers seafood, family-style tapas and a select number of main dishes. In addition to a ceviche bar, Barranco’s menu features bocaditos (small bites) such as Scallops Carlitos and Langostinos Crocantes (prawns), grilled anticuchos (meat skewers), pollo a la brasa (traditional Peruvian rotisserie chicken), classic Peruvian sandwiches, an assortment of delectable sides and, for dessert, Alfajores, the popular Latin-American artisanal cookies.Barranco’s beverage program features pisco, the traditional spirit of Peru.
本日17回予約が入りました。
Rancho Cantina is a Mexican restaurant serving traditional cuisines with a dash of contemporary flavors. The restaurant has a chic and stylish yet elegant interior with warm ambience and comfortable furnishings. The place is good for dinner and offers a casual dining space to hang out with friends or family. Rancho Cantina has a full alcohol bar and offers outdoor seating for a refreshing experience. Television and free Wi-Fi are also available here.
Rancho Cantina is known to be serving delectable Mexican cuisine varieties. Some of the popular choices at the restaurant include chicken taco, cheese quesadilla, guacamole, steamed mussels, carne asada, adobe brick chicken, fish tacos, vegetarian quesadilla, enchilada variety and grilled chicken. The restaurant also serves scrumptious desserts, appetizers, salads and sides.
本日34回予約が入りました。
The Park Bistro & Barでは最も新鮮な地元産のオーガニック食材、自然飼育の肉、一本釣りの魚のみを使用しています。エグゼクティブシェフのAdam Carpenterが、アメリカ料理にフレンチのアレンジを加えた、親しみやすくも独創的なメニューを作っています。健康的で素朴な品質を用いた多くの料理が「心休まる」料理に高まっています。ロマンチックな屋内噴水のある中庭から自然光が差し込み、くつろげるアルコーブ、大きなコミューナルテーブル、多目的に利用できる貸切りのダイニングスペースを提供しています。素朴なストーンフロア、天然木のテーブル、革張りの椅子、独自のアートプログラムが温かく快適ながらも壮大で刺激的な空間を作り出し、ラファイエットで最も思い出に残るダイニング体験を楽しめます。The Park Barから見渡す最近改装した屋根付きパティオの隣には屋外テラスがあります。パティオにはファイヤーピットが2つ備わり、年間を通してダイニング席とラウンジ席を利用できます。The Park Barでは伝統的なバー料理、様々な職人のビールとグラスワイン、クラシックなカクテルを用意しています。
本日39回予約が入りました。
Enzo Rosano grew up in a town just outside of Naples, Italy. His fondest memories of his childhood are centered around his mother’s cooking and the spirited meals he shared with his eight siblings. Mama Carmela’s amazing cooking kept her children close to home throughout their childhood and young adulthood. Her culinary influence also played a role in Enzo’s decision to enroll in the Scuola Alberghieria Culinary and Hospitality program in Naples. Upon completion of his culinary training, Enzo landed a job as bartender at Jean-Georges Vongerichten’s Vong’s in London. Next was a stop as bar manager at The Berkeley Knightsbridge, a luxury property also in London. When he came to the Bay Area, his first stop was in Half Moon Bay where he helped open one of the town’s most popular restaurants, Mezza Luna, with family friend, Roberto Giovanni. At Caffe Riace,Enzo joined his brothers and worked alongside them as they made plans to open AquaPazza in San Mateo in 2008
本日65回予約が入りました。
地元経営者が切り盛りするThe Cooperageは、ロティサリー風のアメリカングリルを提供するレストランで、ガラス製のロティサリーオーブンでじっくり焼いたチキン、ニューヨークステーキをはじめ、自慢の特製バーガーなど様々なアメリカ料理を幅広く提供しています。The Cooperageでは、地元産の有機食材を使ったサラダなどのヘルシーなメニューも用意しています。
The Cooperageはお子様連れの方にも最適です。薄型テレビ付きの広いバーエリアには、タップビール12種、タップワイン8種、受賞歴のあるカクテルリストを用意しています。