Latrobe Gate付近のお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(976)
本日4回予約が入りました。
Welcome to Sushi Hachi, Washington D.C.’s premier choice for quality sushi and incredible dining. The name “Hachi” is the Japanese word for the number eight. Signifying happiness and luck, the number eight defines our wishes for our customers and our community. We are also conveniently located on 8th street, so you’ll never forget where we are.
Our owner, chef, and restaurateur Steve Yoon took over Sushi Rock in Arlington, VA with the drive to bring the incredible flavor and quality of fish he had in Asia to the community. Seven years later, Sushi Hachi was born. With more than 17 years of experience creating artisan sushi rolls with incredible flavor, it is our pleasure to bring the best to you. Our handpicked team of chefs all have experience in Japan, carefully constructing and rolling the perfect sushi roll.
Sushi Hachi combines experience and innovation with incredible quality to present delicious, affordable sushi to our guests. We only use the finest ingredient
本日7回予約が入りました。
Silver Social by Executive Chef Ype Von Hengst offers a creative menu of elevated comfort food and contemporary American sharing plates to complement our craft drink menu. Located on the second floor above Silver Diner, Silver Social’s unique feature is a 50-seat covered outdoor terrace overlooking Nationals Park.Rules & Restrictions: 16+ accompanied by an adult till 9:00pm. 21 and Up only after 9:00pmYour table will be reserved for 1 hour 30 minutes for parties up to 6 people. The entire party must be present to be seated. If you can’t make your reservation, please cancel it 30 minutes in advance. We accept online reservations for parties of 1 to 6 persons. For parties of 7 to 9 persons, please call the restaurant for availability. For any larger groups please contact our Event Planner Rebecca Morris at rmorris@eatatsilver.com
本日170回予約が入りました。
1856年に開店したOld Ebbitt Grilは、ワシントンDCで最も古いダイニングサロンです。ホワイトハウスの向かい側に位置するOld Ebbittはアメリカ料理を提供しており、DCでは最も幅広い牡蠣の品揃えを用意しています。毎日朝食/ランチ/ディナー/深夜帯に営業しているほか、土曜と日曜はブランチも楽しめます。地元客、観光客問わず丁寧なサービスを提供するカジュアルなレストランです。
本日303回予約が入りました。
有名シェフのJosé Andrésが指揮を務め るZaytinyaは、洗練されたモダンな雰囲気の中、トルコ/ギリシャ/レバノン料理に着想を得た革新的なメッゼ料理を提供しています。取り分けできる小皿料理、創造的なカクテル、ユニークな地中海ワインなどを揃え、DCのトップレストランの1つに数えられています。
本日80回予約が入りました。
南東ヨーロッパと、ワシントンDCの南東部が出会う場所です。
新世界と旧世界の最高級の食材を提供することが当レストランの目的です。バルカン諸国は長年にわたり巨大な帝国の端に位置し、歴史、地理、気候がその食文化を育んできました。バルカンという言葉は、ビザンチンの「緑豊かな山々」という意味の言葉が元になっていると言われています。AmbarはワシントンDCに最新のバルカン料理を紹介するために作られた、五感を喜ばせ、心ゆくまで堪能できるダイニングスペースで、主に「小皿料理」を提供しており、アメリカのダイナーには滅多にないバルカン半島のワインやスピリッツを用意しています。
12名以上でご予約の場合は、レストランまでお電話ください。番号は202-813-3039です。
本日396回予約が入りました。
Located at 699 14th Street on the coveted corner of 14th and G Street NW, La Grande Boucherie is situated on the most high-profile street in Washington D.C., just one block away from the White House. The restaurant is built in elegant and ornamental Art Nouveau style, evoking the sense of optimism from the turn of the 20th century. The brasserie’s menu features both classic and modern French dishes, with focus on the meat program, raw bar and extravagant large-format meats, ideal for sharing and celebrating. Mahogany wood and glass partitions divide the gargantuan space to create intimate dining experiences. These pieces are adorned in gilded accents and uniquely curved arches inspired by the 20th-century Art Nouveau movement of Paris. The main dining room highlights a massive curved bar with a metal top imported from Paris, a signature piece of Boucherie.
本日133回予約が入りました。
高級レストランです。ランチ、ディナー、夜遅い時間に営業するThe HamiltonはワシントンD.C.の出会いの場で、寿司、シャルキュトリ、季節&地域のアメリカ料理を提供しています。洗練されたカクテル、限られた収穫量の小規模なブドウ畑のワイン、クラフトビールを楽しめ、仕事帰りの集まり、プライベートのお祝い、会社の会議での利用に最適です。レストランは2階建てで、バー5つ、ダイニングルーム4室が備わります。コンサートを味わうという経験:建国の父、憲法思想家、哲学者、政治家であるアレクサンダー・ハミルトンの思想により、アメリカは機会と成功に溢れた国へと発展しました。ワシントンD.C.の音楽や娯楽の中心地であるレストランは、アメリカ最高のアーティストの才能と情熱をサポートしています。The Hamiltonは地元、国内、国際的なミュージシャンに、様々な意見を持つ人々で溢れるホワイトハウスのすぐ近くで歌うユニークな機械を与えています。
本日169回予約が入りました。
開業35年のFilomenaはジョージタウン中心部に位置するワシントンのランドマーク的レストランの1つで、歴史的なチェサピーク・オハイオ運河を望めます。AOL Digital Cityにより、過去数年にわたり「ワシントンのベスト・イタリアン・レストラン」を受賞しています。The Travel ChannelとFood Networkにも取り上げられました。初期のイタリア移民により持ち込まれた昔ながらの調理スタイルとレシピが、今日のモダンなイタリア料理と並んで世代から世代へと受け継がれています。Filomenaはビジネスでの昼食会、エレガントなキャンドルライトディナーを楽しむのに最適です。
本日135回予約が入りました。
Succotash PRIME is a progressive perspective of classic Southern favorites. James Beard Award winner Edward Lee brings his Korean roots and Southern repertoire to a soulful Southern Steakhouse menu.SUCCOTASH is named after the classic dish that has been a longstanding staple of the Southern table. While many know “Succotash” when they see it, the dish has been interpreted, modified, and passed from generation to generation for centuries. Our “Succotash” is special to us and we invite you to experience the South from our point of view.