Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. カナダ
  3. カルガリー・南アルバータ

Lunchbox Theatre付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(325)

MAJOR TOMの写真
4.7
素晴らしい(5354)
価格:高い
• コンチネンタルヨーロピアン • ダウンタウン
本日107回予約が入りました。
Major Tom is elevated yet approachable, excellent and at ease, confident and gracious. The food, the room, and the service capture the sophistication and glamour of mid-century New York penthouse life, and you feel instantly at home. We maintain the high standards our guests have come to expect, and we do this while being down-to-earth, lively, playful, quirky, fun, and full of personality.Please note that our phone number is a text-only line and is not equipped to take incoming calls. If you need to cancel or request a change to your reservation please send us a text and we'll reply as soon as we're able.
Barbarellaの写真
4.7
素晴らしい(1644)
価格:普通
• イタリア料理 • カルガリー
本日97回予約が入りました。
Inspired by the chic mid-century yacht culture of Southern Italy and the fresh flavours of the Pacific Northwest, we bring sun-drenched coastal flavours to Calgary. Our dishes reimagine quintessentially Mediterranean fare with locally sourced West Coast ingredients. From zesty aperitifs, fresh crisp sides, bright mains and unashamedly indulgent desserts, each item on our menu will refresh your senses and transport you to a sunny boat deck on the Amalfi Coast. FOLLOW US@THEBARBARELLABAR
Ten Foot Henryの写真
4.8
素晴らしい(6301)
価格:高い
• カナダ料理(コンテンポラリー) • カルガリー
本日104回予約が入りました。
大胆な新しい北アメリカの料理や、野菜中心の料理を提供する終日営業の地域密着型の飲食店です。Ten Foot Henryでは、食べるべきものと、実際に食べたいものとのギャップを埋める料理を用意しています。
MODERN STEAK on Stephen Avenueの写真
4.6
素晴らしい(1426)
価格:高い
• ステーキハウス • ダウンタウン
本日52回予約が入りました。
Four key pieces separate us from a traditional steakhouse.1) We only serve ranch specific Alberta Beef. That means we don’t serve beef from anywhere else on the planet. We know our farmers and ranchers personally and respect the hard work they put into produce our beef. We like our beef to be, hormone & antibiotic free and pasture raised. Happy cattle make for better steaks. 2) We are one of just a handful of steakhouses in Canada that serves, Grass-fed, Grain-fed, Wet-aged, Dry-aged and Wagyu beef 365 days a year. Our beef is always fresh never frozen.3) We use an 1800o Infrared Grill to cook your steaks. Our grill stays at very consistent high heat versus a traditional open flame grill. The high heat creates a flavourful crust on outside of the steak and leaves a juicy centre.4) Our décor is warm and modern. The tradition has always been dark wood, leathers and a muted palate for a steakhouse. We broke the mold and decided to add hand selected music that reflects us!
The Guildの写真
4.5
非常に良い(1937)
価格:高い
• ステーキ • カルガリー
本日34回予約が入りました。
The Guildは、肉屋、料理屋、酒屋の最も洗練された伝統に新しいエキサイティングな解釈を加えた良い例です。レストランの名前は、芸術家や商人の集いの場、秘密結社として機能した過去のギルドホールにヒントを得ています。地元の牛肉、狩猟肉、家禽に敬意を表して、The Guildのシェフが木材や石炭による伝統的な調理技術を用いてカナダのカーニヴォ向けの料理を作っています。
Pat and Bettyの写真
4.8
素晴らしい(343)
価格:高い
• カナダ料理(コンテンポラリー) • カルガリー
本日41回予約が入りました。
Gustant StatimOur ethos, translating to “once they taste” or “they taste instantly,” it’s all about allowing you to savour the moments spent at our table.Pat & Betty is a European inspired dinette & bar which takes its cues from family legacy and Canadian influence. A place to celebrate simply being together, with unapologetically indulgent food, vivid wines and big-hearted service.
FinePrintの写真
4.6
素晴らしい(518)
価格:高い
• カナダ料理(コンテンポラリー) • カルガリー
本日28回予約が入りました。
Our award winning head chef Francis Martinez executes a menu that honours local producers to deliver contemporary dishes with a soft french influence. From our celebrated sablefish to the finest local beef, from small delicious snacks to robust courses, we aim to create a special experience for every guest. The attention to detail we seek starts with our local farmers and producers and transcends to our preparation and cooking styles. From sourcing natural and organic ingredients to selecting special kindling for our wood burning Josper oven, we have a love for food and hospitality that is best when shared with our friends and guests.
Saltlik - Calgaryの写真
4.6
素晴らしい(3138)
価格:高い
• アメリカ地方料理(北西部) • ダウンタウン
本日23回予約が入りました。
Saltlikは、カルガリーのダウンタウンの中心部に位置する、現代の典型的なステーキハウスです。 快適な高級感あふれるメニューは、エグゼクティブシェフのクリス・ミルズが企画したものです。このメニューには、ステーキ愛好家だけでなく、あらゆるお客様の食欲を満足させるバラエティがあります。 55種類のラベルを揃えた当店のワインリストは、新たな世界標準や、かつて世界的人気を誇った銘柄が含まれています。ワインの大半は50.00ドル($)から70.00ドルまでの範囲内です。当店の専門サービスチームが周到に対応する高級カジュアルダイニングをお楽しみください。
Vintage Chophouse & Tavernの写真
4.7
素晴らしい(3168)
価格:高い
• ステーキハウス • カルガリー
本日40回予約が入りました。
Vintage Chophouseは、モダンにアレンジしたクラシックなステーキハウスです。ステーキ以外の料理も期待しているお客様のために各国料理の多様なメニューと組み合わせた真のステーキ愛好家のための魅力的なメニューを提供しています。受賞歴のあるワインリストには世界中から600銘柄以上のワインを取り揃えています。Vintageには5室の異なる部屋があり、セミプライベートルームでの8~12名の親しい仲間の集まりに理想的な丸いハイトップテーブルの備わる当店自慢のベリンジャールームをあらゆる目的に提供しています。モダンで快適なダイニングルームまたはニューヨークスタイルの居酒屋でくつろいで楽しい時間をお過ごしください。ふかふかの革のクラブチェアや居心地の良い革張りのブースは、55インチの液晶テレビ2台でゲームを楽しむのに最適です。毎週金曜日と土曜日の夜は、くつろぎながらファンク、ポップス、ジャズなどの生演奏を楽しめます。Vintage Chophouse & Tavernは、2005年ワインスペクテイター賞を受賞、2007年にはワインスペクテイターの「ベスト・オブ・アワード・オブ・エクセレンス」を受賞しました。
CHARCUTの写真
4.4
非常に良い(4307)
価格:普通
• カナダ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日9回予約が入りました。
カルガリーのダウンタウンに位置するこの新しいレストランの共同シェフ/オーナーであるコニー・デサウサは、「トップシェフ」シーズン1のファイナリストに選ばれました。カスタムビルドのロティサリー、炭火焼器、ビンテージスタイルのスライサー、手作りの豚肉バーを用いて都会の素朴な料理を提供しています。モダンで居心地の良い集いの場であるCHARCUTは、イタリア料理とフランスの田舎料理をアクセントにした地元のシェフ主導の料理を提供しています。食材は、小規模の地元の農家や牧場から調達したものとレストランの庭から毎日収穫するハーブです。これにより食品の長距離輸送を最小限に抑えています。すべてのメニューを深夜まで提供しています。

Lunchbox Theatre​周辺​のお食事オプション一覧

更新日

一番人気のレストラン

人気のレストラン

D.O.P.

4.8

レストランを見る

地元で評判のお店を見つける

最高レベルの評価
高評価のお店を検索

一番人気の料理ジャンル

人気の料理ジャンル

コンチネンタルヨーロピアン

コンチネンタルヨーロピアン​レストランを見つける

平均会計金額

5,000〜9,999円
この金額範囲で検索
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ