Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

Marina Village Conference Center付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(615)

Cesarinaの写真
4.9
素晴らしい(5449)
価格:普通
• イタリア料理 • オーシャン ・ ビーチ
本日171回予約が入りました。
Cesarina is a grandmother, a mother, a daughter—our personification of a nurturer who feeds and cares for her community. From meticulous attention to detail and fresh ingredients to the warm and inviting atmosphere, this restaurant is a celebration of the power of food and family.
Coasterraの写真
4.5
非常に良い(7531)
価格:普通
• メキシコ料理 • Harbor Island
本日63回予約が入りました。
Coasterra(コーステラ)は、エグゼクティブシェフ/パートナーのDeborah Scottが手掛ける現代風のメキシコ郷土料理を提供しています。ダイニングエリア全体から、サンディエゴの見事な街並みを楽しめます。湾を見下ろす床から天井までの窓があるダイニングルームで、または屋外の席で、シェフのDeborahがお気に入りのローズマリー・マルガリータとともに食事を楽しめます。 屋内のテーブルのみ予約可能です。パティオテーブルの予約は受け付けておりません。
Senecaの写真
4.7
素晴らしい(4117)
価格:高い
• イタリア料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日101回予約が入りました。
Roman trattorias are a timeless expression of simplicity. Immune to the lure of gastronomic experimentation and ego. In Rome, no chef can cook better than the mothers and grandmothers before them. Our goal is to merge the dogmatic approach of Roman cooking with the amazing abundance of ingredients available to us in San Diego. A True Roman Holiday In SD. A 4% surcharge is added to all guest checks.
C-Levelの写真
4.7
素晴らしい(4862)
価格:普通
• カクテルバー • ダウンタウン/ガスランプ
本日91回予約が入りました。
Resting on stilts atop San Diego By C Level Lounge, is an upscale-casual lounge on the waterfront overlooking the city skyline and Coronado.
Brigantine at Portside Pierの写真
4.7
素晴らしい(4181)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日54回予約が入りました。
The Brigantine is more than just home to some of San Diego’s finest seafood. It’s a place where locals and visitors alike come to share a lively atmosphere and authentic sense of community. The Morton family opened the first Brigantine on Shelter Island in 1969, with a vision that embraced the beach town lifestyle, a dedication to flavorful food, and a passion for friendly service. Today, we’re known far and wide for our San Diego-style surf and turf. From our award-winning fish tacos and freshly shucked oysters, to classic filet mignon or our perpetually best-selling marinated grilled swordfish. Always prepared to exceed expectations, and served with a smile. You can stop in at any neighborhood Brigantine and get a taste of the local flavor, from regionally inspired specials, to custom cocktails and home town craft beers. At the Brigantine we make first timers feel like regulars, and consider regulars part of the family. So come by often, and share our taste for life.
Herb & Woodの写真
4.7
素晴らしい(6428)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • リトル ・ イタリー
本日76回予約が入りました。
Brian Malarkeyがサンディエゴにお届けする最新のコンセプト
Ironside Fish & Oysterの写真
4.4
非常に良い(4532)
価格:普通
• シーフード・海鮮料理 • リトル ・ イタリー
本日82回予約が入りました。
昔ながらの魚市場の雰囲気が漂うリトルイタリーのレストランです。
Juniper & Ivyの写真
4.6
素晴らしい(8002)
価格:高い
• 未指定 • リトル ・ イタリー
本日57回予約が入りました。
Juniper and Ivyでは、「太平洋岸の洗練されたアメリカ料理」を楽しめます。高い評価を受けているシェフのリチャード・ブライス(Bravoの「トップシェフ・オールスターズ」の優勝者として有名)が、オールスター料理チームとともに斬新な料理をサンディエゴへお届けします。西海岸にあるJuniper and Ivyは、屋外での食事と合う素晴らしいカクテルやワイン、ハイエネルギーなデザインで今話題のレストランです。
Animaeの写真
4.8
素晴らしい(3183)
価格:非常に高い
• アジア料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン/ガスランプ
本日68回予約が入りました。
ANIMAE’s eclectic West Coast cuisine, layered with Asian influences, comes to life under Celebrated Chef Brian Malarkey. Applying a California cooking style to ANIMAE’S traditional coal-fired oven and grill, Chef Malarkey’s menu is as thoughtful as it is refined, elevating local produce and seasonal ingredients to create a lively and progressive culinary program.
Elviraの写真
4.8
素晴らしい(397)
価格:普通
• イタリア料理 • オーシャン ・ ビーチ
本日36回予約が入りました。
Benvenuti Nella Mia Cucina, Belli De Nonna! Before we dive into the delicious feast prepared for you, let me give you a little taste of my vita. I was born in the heart of Rome, and I've been cooking up a storm my entire life! My cucina has always been the center of the universe for my 3 daughters, 5 grandchildren, 12 great-grandchildren, their friends, loved ones, and acquaintances – everyone was always Benvenuto!Now, we've brought that same love and flavor right here to San Diego. My beloved grandson, Niccolo', and his amore, Cesarina, are opening the doors of my Cucina with the same warm heart and passion.Wondering how I made it to 95? Well, it's simple: I ate everything that's served here and filled my life with amore! So, Benvenuti! Don't hesitate to indulge in "Scarpetta" - dip that bread into the sauce, just like my grandchildren used to do at the stove when they thought I wasn't looking.Here, Belli De Nonna, it’s all about food, family, and creating beautiful memories!
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ