Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ポートランド・オレゴン

Maurice Crumpacker House付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(242)

Chart House Restaurant - Portlandの写真
4.7
素晴らしい(6627)
価格:普通
• シーフード・海鮮料理 • ダウンタウン
本日82回予約が入りました。
歴史的なターウィリガー・ブルバード沿いに位置し、ウィラメット川を見下ろすChart Houseからは、輝く街の明かり、川、フード山、セントヘレンズ山の壮大な景色を眺めることができます。Chart Houseは全米29ヵ所の歴史的なスポットや、ウォーターフロント、見晴らしのよい場所に位置しており、素晴らしい景色や優れたサービスを楽しめます。名物の魚料理、シーフード料理、ジューシーなステーキなど、有名なシェフが、エキゾチックなテイストを取り入れたメニューを用意しています。名物のマカダミアナッツの衣のついたマヒマヒや、味噌漬けの鮭、じっくりとローストしたプライムリブなどのメインディッシュを楽しめます。日替わりの新鮮な魚各種、種類豊富な高級ワイン、有名なホットチョコレート・ラバケーキなども用意しています。特別かつ手頃な料金のランチメニュー(月曜〜金曜)、サンデーブランチも提供しています。
Yallaの写真
4.9
素晴らしい(132)
価格:高い
• 地中海料理 • SWポートランド
本日52回予約が入りました。
Yalla is a neighborhood Mediterranean smokehouse from the Sesame Collective restaurant group. Opened in summer of 2020, Yalla brings a Mediterranean smokehouse to the heart of the Multnomah Village neighborhood in Portland, Oregon. With a menu of smoked meats, seasonal vegetables, and comfort dishes, Yalla is currently open for delivery, take out, and full service dining. Yalla is helmed by Chef/Owner Kasey Mills and Chef de Cuisine Daniel Valley.
Nicoletta's Table and Marketplaceの写真
4.7
素晴らしい(2377)
価格:普通
• イタリア料理 • レイク ・ オスウィーゴ
本日33回予約が入りました。
Nicoletta's Table and Marketplaceは、まるでイタリアの街角にあるような近所の小さなトラットリア兼マーケットで、オレゴン州レイクオスウィーゴに位置しています。トラットリア兼マーケットは本格的なイタリア料理のディナー、あるいはエスプレッソ、サンドイッチ、サラダやパスタなどを楽しむのに最適なスポットです。エノテカ、コーヒーショップのほか、生パスタ、おいしいテイクアウトフード、作りたて/冷凍のグルメのメインディッシュ、スープ、ディナーセット(単身者、家族、グループパーティー向け)などを扱うイタリアの食料品店を併設しています。
Oswego Grill - Kruse Wayの写真
4.7
素晴らしい(2525)
価格:普通
• ステーキハウス • レイク ・ オスウィーゴ
本日41回予約が入りました。
Oswego Grill は2009年3月10日、レイク・オスウィーゴに第一号店をオープンしました。当レストランは地域主体で所有、運営され、本当に皆さまの「夢が叶う」場所です!Oswego Grill は「手頃な価格でワンランク上の上品さ」を目指して作られました。USDAチョイスの国内産ステーキ、バーガー、新鮮な魚介類そしてサラダのうちの一つでさえも、メスキートとアップルウッドなどの広葉樹の薪を使って料理することができる自家製のオーブンが有名です。近いうちご来店される際に会えるのを楽しみにしています!
Tavern on Kruseの写真
4.5
非常に良い(1882)
価格:高い
• アメリカ地方料理(北西部) • レイク ・ オスウィーゴ
本日33回予約が入りました。
Locally sourced and seasonally inspired, Tavern on Kruse changes menus every 12 weeks as we weave the season's perfectly-fresh and perfectly ripe bounty into our offerings. Our executive chef, Nathan Bates, spent four and half years at the Michelin 3-Star "Fifth Floor" in San Francisco. Our space is elegant, but our staff is friendly and jovial as we see "people" as the reason for dining. We look forward to meeting you.
Lilia Comedorの写真
4.8
素晴らしい(342)
価格:非常に高い
• ファーム・トゥ・テーブル • SWポートランド
本日14回予約が入りました。
Award-winning Chef Juan Gomez, who helped República garner best new restaurant nods from Bon Appétit and James Beard, is taking a more personal approach to PNW cuisine. Recently nominated one of the Top 50 Restaurants in the Country by the New York Times, Lilia offers dishes like Pork Collar Confit and fresh Aguachile, leaning on Chef Juan's Mexican-American roots while showcasing hyper-seasonal and locally sourced ingredients. The airy, unpretentious space and breezy patio befit the South Waterfront vibe.Please note, our prices vary each week according to market price of local ingredients.
Magna Kusinaの写真
4.8
素晴らしい(133)
価格:普通
• フィリピン料理 • SEポートランド
本日4回予約が入りました。
Chef Carlo Lamagna, one of Food and Wines Best New Chefs and a James Beard Awards finalist, brings a twist to the food he grew up on. A modern take on Filipino cuisine steeped in traditional dishes. Old school flavor with a new school style. Connecting with diners through flavor and story. Enjoy signature takes on popular Filipino dishes at this award winning restaurant.
Oven and Shaker - Lake Oswegoの写真
4.7
素晴らしい(253)
価格:高い
• ピッツェリア • レイク ・ オスウィーゴ
本日11回予約が入りました。
Our kitchen:Inspired by six-time James Beard nominated Chef Whims' many trips to Italy, the kitchen at Oven and Shaker unites tradition and creativity in the arena of wood-fired Neapolitan pizza and Italian street food. Adhering to Cathy’s legendary passion for detail, we use only the freshest available local ingredients, dough made in-house using our signature 70-year-old sourdough starter, and hand-toss and fire each pizza to order. Our bar:Overseen by barman Ryan Magarian, the bar at Oven and Shaker reflects Ryan’s passion for all things liquid and delicious. From his acclaimed whimsical signatures that deploy only the finest spirits, daily-pressed juices, to our wide range of “sessionable” local beers and old world-leading wines, our bar strives to offer every guest a beverage to remember.
Oswego Grill - Clackamasの写真
4.6
素晴らしい(492)
価格:普通
• ステーキハウス • クラカマス
本日30回予約が入りました。
At every one of our Oswego Grill locations, we are passionate about genuine hospitality and delivering scratch made meals from fresh, local and seasonal ingredients, the best the Northwest has to offer.With a wood-fired grill at the heart of the restaurant, a regular rotating seasonal menu and handcrafted cocktails, our craveable food will keep you coming back, just like our regular guests.Open daily for lunch, happy hour, dinner and a second late night happy hour, there’s always a good reason to drop by and discover a new favorite. We look forward to welcoming you to our family.
Mezcaluna Mexican Cuisine & Loungeの写真
4.6
素晴らしい(337)
価格:普通
• メキシコ料理 • Happy Valley
本日17回予約が入りました。
Mezcaluna Mexican Cuisine and Lounge. Great food, a full bar and over 50 Mezcals.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ