Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

Melrose Avenue付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(25)

Providenceの写真
4.9
素晴らしい(4380)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • ハリウッド
本日21回予約が入りました。
ミシュラン2つ星、2013年&2014年ベストレストラン(LAタイムズ紙)、2010年シェフオブザイヤー(Angeleno Magazine)、2014、2012、2011、2010年ベストシェフにノミネート(ジェームズ・ビアード財団)、ベストニューレストラン(Esquire Magazine)、ベストニューレストランにノミネート(ジェームズ・ビアード財団)、ベストシェフ「パシフィック」にノミネート(ジェームズ・ビアード財団)、ベストシーフードレストラン(Los Angeles Magazine)、全米トップ40レストラン(Gayot.com)、全米トップ50レストラン(Gourmet Magazine)などの評価を受けています。持ち込み料:ボトル1本につき50.00ドル(USD)、各テーブル3本まで(9名以上のグループの場合は持ち込み不可)。 *月曜の夜は持ち込み料がかかりません(9名未満のグループ限定、各テーブル3本まで、休日や特別イベントを除く)。
Petit Trois L'Originalの写真
4.7
素晴らしい(105)
価格:高い
• フランス料理 • ハリウッド
本日23回予約が入りました。
In 2024, the original location of Petit Trois, on Highland Ave in Hollywood, celebrates 10 years as a beloved, can't miss part of LA's dining scene. Chef/Owner Ludo Lefebvre puts his spin on classic French flavors including the cult-favorite Big Mec burger, swimming in rich Bordelaise sauce, perfectly roasted Heritage chicken with compressed potatoes fried in clarified butter, a French Dip sandwich served with a version of the restaurant's onion soup for dipping, and lots more. Start with the restaurant's housemade baguette served with the creamiest French butter and pair it all with wine from the restaurant's thoughtfully curated list, which includes 16 by the glass options. With a design inspired by classic Parisian bistros, Petit Trois transports guests in its 2 dining areas as well as an outdoor patio. The dining room is also available for private events.
Marino Ristoranteの写真
5.0
素晴らしい(1522)
価格:高い
• イタリア料理 • ハリウッド
本日12回予約が入りました。
Marino Ristorante(マリノ・リストランテ)は、正しく物事を行うことをモットーにしています。現在は息子のMarioジュニアと母親Mariaが家族経営しており、来店するゲストを温かくもてなしています。有名なメルローズアベニューに面するガラス壁の向こうに、店外に置かれたイチジクの鉢植を見ることができ、シンプルな店内に安らぎを与えます。柔らかな色の壁、糊のきいた白いリネンのテーブルクロス、砂糖を入れる銀色の容器、ロウソク立て、落ち着いた油彩画などが一体となり、魅力的な空間を作り出しています。こうした雰囲気の中で、素晴らしい料理が提供されます。Ciro、Mario、Salシェフ3人は毎朝市場に一番乗りし、食材を自分たちで選びます。市場の中で最も興味を引いた新鮮な食材は、その日のスペシャルメニューに使われます。お勧めはMarioシェフおまかせのお試しメニューです。Marioシェフは豊富なワインの知識をもとに料理に合うワインを勧めてくれるので、期待通りの食事が楽しめます。Marinoのワインリストは、ワインスペクテイター誌の賞に何度も輝いています。
Sushi Palaceの写真
4.6
素晴らしい(86)
価格:高い
• 寿司 • ハリウッド
本日2回予約が入りました。
Sushi Palace is a fine dining restaurant having its root in Germany where it is an award winning restaurant group. Sushi Palace Los Angeles is the first location in the US. The Location is at the perfect spot at the corner of Melrose Avenue and Highland. You can enjoy the highest quality of food and drinks in a very private and fancy atmosphere. The Executive Chef Max Dahlinger designed an exclusive Menu. Only the best products are used, for example A5 Wagyu, Kaluga Imperial Caviar, Uni and Blue Fin Toro.
Cannabis Cafeの写真
4.6
素晴らしい(640)
価格:高い
• アメリカ料理 • ビバリー、フェアファックス、ラブレア、サードストリート
本日86回予約が入りました。
The Original Cannabis Cafe is a welcoming space for those who are cannabis connoisseurs and those who are canna-curious. Our comprehensive Flower Menu offers everything from pre-rolls, flower, small edibles and beverages to premium smoking accessories and all the way up to concentrates for experienced connoisseurs. If you're new to cannabis or haven't consumed in a while, our Flower Hosts will make recommendations and guide your experience. Our cafe offers tourists and locals the opportunity to experience cannabis in a sociable, restaurant-style atmosphere. There hasn’t been anything like this in existence for over 100 years, dating back to pre-prohibition era cannabis tea pads. We’re excited to set the standard on what a US-based cannabis cafe is, and share this rare experience with our like-minded (and inquisitive) cannabis community.
Osteria Mozzaの写真
4.7
素晴らしい(7356)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • ハリウッド
本日68回予約が入りました。
ナンシー・シルバートン、マリオ・バターリ、ジョー・バスティアニッチが共同で設立したOsteria Mozzaは、近くにある姉妹店Pizzeria Mozzaを格上げしたミシュラン星レストランです。ナンシーのモッツァレラバーが目をひくOsteriaでは、肩ひじの張らない洗練された雰囲気の中で、モッツァレラやその他の新鮮なチーズを使用したナンシーの特製料理や、バターリが腕をふるうイタリア全土の郷土料理を楽しめます。イタリア限定のワインリストには、ピエモンテ、フリウリ、トスカーナを中心に、イタリア有数の生産者から仕入れたワインを取り揃えています。
Gwenの写真
4.7
素晴らしい(1461)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ハリウッド
本日25回予約が入りました。
Gwen Butcher Shop & Restaurant is the second restaurant from fine dining chef Curtis Stone (of Maude) and the first he’s opened with his brother Luke Stone. Gwen is both a European-style, chef-driven butcher shop and a restaurant that is redefining dining in LA, with a menu that calls on fire-based cooking techniques. Whether you’re picking up house-made charcuterie, prime and rare breed meats from the retail store, enjoying a feast in the dining room or relaxing with a bite and cocktail at the bar, Gwen delivers the highest standards of quality, taste and service.On Wednesdays-Sundays, we offer Chef's Carte Blanche 5-course tasting menu for $130 per person (limited quantities available). The whole party must enjoy the tasting menu and wine pairings are available for $75 per person. If you have any questions, please feel free to call the restaurant at 323-946-7500.
chi SPACCAの写真
4.8
素晴らしい(1393)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • ハリウッド
本日18回予約が入りました。
www.chiSPACCA.com
Meteoraの写真
4.7
素晴らしい(1074)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • ハリウッド
本日19回予約が入りました。
Meteora's gastronomy is a 1-star Michelin contemporary and creative showcase of exceptional California ingredients. Chef Jordan Kahn (Vespertine, Destroyer) and the team work exclusively with aligned farmers, foragers, fishermen, and ranchers to bring guests the ultimate dining experience. Fire cooking, innovation, and seasonality blend for an elegant tasting menu or indulgent small plates in the bar. The holistic approach extends to every facet of the restaurant including beverage, hospitality, and design.Groups of 6-12 are welcome to book one of our private dining areas for a food and beverage minimum. See individual experiences for applicable pricing for our selenite Chef's Table and Private Dining Room. Service fees and taxes not included.
Carmelの写真
4.7
素晴らしい(237)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • ハリウッド
本日32回予約が入りました。
Carmel transports the energy, culture, and flavor of the renowned outdoor marketplace “Shuk HaCarmel” to Melrose Avenue, in the heart of LA’s food scene.Using some of the oldest techniques in the world— a wood-burning oven, an open flame grill— chef Asaf Maoz interprets ancient Levantine cooking traditions through a modern lens.Dishes showcase the best of the season: farmer’s market produce, sustainably-sourced meats and seafood, all prepared with the global culinary influence of the Tel Aviv shuk. Breads are baked in-house, including a 72-hour fermented Moroccan Frena, baked to order in the wood-fire oven.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ