Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

Metropolitan Museum Historic District付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(34)

Sistinaの写真
4.7
素晴らしい(1655)
価格:高い
• イタリア料理 • アッパー イースト サイド
本日9回予約が入りました。
ニューヨーク市随一のイタリアンSistina(システィーナ)は、創業30年、洗練された客層に人気のレストランです。ホストのGuiseppe Brunoはオーナーシェフでもあり、ザガットサーベイの「ホスト大賞」に輝き、常連の上客接待からリクエストに応える特別メニューの考案まで、レストランのあらゆる面をサポートしています。
The Met Dining Roomの写真
4.5
非常に良い(3017)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • アッパー イースト サイド
本日40回予約が入りました。
セントラルパークを望むThe Members Dining Roomは、メトロポリタン美術館の会員制高級ダイニングレストランです。The Members Dining Roomでは、洗練された雰囲気のなかで、現代的アメリカ料理を提供しています。特にシーフードと地元産素材、季節の素材に力を入れています。エグゼクティブ・シェフのフレッド・セイボは、アメリカ内外の料理を中心とした4品のお試しコースメニューを毎月用意しています。The Members Dining Roomでは、料理を引き立てる豊富に取り揃えられたワインのほか、リザーブワインリストとテイスティング用ワイン各種を提供しています。家族や友達、同僚と楽しいひとときを過ごせるエレガントな部屋をレンタルできます。 The Members Dining Roomは美術館の会員限定です。メンバーシップは、お電話(212 – 570 – 3753)での問い合わせ、またはオンライン( www.metmuseum.org)で取得または更新できます。
Mykonian Houseの写真
4.7
素晴らしい(167)
価格:非常に高い
• ギリシャ料理 • アッパー イースト サイド
本日11回予約が入りました。
Mykonian House offers authentic and traditional Greek seafood specialties. The menu will feature a full selection of authentic Greek cuisine and will offer a lunch prix fixe menu for $35.00 that includes first and second courses including dessert. From Greek classics like spanakopita, shrimp saganaki, chicken souvlaki, to name a few. Each dish is prepared with the utmost care and attention to capture the true essence of Greek flavors. The restaurant will also offer a selection of fish directly from Greece.Mr. Politis has run other restaurants, including Yefis and Korali, two Greek spots on the Upper Eastside where he was a co-owner at both establishments.
Serafina 79の写真
4.6
素晴らしい(902)
価格:高い
• イタリア料理 • アッパー イースト サイド
本日50回予約が入りました。
Serafina Fabulous Pizzaでは、居心地の良いダイニングルームと家族向けの屋上テラスを提供しています。マンハッタンの芸術&美術館地区の中心部にある、2層構造の建物の2階に位置しています。非常に本格的なイタリアのメニューには、最高品質の食材をし、シンプルなオリジナルのイタリア料理に創作アレンジを加えた料理を用意しています。ペスト、ヒルサイド・チェリートマト、ポルチーニ、キャビア、トリュフなどの入った、特製ソースの自家製パスタを楽しめます。シンプルなマリネした肉、魚、野菜もあります。真ん中に位置する桜材の薪のオーブンで焼いた20種類以上のピザを提供しています。親密な雰囲気、暖かみのあるイタリア音楽、魅力的なサービスとおいしい料理のユニークな組み合わせが、多くのスタイリッシュな有名人の顧客や、長年常連の地元家族を惹きつけています。
Hoextersの写真
4.6
素晴らしい(260)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • アッパー イースト サイド
本日39回予約が入りました。
Cozy, warm and inviting, Hoexter’s revival pays homage to its origins as a vibrant Upper East Side destination. Come in for a perfectly chilled martini and shrimp cocktail at our bar or indulge in our decadent gorgonzola garlic bread and a steak au poivre in one of our elegant dining room banquettes. Our menu has a little something for everyone, life's simple pleasures perfected! Book online or by calling us at 212-288-1777
Aunt Jake's Pasta Experienceの写真
4.9
素晴らしい(812)
価格:普通
• イタリア料理(コンテンポラリー) • アッパー イースト サイド
本日73回予約が入りました。
Join us at Aunt Jake's Upper East Side for our Pasta Making Class & 3-course pasta menu! The cost is $60 per person for pasta instruction and the prefix meal. We require a $10 per person non-refundable deposit. The entire experience is approximately 2.5 hours. Please use the OpenTable mobile app for best results when booking the Pasta Experience.–Aunt Jake's was founded in 2015, as the company set out to replicate the idyllic, simplistic cuisine we grew up to enjoy. However, we wanted to create Italian food for the “next” generation. The idea was to develop an Italian concept around the customer’s choice of how to eat pasta compared to how the restaurant wanted you to eat it. With that in mind, Aunt Jake’s core mission is to bring high-quality fresh ingredients daily to craft our handmade pasta and sauces health-consciously. The customer can mix and match sauce with shape and create a custom dish of their own.
Kappo Masaの写真
4.6
素晴らしい(640)
価格:非常に高い
• 日本料理 • アッパー イースト サイド
マディソンアベニューのGagosian Galleryに隣接するKappo Masaは、名声シェフMasayoshi "Masa" TakayamaとアートディーラーのLarry Gagosianがコラボレーションしたレストランです。Kappo Masaは、新鮮で現代的な日本料理をコンセプトとした、洗練された心地良いダイニング体験を提供しています。
Toloache - Upper East Sideの写真
4.8
素晴らしい(1626)
価格:高い
• メキシコ料理 • アッパー イースト サイド
本日16回予約が入りました。
Toloache(トロアーチェイ)へようこそ。グリニッジ・ビレッジに位置するオーナーシェフJulian Medinaのモダンなメキシカンビストロです。Toloacheは、メキシコで媚薬として有名な顕花植物にちなんで名付けられました。旬の素材や自然食材、十数種類のチリを使用した、シェフMedinaのクリエイティブな料理に魅了されることでしょう。メキシコから輸入したエレガントな装飾品が飾られ、本格的なメキシコのメニューと素晴らしいテキーラリストを提供しています。皆様のご来店を心よりお待ちしています。
L'Osteriaの写真
4.8
素晴らしい(320)
価格:高い
• イタリア料理 • アッパー イースト サイド
本日3回予約が入りました。
At L’Osteria, we strive to constantly come up with plates that will surprise and excite your taste buds. Our dishes are inspired by the beauty of Italy, but also stand-out as something all their own. With the changing of the seasons, our menu will change to match what is at the peak for bringing you the freshest ingredients. Plus, our homemade pasta is unlike anything you’ve had before. Our commitment is to providing the very best food, in a cozy environment. This is the neighborhood spot you’ve been waiting for, to enjoy quality drinks and incredible food with the people you love. Be sure to stop in and see what we’re cooking up each night, as the daily specials are sure to offer something new every time you visit.
Sushi Nozの写真
4.9
素晴らしい(10)
価格:非常に高い
• 寿司 • アッパー イースト サイド
本日3回予約が入りました。
Craftsmanship at its finest is displayed at Sushi Noz, where guests experience our seasonal omakase menu curated nightly by Chef Nozomu Abe. Known as "Noz" to his friends, Abe-san is part of a movement from Japan advancing Edomae-style sushi, incorporating aging and preparation techniques that date back to Japan's Edo period. Upon entering the restaurant, guests are transported by the Sukiya-style wooden interior, which was assembled using more than a dozen types of cedar. The centerpiece of our first dining room is our 8-seat, 200-year-old hinoki wood sushi bar and traditional ice chest, where Chef Noz refrigerates the evening's neta selections. Our second dining room features a sushi bar made from tamo ash wood, which accommodates an additional 6 guests. We welcome our guests in true Japanese hospitality, offering two nightly seatings at each counter.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • OpenTable Diner
    ニューヨーク •2​件の口コミ
    4.0
    2020年1月20日にご来店
    メトロポリタンミュージアムの帰りに寄りました。 とても素敵やお店に、場違いだったなとも思いましたが、店員さんも心得ていて入りやすかったです。 子連れではなかなか入りにくい雰囲気でしたので、この機会に来られて良かったです。
    詳細を見る
    Sistina価格:高い• イタリア料理• アッパー イースト サイド
    4.7
  • OpenTable Diner
    ニューヨーク •3​件の口コミ
    5.0
    2019年8月11日にご来店
    日曜日のブランチにお邪魔しました。オープンの9時に合わせて予約を取り、直ぐに席に案内してもらいます。もちろんテラス席です。まずはフレッシュオレンジジュースを飲んで、エッグベネディクトを美味しく頂きました。青空の下、セントラルパークの中での食事はサイコーでした!
    詳細を見る
    Tavern on the Green価格:高い• アメリカ料理• ミッドタウン ウエスト
    4.7
  • Kinoko
    ニューヨーク •3​件の口コミ
    5.0
    2018年12月21日にご来店
    金曜日のランチに訪問。賑やかな雰囲気でした。サービスはスマート。食事、ワイン、デザート、全て美味しかったです。メンバーのためデザートは無料でしたが、それでも値段はやや高め。でも、予約して行って良かったです。
    詳細を見る
    The Met Dining Room価格:高い• アメリカ料理(コンテンポラリー)• アッパー イースト サイド
    4.5
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ