Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ハワイ

Mokoli'i Island付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(211)

The Crouching Lionの写真
4.4
非常に良い(33)
価格:高い
• ハワイ地方料理 • Laie
本日57回予約が入りました。
Nestled in the picturesque beauty of Kahana Bay with unforgettable ocean views, The Crouching Lion Restaurant & Bar features modern Hawaiian cuisine and craft cocktails.At The Crouching Lion, our culinary vision is shaped by the rich flavors of America and Asia, blending international and local ingredients with creativity and passion.We offer a menu that is authentic yet transcends traditional labels, reflecting our interpretation of modern Hawaiian cuisine. Ultimately, we think of our culinary creations as simply delicious food with a twist of island imagination.
Black Angus Steakhouse - Pearl Cityの写真
4.2
非常に良い(8790)
価格:普通
• ステーキハウス • パールシティ
本日61回予約が入りました。
Cattle Company Steakhouseでは、ステーキを始め様々な料理を提供しています。印象に残る本格的なアメリカン・ステーキハウスとして知られるようになりました。シェフが誇りを持って提供するステーキにはブラックアンガスのみを使っています。丁寧に熟成され、毎日カットしたてを直火でグリルしています。 その他の特製料理には、ジューシーなシーフード、骨から崩れる柔らかさのベイビーバックリブ、人気のプライムリブのスローローストなどを取り揃えています。Cattle Company Steakhouseでは、高いクオリティ、フレンドリーなサービス、すばらしい食事を誰もが楽しめます。伝統を超えた情熱を持って日々営業しています。Black Angusではグルテンフリーのナチュラルフードのメニューも各種用意していますので、グルテンフリー・トレイルマップをリクエストしてください。
Fêteの写真
4.8
素晴らしい(3814)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ホノルル
本日131回予約が入りました。
季節性と料理の伝統を合わせて尊重する、地産地消のファーム・トゥ・テーブル(農場から食卓へ)運動に根差しています。 一部はハワイ、別の部分はブルックリンです。ブラッスリーが共有する雰囲気はのんびりとした島の感性、すなわち祝祭と私たちが楽しんで食べたり飲んだするあらゆるお気に入りのものへの敬意です。 再生木材で作られた都会派のハワイの農家は歴史的なチャイナタウンの建物内にあり、オープンキッチンや緑豊かな植物が伝う壁、レンガの壁を特色としており、たっぷりの自然光が入ります。バーには精選したワインリストがあり、クラシックでモダンなカクテルを職人技で混ぜ合わせています。
Monkeypod Kitchen - Waikikiの写真
4.6
素晴らしい(2278)
価格:普通
• ハワイ地方料理 • ワイキキ
本日279回予約が入りました。
Aloha, we are open daily from 7:00am to 11:00pm and are located on the waterfront of Waikiki Beach inside the Outrigger Reef Waikiki Beach Resort. We accept reservations & reserve a large amount of space for walk-ins. If your desired reservation is not available, please join our waitlist in person daily. Happy Hour is available daily from 3:30pm-5:00pm (excluding select holidays). Our chef driven concept is led by the classically trained, award winning chef, Peter Merriman. Peter is a culinary pioneer and one of the founders of Hawaii Regional Cuisine. He has always been inspired by the people and products around him and this spirit has lead the movement to look at food in Hawaii in a new light. Monkeypod Kitchen by Merriman embraces this passion! Each item on the menu demonstrates our commitment to craft and showcases high quality, socially conscious ingredients, creative preparations, and perfect execution.
Moku Kitchenの写真
4.6
素晴らしい(3645)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ホノルル
本日83回予約が入りました。
Full table service resumes 12/18/23! Located in the heart of the Kaka'ako art district, Moku Kitchen is a chef-driven concept that brings Hawaii's rich upcountry farming and ranching heritage to downtown Honolulu's urban lifestyle. Our award winning cocktail program is ever-evolving, highlighted by the Monkeypod Mai Tai. We offer a wide variety of local craft beer and wines from small independent producers. Please go to mokukitchen.com for up to date menus and our daily live music calendar.
Merriman's Honoluluの写真
4.7
素晴らしい(4161)
価格:高い
• ハワイ地方料理 • ホノルル
本日164回予約が入りました。
A pioneer of the “Farm to Table” movement in Hawaii, Peter Merriman brings Hawaii Regional Cuisine to Ward Village in Honolulu. Reflecting Peter’s personal style, the restaurant combines the feel of a neighborhood bistro with hints of old Hawaii. Lively, urbane, and whimsical, Merriman’s Honolulu is not just for special occasions. It’s an everyday place for those who appreciate great food and warm, friendly service!​Awards:- Honolulu Magazine, Best Oahu Restaurant, Gold- Honolulu Magazine, Best New Restaurant, Silver- Honolulu Magazine, Best Wine Program, Silver- Wine Enthusiast, 100 Best Wine Restaurants 2019- Hawaii Magazine, Best Farm to Table Restaurant-Hale Aina Award: Best Restaurant, Gold 2022All available reservations time slots are on OpenTable, we do accept walk-ins daily. Please arrive on time as we don't hold reserved tables for more than 15 min.Gift Cardshttps://merrimanshawaii.cardfoundry.com/giftcards.php
Nami Kazeの写真
4.8
素晴らしい(1533)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • Kalihi-Palama
本日39回予約が入りました。
Nami Kaze Hawaii is the story of Chef Jason Peel’s culinary journey. Combining the flavors from his hometown of Kaua‘i, and the decades of experience working for some of Hawai‘i’s top culinary leaders, including Ian Ruso of Michele’s at the Colony Surf and Roy Yamaguchi, Nami Kaze Hawaii is a unique melting pot of culinary creativity. With a farmer-focused approach, guests can expect to embark on a culinary adventure, enjoying creations that reflect Peel’s appreciation for the produce and provisions found throughout the state. Nami Kaze Hawaii is currently open for brunch and dinner, Wednesday through Sunday. Nami Kaze Hawaii's brunch menu offers a unique take on local Hawaii brunch favorites, while its dinner menu features izayaka-style share plates with plans to debut a sushi omakase-style bar in 2023. For additional information or to make a reservation, visit www.namikaze.com.
The Pig and the Ladyの写真
4.8
素晴らしい(1595)
価格:高い
• ベトナム料理 • Downtown
本日83回予約が入りました。
期間限定のレストランからファーマーズマーケットの売店、そして今や従来型の飲食店として成功を収めたThe Pig and the Ladyは、ジェームズ・ビアード賞のセミファイナリストに二度選出されたシェフのAndrew Leが率いるレストランです。シェフの母親Mama Leなどの家族の力も借り、本当の意味での家庭料理を調理しています。ホノルルでベトナム料理をベースにした多彩で大胆な各種料理を提供しています。シェフLeが率いるチームは伝統的な東南アジア料理をモダンで斬新にアレンジした料理を提供し、地元食材を使ったバインミーやフォー、その他の新しい人気料理を楽しめます。Leは東南アジア料理をベースにした現代的な料理で絶賛を得ている数少ないシェフの一人で、その基礎はシェフの母親が作ったおいしい料理の記憶に基づいています。レストランは月曜〜土曜のランチとディナー時に営業しています。現在でもBlaisdell、Kailua、KCCのファーマーズマーケットに出店しています。
Goen Dining + Barの写真
4.8
素晴らしい(1118)
価格:高い
• ハワイ地方料理 • カイルア
本日29回予約が入りました。
Chef driven and crave-worthy, the GOEN Dining + Bar menu is a combination of creative Pan-Asian/American dishes showcasing Hawaii's vibrant local flavors in a hip & refreshing atmosphere. Local meats and fish grilled over kiawe wood, fresh salads & creative sushi bring guests a time-honored dining experience that only Roy Yamaguchi & his team can.
Istanbul Hawaiiの写真
4.7
素晴らしい(2969)
価格:高い
• 地中海料理 • ホノルル
本日83回予約が入りました。
In our Mediterranean & Hawaiian sanctuary, you become part of our ohana. Led by Chef Mom Nili, Baba Aydin, and Chef Ahu, you're invited on a culinary journey infused with Turkish and Mediterranean essences. Our recipes, a blend of diverse cultures, are nurtured with locally-sourced ingredients, reflecting the heart of our family-run and woman-led venture.Every interaction, whether in our restaurant's warm embrace, the vibrant energy of local events, or amidst the rich array of farmers' lands, is cherished. Each meeting is a chance to intertwine stories, laughter, and a piece of our heritage.Come, celebrate the art of dining with us, where every dish is a passage to the Mediterranean, caressed by the Hawaiian sun. We look forward to serving you, merging our narratives in meals that go beyond mere flavors. Here, every dining experience is an adventure, a discovery, and a celebration of togetherness, nurturing through food next to the Hawaiian ocean.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ