Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニュー メキシコ州

Museum of Fine Arts付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(18)

Santacafeの写真
4.7
素晴らしい(3905)
価格:普通
• アメリカ料理 • サンタフェ
本日45回予約が入りました。
Old~world elegance meets contemporary cuisine in a venue that boasts one of the best outdoor dining experiences in Santa Fe. Nestled in the charm and elegance of one of Santa Fe's most beloved historical homes, Santacafé has been a restaurant icon for over 40 years. It was bought in 2019 by Santa Fe restauranteur Quinn Stephenson - the driving force behind another Santa Fe legend, Coyote Café. Boasting one of the best outdoor patio dining experiences the City Different has to offer, Santacafé combines the traditions of modern American cooking with exquisitely locally sourced ingredients.
Sassellaの写真
4.7
素晴らしい(2287)
価格:高い
• イタリア料理 • サンタフェ
本日23回予約が入りました。
The name “Sassella” comes from a hamlet of 60 residents known for its vineyards near where Chef Cristian Pontiggia grew up.In addition to working at two Michelin Star restaurants in Europe, Lombardy native Chef Cristian Pontiggia has received several awards from La Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs, an international gastronomic society. The Italian government recognizes him as a Master Chef, and he holds a culinary degree that certifies him as a Doctor of Enogastronomy.
La Boca - Santa Feの写真
4.6
素晴らしい(5307)
価格:高い
• タパス・小皿料理 • サンタフェ
本日57回予約が入りました。
シェフ兼オーナーのジェームス・キャンベル・カルーソ(ジェームズ・ビアード賞ノミネート3回)によって2006年にオープンしたLa Bocaは、サンタフェのダウンタウンの中心部に位置する居心地の良いスペインのタパスレストランです。スペイン旅行の影響を受け、ジェームズシェフは、伝統とモダンさを兼ね備えた料理を作るために、本物のスペインの食材の相乗効果を求めています。薄くスライスされたマグロ(ブラッドオレンジのアイオリ、カラマタのオリーブのトッピング、スモーク・シーソルト付)などの料理のように、様々な異なる味付けがなされています。 La Bocaには活気のあるヨーロッパのようなワインバーもあり、厳選された地中海と南米のワインを幅広く取り揃えています。快活とした知識豊富なスタッフが優雅に食事に合う完璧なワインやシェリーを紹介します。 La Bocaはサンタフェ・ファームのレストランプログラムに参加しています。 La Bocaでの座席は限られているため、4名以上の予約についてはレストランに連絡する必要があります。
Sazonの写真
4.7
素晴らしい(5189)
価格:非常に高い
• 中南米料理 • サンタフェ
本日21回予約が入りました。
Fernando Olea氏(Epazoteでのシェフ経験を持つメキシコ人シェフ)がサンタフェに1991年に創業したレストランで、Oleaシェフによるメキシコの伝統技術を用いた創造的で洗練された料理(オールド・メキシコ&各国の食材使用)を提供しています。新鮮な地元食材と肉類を可能な限り使用し、少なめの盛りつけで提供しています。 神秘的なメキシコ料理作りには「モーレ」(スパイス、種、ナッツ、チョコレート、チリなどを焼いてから砕いた風味豊かなソース)が不可欠で、その多くには30種以上の食材が使用されています(唐辛子のみで5種類を使用する場合あり)。Oleaシェフはサンタフェ400周年を記念して、2009年に「ニュー・メキシカン・モーレ」などの手作りのモーレを発表しました。メインダイニングルームには、Federico Leon De La Vega氏(メキシコ・シティ出身の有名アーティスト)がOleaシェフに送った巨大な壁画が飾られています。
Market Steer Steakhouseの写真
4.9
素晴らしい(2089)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • サンタフェ
本日32回予約が入りました。
Market Steer Steakhouse offers a refreshing new take on fine dining, serving up an atmosphere every bit as charming as Chef Kathleen Crook's creative approach to Prime Steak and Regional American Cuisine.
Horno Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(170)
価格:普通
• ガストロパブ • サンタフェ
本日30回予約が入りました。
Food for the people! Come and enjoy fine food that is not fine dining. We are an upscale gastropub that features seasonal, creative cuisine from around the world. Craft beer, outstanding wines and New Mexico spirits based cocktails. Casual, fun and upbeat atmosphere. Beautiful al fresco dining to enjoy 2023 James Beard nominated chef David Sellers' culinary creations
Coyote Cafeの写真
4.7
素晴らしい(7174)
価格:普通
• イギリス地方料理(南西部) • サンタフェ
本日37回予約が入りました。
サンタフェで最も有名なレストランCoyote Cafeは29周年を迎えました! おすすめ料理は、フォアグラ&ダイバーホタテ、太巻きシーザーサラダ、伝説の24オンス「カウボーイカット」リブアイです。当店の南西部の伝統をお楽しみください。モダンな人気メニューは、辛口エルク・テンダーロイン、メスキート・グリル・ロブスター・テイル、ハワイアン・ツナ・ポケ、そしてもちろん、グリーンチリ・マカロニ&チーズです。 Sine Qua Nonのような希少なセレクションを含む受賞歴のあるワインリストのほかに、ユニークな特製カクテルを含むフルバーを提供しています。 夏季の屋上カンティーナでは、カジュアルなアウトドアの雰囲気の中でニューメキシコ料理とカクテルをお楽しみいただけます(屋上では、予約のないお客様のみを受け付けています)。
La Plazuela at La Fonda on the Plazaの写真
4.7
素晴らしい(3582)
価格:高い
• アメリカ地方料理(南西部) • サンタフェ
本日36回予約が入りました。
ホテルの元パティオ(1920年代)を利用したLa Plazuelaは、昔ながらのまばゆい魅力をとどめています。陽光の降り注ぐダイニングルーム、見事な彫刻家具、職人技を感じさせる照明器具、人気の高い手描き窓が、会合、食事、思い出作りにぴったりの美しく快適な空間を作り出しています。現代風にアレンジした人気の伝統料理、本格的なニューメキシコ州の料理、受賞歴のある素晴らしいワインリストを用意しています。La Plazuela at La Fonda on the Plazaは、サンタフェで人気のスポットです。ご来店をお待ちしています。
Osteria D' Assisiの写真
4.5
非常に良い(2835)
価格:高い
• イタリア料理 • サンタフェ
本日11回予約が入りました。
Osteria D'Assisi Ristoranti Italiano was opened in 1995, in the Heart of Santa Fe. Owner Lino Pertusini from Lake Como, Italy serves Authentic Italian Cuisine. Our menu includes fresh seafood, locally grazed beef, veal and lamb, house made pasta, fresh bread baked daily, gourmet pizza and creative desserts. Gluten Free options. Extensive award winning wine offerings. Private rooms available for 1-100 people.Buon Appetito!
Alkemēの写真
4.7
素晴らしい(440)
価格:非常に高い
• アジア料理 • サンタフェ
本日12回予約が入りました。
Welcome to Alkemē where dining is a unique culture-to-table experience. We are honored to be a 2024 James Beard Award Best New Restaurant Semifinalist! Our food menu is Asian heritage cuisine reimagined. Chef-Owner Hue-Chan Karels and Executive Chef Erica Tai are reinterpreting heirloom recipes from their culinary roots to create dishes that are innovative yet steeped in tradition and culture. We offer 3 tasting menus, a seasonal a la carte menu, dim sum brunch on Saturdays, and a full-liquor beverage menu with creative cocktails and non-alcoholic drinks.Our patio is open from Spring through Fall. Our indoor dining space has 3 dining rooms & a bar: > Main Dining Room is vibrant and modern> Dawn Dining Room is warm and inviting and can seat large parties from 6 to 14> Indochine Room (aka "The Red Room") exudes passion and intimacy
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ