Museum of London付近のお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(11)
本 日15回予約が入りました。
Apulia で南イタリアの味と雰囲気をご堪能ください!
ゲストが料理を味わう際に、プッリャ各地を旅するような忘れられない感覚を提供することを目指しています。もし思い出せなくなったら、このレストランを通じて旅に出かけましょう。長年のにわたり素晴らしい料理を生み出してきたバーリの本店にも、ぜひお出かけください。ここで培った経験が現在、ロンドンで生かされています。料理を作る際に用いる最も重要な食材は、プッリャ地方の生産者と農家から直輸入しています。自家製パンとピザの生地にはイーストをほとんど使用せず、最短でも72時間 かけてふくらませています。サッサ家の子孫は、祖母のレシピを少しも変えずに用いて、イタリアンスタイルの料理を提供していきます。
本日27回予約が入りました。
Having spent years supplying London’s top restaurants through their separate wine businesses, Joe Haynes and Benedict Butterworth have joined forces with Tom Hurst, who has worked at Brawn, The Marksman, Levan, and most recently as Head Chef at Lasdun, to launch the trio’s first restaurant together.Located in a Grade II listed building on Cloth Fair, Cloth Restaurant is part of a historic row of buildings in the City of London that survived the Great Fire of 1666. Down this atmospheric alley opposite St Bartholomew church, Cloth is taking over a double fronted corner site that’s beneath the former home of poet John Betjeman and next door to the two oldest residential buildings in London. Inside, low ceilings, wood floorboards with antique wall lights and artwork create a cosy, intimate atmosphere, while marble tables, long dark wood banquettes, antique crockery and cutlery will create the feel of a classic bistro.
56 West Smithfield was founded by a family of winemakers, with a passion for creating unique, hand-crafted wines. Our family vineyard, Château De La Cômbe, is a small, boutique vineyard in Provence. Determined to make exceptional reds and whites in a region renowned for its rosés, we spent years lovingly restoring the chateau and estate, rebuilding the winemaking cave with state-of-the-art equipment and re-planting and tending to the vines. It wasn’t long before our organic wines began winning international awards – a testament to quality winemaking in Provence. Eager to share our wines with the world, we partnered with like-minded, family-owned and boutique wineries to bring our rare and wonderful wines to you at 56 West Smithfield, without costly intermediaries.
本日2回予約が入りました。
Close to the beautiful St. Paul's Cathedral, our mission is for all to experience brunch the way we love: homemade, tasty and pretty! From the decadent Oreo French Toast, to the Fried Chicken & Waffle to the classic with a twist Hash Benedict we've got it all for the best casual brunch experience.
本日3回予約が入りました。
A British Tasting Menu experience for Dinner, and shorter Set Menu for Lunch - tucked away in London’s Smithfield the dining room overlooks the historical Church of St Bartholomew the Great. We received our first Michelin Star in March 2023 and were awarded a Michelin Green Star in February 2024 - making us the only London restaurant to hold both awards.Tues - Sat Dinner | Tasting Menu | £160ppTues - Sat Lunch | Short or Long Set Lunch | £70/£110ppRestaurant St. Barts is the culmination of passion & hard work from three long-term friends Johnnie, Luke & Toby - the team behind NEST restaurant in Shoreditch. It is a celebration of British produce in the heart of historical London.
本日22回予約が入りました。
ロンドンの有名な屋上バー&レストランMadison は、ロンドンで2番目に多くインスタグラムに投稿される場所で、セントポール大聖堂全体を見渡す素晴らしい景色をご覧になれば、それも納得がいくはずです。美味しい料理や素敵なカクテルを提供しており、誕生日はもちろん、普通の金曜日のお祝いにも最適です。
今すぐご予約ください。
Awarded a Michelin-star for 23 consecutive years and now celebrating it's 26th year, quality, flavour and creativity are just three words to describe Pascal Aussignac’s Michelin-starred temple to the gastronomy of his native Gascony where food and wine have a unique synchronicity. Located next to Smithfield market near Crossrail, Farringdon, Barbican and St Paul's, Club Gascon boasts stunning menus that focus on the finest ingredients from Southwest France. In a chic yet relaxed dining room, guests are invited to choose from an a la carte menu as well as Pascal Aussignac's signature Le Marche tasting menu. Club Gascon manages it's own kitchen garden (since 2021) and offers an extensive vegetarian menu.The Wine Cellar is as fascinating as it is extensive, composed of over four hundred varieties, many exclusive to Club Gascon in the UK.Enjoy more wines, cocktails, French tapas, cheese and charcuterie platters in the newly reopened " Le Bar" located next door.
Manicomioレストランは、セントポール大聖堂の裏にあるガターレーンに位置するノーマン・フォスター設計の素晴らしい建物内に位置し、壮観なダイニングを体験できます。
グラウンドフロアでは、カジュアルな雰囲気の中で朝食とランチを提供し、夜にはカクテルバーも利用できます。
2階にはアラカルトレストラン(最大収容人数50名)があり、シェフのトム・ソルトが調理する高級イタリア料理のランチとディナーを提供しています。
3階にはRoundhouseがあり、アラカルトのランチ、カナッペパーティー、夜のプライベートダイニングを楽しめます(最大収容人数40名)。
本日1回予約が入りました。
the happenstance(ザ・ハプンスタンス)で、不思議で楽しいひとときと幸せな偶然がある世界にお連れいたします。床から天井までの窓からは、ロンドンで最も象徴的なランドマークのセント・ポール大聖堂を眺めることができ、洗練された内装で飾る、印象的なバー&レストラン、美しいデリ、ミクソロジ―のテーブル&フローリストがあります。地下にある華やかなプライベートダイニングルーム、隠れた社交場の「the curious treasury」を併設しています。週7日、終日営業しています。バーでの1杯に立ち寄って豊富なワインメニューを探索してみたり、斬新なスキニーカクテルを楽しみに是非お越しください。お腹が空いたときは、旬の地元料理を慎重に作り上げたメニューを朝食、ブランチ、ランチからディナー、深夜の軽食まで楽しめます。
Le Bar is a the adjacent venue of iconic Michelin-starred restaurant Club Gascon. Destination by itself, this bar aims to take guests on a journey to the charming and elegant South West of France. The soul of Le Bar lies in intriguing wines, French "tapas" from Pascal Aussignac and more traditional bistro dishes, all served in an elegantly decorated room and accompanied by relaxing, easy-going music.