Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. ロンドン

Old Compton Street付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(135)

Lobos Meat & Tapas - Sohoの写真
4.4
非常に良い(2279)
価格:普通
• スペイン料理 • ソーホー
本日59回予約が入りました。
Lobos is an exciting tapas bar also focused on prime cuts of Spanish and British meat .Meaning wolves in Spanish ,Lobos offers a short sharp list of vibrantly authentic , tradicional tapas with ingredients sourced locally , evolving seasonally and therefore dishes that will change frequently depending on what is available on the market .Lobos is a real carnivore"s paradise ,think perfectly roasted ibérico pork ,slow cooked shoulders of lamb and lightly charred , rosy pink bone in ribeye to share ,all presented simply and cooked to perfection ,allowing the pristine quality of the offering to shine through. Please note that any reservations not confirmed with the restaurant may be subject to cancellation 24 hours before booking time.
Gauthier Sohoの写真
4.8
素晴らしい(4587)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ソーホー
本日11回予約が入りました。
オープンして1年も経たないうちに人気店となったGauthier Soho。Alexis Gauthierは。Zagatガイドで「ロンドン屈指の新しいフランス料理スポット」と称されています。Alexisはどの料理も野菜に焦点を当て、できる限り英国産の最高の食材を使った季節のテイスティングメニューを提供しています。オムニヴォールやベリタリアンオプション、アラカルトやランチオプションも用意しています。ソーホーのタウンハウスを利用した店内で、スタッフが最高のサービスを提供しています。個室が5室あり、様々な規模のパーティーに対応しています。
Prix Fixe Brasserieの写真
4.6
素晴らしい(3968)
価格:高い
• フランス料理 • ソーホー
本日30回予約が入りました。
ソーホーにあるロンドンの象徴的なディーン・ストリートに位置するPrix Fixe Brasserieは、地元の人々に愛されるレストランで、手頃な価格のフランスのブラッスリー料理を提供しています。落ち着いたランチミーティング、初めてのデート向けのレストランで、ソーホーのバーや数多くの地元のウエストエンドの劇場に行く前に、ワインや食事で快適な時間を過ごせます。居心地がよく親密なダイニングルームはウッドフロアで、ルビーレッドの特徴的な壁が備わり、黒板メニュー、ヴィンテージのフランスのポスターがあります。プリフィクスと単品のフレンチメニューには、スパッチコックのベービーチキンのサヤマメとパルマンティエ風ポテト添え、アントルコートのステーキのフライドポテトとベアネーズソース添え、ローストハニーダックとペッパーコーンソース、ほうれん草、マルシェ・クネルの付け合わせなどの料理を用意しています。Prix Fixe Brasserieの価格はソーホーでは非常にお得で、料理とサービスの質は何度訪れても期待以上です。
Forty Dean Streetの写真
4.6
素晴らしい(3788)
価格:高い
• イタリア料理 • ソーホー
本日38回予約が入りました。
Forty Dean Street is the pinnacle of affordable Italian cuisine in busy Soho. We are a small, family run restaurant dedicated to providing incredible food at incredible prices. Our set menu boasts a variety of sensational dishes built around fresh, seasonal produce and has customers coming back on a daily basis. Our à la carte menu is a favourite with our regulars, the media crowd and tourists alike.Italian food has been served at Forty Dean Street for more than 17 years, so we like to think there’s nothing we haven’t mastered. So pop in for an Aperol Spritz!We are fully Covid-19 certified by Food Alert.
Old Compton Brasserieの写真
4.6
素晴らしい(4882)
価格:普通
• イギリス料理 • ソーホー
本日87回予約が入りました。
An all-day brasserie in the heart of Soho, committed to bringing to the neighbourhood great food, wine, beer and award-winning cocktails. Old Compton Brasserie was created out of a desire to address the needs of the local creative community, it serves as a drinking and dining destination that boasts a vibrant yet relaxed setting. Modern, seasonal and fresh, the menu features an inventive range of British favourites as well as signature dishes.
Dean Street Townhouseの写真
4.6
素晴らしい(4606)
価格:高い
• イギリス料理 • ソーホー
本日96回予約が入りました。
ソーホー中心部のDean Street Townhouseは、ディーン通りの69番地と70番地に位置するジョージア様式の住宅で、大工のジョン・ミアードによって1732年〜1735年に建てられました。ウッドフロアのダイニングルームとバーは、ヴィンテージのアームチェア、現代英国美術、パーラー内の覆いのない暖炉が特徴で、演劇鑑賞の前または後に英国風の朝食、ランチ、ディナー、午後の紅茶を提供しています。
ROBATAの写真
4.3
非常に良い(1813)
価格:高い
• 日本料理 • ソーホー
本日15回予約が入りました。
Specialising in the long-standing tradition of Japanese charcoal cooking.Head Chef Charles Lee has worked in a number of Michelin starred restaurants during his career before arriving at ROBATA. Possessing a strong command of Asian cuisines from across the globe, Chef Lee has devised a menu which shows the diversity of the country’s food, highlighting traditional cooking techniques and contemporary flavours, along with using the best of British produce.ROBATA meaning ‘fireside’ specialises in robata grilled charcoal cooking, a Japanese tradition that was first introduced by ancient fishermen who took boxes of hot coals with them on their boats to warm their food at they gathered their day’s catch. While the cooking method has largely stayed the same, the menu is a modern interpretation of some of Japan’s most prized dishes as well as a number of ROBATA signatures sure to please Western pal
Ducksoupの写真
4.5
非常に良い(101)
価格:非常に高い
• ヨーロッパ料理(コンテンポラリー) • ソーホー
本日7回予約が入りました。
We are a natural wine bar and restaurant in the heart of Soho - we change our menu weekly and cook with the seasons using the best ingredients the season has to offer. Our menu is an eclectic array of dishes that we're either in the mood to eat or that take inspiration from a dish we've enjoyed somewhere along our journey. Whatever it is, we aim for it to always be a combination of simple cooking and delicious flavours.. This keeps us excited, and what we do at Ducksoup fresh and lively. We search out characterful wines for our wine list and work with a small number of suppliers who source well-made, honest natural and biodynamic wines from producers whose wine-making practices are carried out with love and care. We change our wine list by the glass as frequently as our food menu so that you (and we) get to enjoy new and interesting wines.
Café Bohemeの写真
4.2
非常に良い(1587)
価格:普通
• フランス料理 • ソーホー
本日25回予約が入りました。
In the heart of London’s Soho, Cafe Boheme has been serving French classics for over three decades. Offering an all-day menu centred around French favourites, including confit duck, steak frites and escargots – all dishes are based on traditional recipes. The brasserie is inspired by the 19th-century poets who used to meet on Old Compton Street and features art-lined walls, a brass bar and mosaic tiled floor. Head outside and dine al fresco for views across Soho or join us at the bar everyday from 3pm for live jazz.
The Ivy West Streetの写真
4.5
非常に良い(4961)
価格:非常に高い
• ヨーロッパ料理(コンテンポラリー) • コヴェント ・ ガーデン
本日139回予約が入りました。
The Ivyレストランは、1917年以来、ロンドンのダイニング&社交スポットとして定着してきました。上の階には、魅力的なレストラン、プライベートルームがあります。レストランの中央には光輝くバーがあり、特徴的な模様のステンドグラスの窓、オーク材のパネル、見事な現代美術コレクションは、長く続く典型的なイギリスのレストランを象徴しています。 エグゼクティブシェフGary Leeは、Ivyの伝統を受け継いで、バランスの取れた季節のメニューを作り出しており、さらに現代の嗜好に合わせるために、アジア料理、サラダ、野菜を取り入れて、「sea and shells(魚介類)」セクションを設けました。ディレクターFernando Peireは、The Ivyを長年にわたり有名にしてきた確実なサービスを提供するために、優秀で熟練したチームを率いています。 プレ&ポストシアターメニューも人気で、アートやメディア関係などの熱心な常連客も魅了しています。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ