Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニュー メキシコ州

Old Santa Fe Inn付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(29)

検索順位決定の仕組み

Sazonの写真
4.8
素晴らしい(5346)
価格:非常に高い
• 中南米料理 • サンタフェ
本日37回予約が入りました。
Fernando Olea氏(Epazoteでのシェフ経験を持つメキシコ人シェフ)がサンタフェに1991年に創業したレストランで、Oleaシェフによるメキシコの伝統技術を用いた創造的で洗練された料理(オールド・メキシコ&各国の食材使用)を提供しています。新鮮な地元食材と肉類を可能な限り使用し、少なめの盛りつけで提供しています。 神秘的なメキシコ料理作りには「モーレ」(スパイス、種、ナッツ、チョコレート、チリなどを焼いてから砕いた風味豊かなソース)が不可欠で、その多くには30種以上の食材が使用されています(唐辛子のみで5種類を使用する場合あり)。Oleaシェフはサンタフェ400周年を記念して、2009年に「ニュー・メキシカン・モーレ」などの手作りのモーレを発表しました。メインダイニングルームには、Federico Leon De La Vega氏(メキシコ・シティ出身の有名アーティスト)がOleaシェフに送った巨大な壁画が飾られています。
The Pink Adobeの写真
4.6
素晴らしい(585)
価格:高い
• メキシコ・アメリカ南西部料理 • サンタフェ
本日23回予約が入りました。
The Pink Adobe restaurant stands proudly in the heart of Santa Fe's historic Barrio De Analco neighborhood, which is considered the oldest neighborhood in the US. Founded in 1944 by Rosalea Murphy, an artist and social connector, the restaurant takes its name from the rose-colored adobe plastering on the nearly 400-year-old hacienda that serves as its home. This iconic Santa Fe destination at the heart of ​the Old Santa Fe Trail has been known for its ​fun, vibrant atmosphere and outstanding cuisine. Some of the famous well-known dishes are still existing such as the Steak Dunnigan, French Onion Soup and Rosalea's French Apple Pie among with new and innovative creations from our Executive Chef Andrew Fox.FOR CATERING AND EVENT INQUIRIES, Please send us an email to:events@thepinkadobe.com
Coyote Cafeの写真
4.7
素晴らしい(7323)
価格:普通
• アメリカ地方料理(南西部) • サンタフェ
本日33回予約が入りました。
サンタフェで最も有名なレストランCoyote Cafeは29周年を迎えました! おすすめ料理は、フォアグラ&ダイバーホタテ、太巻きシーザーサラダ、伝説の24オンス「カウボーイカット」リブアイです。当店の南西部の伝統をお楽しみください。モダンな人気メニューは、辛口エルク・テンダーロイン、メスキート・グリル・ロブスター・テイル、ハワイアン・ツナ・ポケ、そしてもちろん、グリーンチリ・マカロニ&チーズです。 Sine Qua Nonのような希少なセレクションを含む受賞歴のあるワインリストのほかに、ユニークな特製カクテルを含むフルバーを提供しています。 夏季の屋上カンティーナでは、カジュアルなアウトドアの雰囲気の中でニューメキシコ料理とカクテルをお楽しみいただけます(屋上では、予約のないお客様のみを受け付けています)。
Joseph's Culinary Pubの写真
4.8
素晴らしい(2502)
価格:高い
• コンチネンタルヨーロピアン • サンタフェ
本日16回予約が入りました。
シェフJoseph Wredeは、Food & Wine Best New Chef、いくつかのAAA Four Diamond AwardsやDiRoNA Awardsなど数々の賞を授与され、Wine SpectatorとWine Enthusiastからも賞賛を受けています。Joseph’s Culinary Pubは、シェフWredeと彼のクリエイティブなビジネスパートナーたちの共同作業で成り立っています。このレストランは、シェフWredeによるJoseph’s Table(ニューメキシコ州タオス)の第3号店です。創業20年にも満たないJoseph’s Tableの成功で彼は有名になり、地元を中心に広く愛される存在となりました。Joseph’s Culinary PubはシェフWredeのユニークで妥協のないビジョンを採り入れ、伝統とモダン性が融合した地元料理と各国料理を提供しています。劇場のようなレストランで、シェフWredeはパブとパブリックの中間を目指し、高級アートのようなダイニング体験を提供しています。
Dinner for Twoの写真
4.6
素晴らしい(4007)
価格:普通
• ステーキ • サンタフェ
本日39回予約が入りました。
Dinner for Two has been named Best Steakhouse in New Mexico!Excellent food, great cocktails and a fun dinning environment! We specialize in Prime cuts of beef, Filet Mignon Rib-eye, New York strip as well as table-side presentations like Caesar salad and Chateaubriand and Bananas foster. Please Call To make a reservation for our dog friendly Patio. Multi-award winning: including Wine Spectator and top 10 in southwest and Best Cocktail. Our cocktails are Well made fun and Forward Thinking, With an emphasis on Seasonality. Happy hour is available from 4 -6:00 every day! (Except Holidays). We love to host dinners for Weddings, organizations, or private celebrations from 2 to 90, everything is made in-house so special diets are easily accommodated: allergies, gluten free, etc.Excellent Food and Service at a Reasonable PriceParking on any local street meter Sunday park for free at any meter
La Plazuela at La Fonda on the Plazaの写真
4.6
素晴らしい(3672)
価格:高い
• アメリカ地方料理(南西部) • サンタフェ
本日44回予約が入りました。
ホテルの元パティオ(1920年代)を利用したLa Plazuelaは、昔ながらのまばゆい魅力をとどめています。陽光の降り注ぐダイニングルーム、見事な彫刻家具、職人技を感じさせる照明器具、人気の高い手描き窓が、会合、食事、思い出作りにぴったりの美しく快適な空間を作り出しています。現代風にアレンジした人気の伝統料理、本格的なニューメキシコ州の料理、受賞歴のある素晴らしいワインリストを用意しています。La Plazuela at La Fonda on the Plazaは、サンタフェで人気のスポットです。ご来店をお待ちしています。
Radish & Ryeの写真
4.8
素晴らしい(3042)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • サンタフェ
本日16回予約が入りました。
Radish & Ryeはレストランやビジネスをはるかに超えた私たちの価値観、独創性、コミュニティへの愛の現れで、私たちの情熱がサービスや料理に反映していることを願います。設備の整った居心地の良いダイニングルーム、または活気のあるバーで食事を楽しめ、サンタフェで最も優秀なスタッフがサービスを提供しています。
Palace Primeの写真
4.7
素晴らしい(685)
価格:高い
• アメリカ料理 • サンタフェ
本日26回予約が入りました。
Located one block from the plaza and one block from the Lensic Theater. We are a Santa Fe tradition reborn. Chef Angel Franco serves up small plates, farm-fresh veggies, seasonal seafood, and handmade pasta made with local ingredients, paired with premium wines and seasonally curated craft cocktails to enjoy in an elegant and historic setting. Our tree-covered back patio and fully covered front patio are open in the warm months when weather permits. You can also dine inside our chic bar/lounge or dining room with plush booth seating. Happy Hour: 5 pm to 6:00 pm daily.Chef, Angel Franco | Sous Chef, Aaron Daniels | General Manager, Austin Flick | Bar Managers, Ashely Lynn + Karli Guerrero
Andiamo!の写真
4.7
素晴らしい(2484)
価格:高い
• イタリア料理 • サンタフェ
本日19回予約が入りました。
1995年にオープンしたAndiamoは、すぐに地元の人が集まる場所として知られるようになりました。1880年代後半の歴史あるレイルヤードスペースと丁寧な対応のスタッフは、ユニークなサンタフェの個性をダイニング経験に取り入れています。Andiamoの厳選した季節のイタリア風料理と洗練されたワインは、しばしばグリーンチリやヌーベルキュイジーヌとして知られており、町のグルメに休息の場を提供しています。地元のファーマーズマーケットの食材を使って丁寧に準備して作られたAndiamoの料理は、単に体を維持するだけのものではありません。詳細についてはウェブサイトをご覧ください。
Restaurant Martinの写真
4.7
素晴らしい(4115)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • サンタフェ
本日14回予約が入りました。
レストランMartinでは数々の賞を受賞した、ニューメキシコ州で最も有名シェフ、Martin Riosがプログレッシブなアメリカ料理をリーズナブルな価格で提供しています。レストランMartinは2010年James Beard「Best New Restaurant in the US(米国ベストニューレストラン)」のセミファイナリストに、シェフMartin Riosは2011年James Beard「Best Chef of the Southwest(南西部のベストシェフ)」のセミファイナリストに選ばれました。シェフMartinの料理は先日、ニューメキシコ州から今までに招待された唯一のシェフとして料理番組「Iron Chef America(料理の鉄人アメリカ)」や「United Tastes of America(アメリカの味)」でも紹介されました。彼はまたサンタフェ、ニューメキシコ州のベストシェフとして知られ、全国豚肉協会のトップシェフ、Robert Mondavi Celebrated Chefsの一人となりました。レストランMartinはサンタフェ唯一の、リーズナブルな価格のシェフによるレストランです。レストランMartinはあなたの人生において忘れられない食事を提供します。

Old Santa Fe Inn​周辺​のお食事オプション一覧

更新日

一番人気のレストラン

人気のレストラン

La Mama

5

レストランを見る

地元で評判のお店を見つける

最高レベルの評価
高評価のお店を検索

一番人気の料理ジャンル

人気の料理ジャンル

アメリカ料理

アメリカ料理​レストランを見つける

平均会計金額

5,000〜9,999円
この金額範囲で検索

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • MaryVIP
    ニュー メキシコ州 •14​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    Wonderful experience at Joseph’s for Restaurant Week. Dined with friends, which led to sampling nearly half of the menu. Our appetizers included the sashimi and fried kale, and I enjoyed the tamal. Our mains consisted of the potato-wrapped cod, the duck breast, and my selection of the lamb banana curry (going with a standby despite being tempted by several options!) The service was very attentive and appreciated, and the ambience for a dinner of friends was perfect. I also recommend the Boulevardier. For dessert we again happened to make three different choices – but each of us also chose the paired digestif. My tres leches was incredibly light (a nice change of pace compared to preparation at many other places) but I really wish I’d gotten a second glass of Moscato. Another visit here, and another reinforcement that I should dine here more often.
    詳細を見る
    Joseph's Culinary Pub価格:高い• コンチネンタルヨーロピアン• サンタフェ
    4.8
  • Edward
    ニュー メキシコ州 •5​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    Our favorite go to for a nice dinner out in Santa Fe. The dishes are always creative and prepared to perfection. The setting is elegant southwest, and the staff always attentive and friendly.
    詳細を見る
    La Plazuela at La Fonda on the Plaza価格:高い• アメリカ地方料理(南西部)• サンタフェ
    4.6
  • Dale
    ウィスコンシン州 •103​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    In my experience, restaurant week in Santa Fe can be a real "hit or miss" depending on the approach of the restaurant to the annual opportunity for patrons to try new things. We went to Coyote Cafe, not because we wanted a new experience, but because we had a friend visiting that had never dined there during her previous trips to the city. For a Tuesday night, the crowd seems generous with several large groups and numerous couples. Staffing seemed light but service remained outstanding with no fewer than five members of the team assisting our server with bringing food, clearing dishes, refreshing drinks, etc. Very nice! We ordered from the Restaurant Week specials menu to see what the team would offer and have to admit the meals presented were outstanding! For starters, the Ceasar salad was not the traditional rolled Ceasar I am accustomed to, but the flavors and textures were all there! Entrees of beef filet and crisp branzino were excellent and portion sizes were amazing -- this is where we have seen other local restaurants skimp during Restaurant Week...dumbing down entrees to tasting menu portions. Everyone was pleased and the tastes and textures were great. The white rice under the two filets of perfectly prepared branzino was uninspiring but that would be my only 'complaint' -- the simple white rice neither enhanced nor detracted from the excellent fish. Desserts were sublime and again very generous in portion size. The panna cotta under soft salted caramel sauce and the bruleed cheesecake were both excellent...no take aways required. A local friend, in response to learning where we were dining last night, remarked "Oh gosh, I haven't been there in years..." With so many excellent choices in town, I will admit we return only twice or three times each year...but a meal like last evening's reminds me why we return. I encourage others to return to give it a try!
    詳細を見る
    Coyote Cafe価格:普通• アメリカ地方料理(南西部)• サンタフェ
    4.7
  • Chris
    サクラメント・サクラメント・バレー •433​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    Had not been to this landmark restaurant in many years. Atmosphere is casual southwestern. Service was prompt and timing of meal was well done considering how busy the restaurant was during Restaurant Week. The corn bisque was delicious. The lamb was very tender and flavorful. Enjoyed our visit.
    詳細を見る
    The Pink Adobe価格:高い• メキシコ・アメリカ南西部料理• サンタフェ
    4.6
  • Markeeta
    ダラス・フォートワース •1​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    Needed to take a friend for a pre-concert birthday dinner-- and then found out it was Restaurant Week -- NOT my favorite time to go out to eat! Then found out from our extremely nice and professional server (sorry I can't remember her name) that we could also order from the regular menu. Our bill ended up near the same -- but we had 2 wonderful courses of our choice rather than 3 courses from a limited menu. I think the cholula has improved; the note I made the last time I went was that "it sounded better than it was." I had a couple of bites of my friend's order, and it tasted wonderful. I had the duck breast, which was cooked to scientific perfection -- fully cooked but not a minute more for a wonderful texture. Who knew the same combination in a dessert -- poblano mole ice cream, beet garnish and sweet potato chips --could taste so good and not weird? The ambiance, the food and the service -- worth every penny and calorie. In a different class than all the other "destination restaurants" I've experienced in Santa Fe.
    詳細を見る
    Sazon価格:非常に高い• 中南米料理• サンタフェ
    4.8
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ