J. Gilbert'sは高級カジュアルなステーキハウスで、メスキートの薪グリルで焼いた熟成プライムビーフを提供しています。各種ステーキ、受賞歴のあるクラブケーキをはじめとする新鮮なシーフード、Maytag Blueポテトチップスやチョコレートベルベットケーキなど の人気の自家製料理をご堪能ください。暖炉脇のダイニング、高級感のある木材、レンガ、ソフトな照明が居心地の良い雰囲気を作り出し、静かな食事から大人数のパーティーまで楽しめます。行き届いたサービスに素晴らしい料理、種類豊富なマティーニ&ワインリストも用意しています。J. Gilbert'sは毎日ディナータイムに営業しています(ランチはパーティーのみ)。予約をお勧めしています。
Whether you’re in the mood for an intimate upscale dinner, a casual lunch on the patio, or simply a drink and bite at the bar, Verbena offers an unforgettable experience.Enjoy seasonally inspired cuisine with a focus on fresh seafood, an extensive wine list, craft cocktails, and exceptional service.
Award wining upscale Italian Restaurant from local Restaurateur Christian Joseph. Hand made pasta and bread are the stand out in this very chic and hip atmosphere. Voted diners choice by OpenTable, with awards from Wine Spectator, Societe Mondiale du Vin, and the Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs. Plate Italiano Moderno anchors the upscale Leawood shopping district Park Place.
Tavern at Mission Farmsは、リーウッド中心部に位置する伝統的なアメリカンスタイルのレストランで、おいしいサラダ、サンドイッチ、シーフード、ステーキ、パスタを提供しています。
当店は、ビジネスランチや、ハッピーアワー、ご家族とのディナー、ご友人との夜など、快適なひとときをお過ごしいただけるよう務めています。魅力的でスタイリッシュな店内で、本物のおもてなしを提供します。
Tavern In The Villageは、上質なサラダ、サンドイッチ、シーフード料理、ステーキ、パスタなどを楽しめるクラシックなアメリカ風のレストランです。ビジネスランチ、ハッピーアワー、ご家族とのディナー、友人との夜の外出などに、快適なひとときをお届けすることを目指しています。温かみのある快適でスタイリッシュな雰囲気の中で、心のこもったおもてなしをお楽しみください。
The extraordinary wine and dining experience in the most romantic setting in Kansas City! Voted Best Wine List in Johnson County and Open Table Diner's Choice Award.
Paros Estiatorio is an elegant 65 seat restaurant located in Mission Farms, Leawood. Our dishes are simply prepared and passed down from generations in order to provide you with and authentic Mediterranean experience. Sit back, relax and allow us to transport you to the sun-drenched Greek islands while you enjoy the company of friends and family.
Storyはカンザス州プレリー・ビレッジのThe Villageショッピングセンター内にあるモダンなアメリカ料理ノレストランです。ショッピングセンターはカンザスシティのミズーリのカントリークラブ・プラザから南西へ10分の場所にあります。
Storyでは、シェフCarl Thorne-Thomsenが地元の季節折々のアメリカ料理を提供しています。シェフCarl Thorne-Thomsenは2013年にジェームズ・ビアード賞の中西部のベストシェフで準優勝し、FOOD & WINE magazineのThe People's Best New Chef Midwestを受賞、2014年にはFOOD & WINE MagazineのThe People's Best New Chef Nationalで優勝しました。
Storyでは居心地の良いダイニングルーム、パティオ、バー席を用意しています。ディナーは水曜日~日曜日の17:00~22:00に提供しています。