Plaza Park付近のお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(13)
本日119回予約が入りました。
The team behind DTSJ favorites - Paper Plane, MINIBOSS, Still O.G. and Alter Ego - elevates the local scene once again with Eos & Nyx, a dual level indoor/outdoor dining experience serving Mediterranean flavors with modern twists. Drawing inspiration from the Greek deities of dawn and night, this venue provides a culinary journey that transforms as the day unfolds. Guests will savor an array of mezzes, indulgent brunch offerings and grilled seafood and meats, all prepared with fresh, locally sourced ingredients. The bar program features inventive craft cocktails, wines and spirits, showcased against a striking double-height, rotating liquor display that spans both levels of the restaurant. The custom design elements create a captivating atmosphere - by day, the space is vibrant and energetic; by night, it transforms into an urban oasis with intimate accent lighting. Eos & Nyx artfully blend the concepts of day and night, presenting a one-of-a-kind elegant, memorable dining experience.
本日9回予約が入りました。
Scott's Seafoodはベイエリアの伝統となっているレストランで、サンノゼのダウンタウンの中心部に位置しています。新鮮なシーフード、乾燥熟成プライムステーキなどのアメリカ郷土料理を提供しています。6階からサンノゼやシリコンバレーの丘周辺の景色を楽しめます。店内はカジュアルな食事、特別な行事、ビジネスミーティング、プライベートイベントなどあらゆる機会に適したインテリアとなっています。
本日54回予約が入りました。
Il Fornaioはイタリア語でパン屋を意味しています。受賞歴があるこのレストランでは、本格的でユニークなダイニング体験を提供しています。薪ロティサリーと肉/鳥肉/狩猟肉のグリル、自家製パスタ、オークウッドを燃やすオーブンで作ったピザ、新鮮なサラダ、自家製スープ、デザート各種、焼きたての手作りパンなどを楽しめます。2013年に、ワインスペクテイター・エクセレンス賞を受賞しています。
本日12回予約が入りました。
Introducing The Club on Post, a culinary gem nestled in the historic district of San Jose. Led by the visionary Chef Antonio, our restaurant embodies the vibrant spirit of downtown, situated amidst iconic landmarks like the San Jose Center for the Performing Arts, California Theatre, San Jose Improv and SAP Center. With a prime location near major hotels and Cesar Chavez Plaza, we offer a haven for locals and visitors alike.At The Club on Post, indulge in our culinary masterpiece, the signature Club Wagyu Burger, a testament to Chef Antonio's culinary prowess. Pair it with our renowned espresso martini, hailed as the best in San Jose, for an unforgettable dining experience. Step into our laid-back yet chic atmosphere, adorned with welcoming Roman plaster walls, where every visit feels like a journey into culinary excellence and relaxation. Experience the essence of San Jose's dining scene at The Club on Post.
本日18回予約が入りました。
ニューヨーク、シカゴ、サンフランシスコの老舗グリルレストランを意識したThe Grill on the Alleyは、伝統的で人気のアメリカ料理を提供しています。ハードウッドフロア、白いテーブルクロス、革製のブース席、そして白いジャケットのウエイターに囲まれた空間ので、心から満足のいく食事を楽しめます。フレンドリーで知識豊富なスタッフが、神戸牛、USDAプライムステーキ、新鮮なシーフードのほか、ショートリブの煮込みやチキンポットパイなどの定番アメリカ料理など、バラエティ豊かなメニューと、500種類以上ものワインリストから、好みにぴったりの組み合わせを選ぶお手伝いをしています。
本日19回予約が入りました。
Secco Restaurant | Patio | Bar is a beloved neighborhood gem, renowned for its celebration of California culture and cuisine. The restaurant’s menu features a range of modern California classics, including a variety of shareable bites that pair perfectly with the restaurant’s robust beverage offerings.Secco Restaurant | Patio | Bar is a beloved neighborhood gem, renowned for its celebration of California culture and cuisine. The restaurant’s menu features a range of modern California classics, including a variety of shareable bites that pair perfectly with the restaurant’s robust beverage offerings.Whether you’re looking for a romantic dinner for two or a gathering with friends and family, our welcoming atmosphere and attentive service will make your dining experience truly exceptional. Come join us for a culinary journey that will leave you wanting more.
本日10回予約が入りました。
Taurinus Brazilian Steakhouse is proud to share the traditions, culture and food of southern Brazil. Rodizio is a popular Brazilian style barbecue, a continuous service of a wide variety of different cuts of beef, pork, lamb and chicken that is slowly cooked with special grills to preserve all their natural juices and flavors. You may enjoy as much as you like, all for one fixed price. Enjoy this gastronomical adventure called Rodizio along with the unique style and tradition of the Brazilian Gaucho.