Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Princeton Plaza Mall Shopping Center付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(33)

Black Angus Steakhouse - Blossom Hillの写真
4.4
非常に良い(3786)
価格:普通
• ステーキハウス • サンノゼ
本日64回予約が入りました。
Black Angus Steakhouse(ブラックアンガス・ステーキハウス)は、ステーキをはじめ素晴らしい料理を楽しめる本物のアメリカンステーキハウスとして評判です。シェフが誇りを持って提供するステーキにはブラックアンガスのみを使っています。丁寧に熟成され、毎日カットしたてを直火でグリルしています。 その他の特製料理には、ジューシーなシーフード、骨から崩れる柔らかさのベイビーバックリブ、人気のプライムリブのスローローストなどを取り揃えています。Black Angus Steakhouseは質の高さ、親切なサービス、素晴らしい料理に誇りを持ち、伝統を超えた情熱を日々届けています。Black Angusでは、グルテンフリーのナチュラルメニューも各種用意しています(グルテンフリー・トレイルマップをリクエストしてください)。
BE.STEAK.Aの写真
4.9
素晴らしい(472)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • キャンベル
本日43回予約が入りました。
BE.STEAK.A is an American steakhouse with fine dining Italian roots. Founded by Chef/Owner Jeffrey Stout of Orchard City Kitchen. Chef Patrick Capurro runs the helm under Chef's Stouts watchful eye. BE.STEAK.A prides itself in lavish extravagant touches that invite the guest into a special kind of restaurant. Our friendly staff are professional seasoned veterans who look at hospitality as an art. We feature both an a la carte menu as well as a prix fixe tasting menu. BE.STEAK.A has two private dining rooms for larger parties doing events as well as two outdoor patios. Our cocktail program and bar are second to none. We have one of the largest selections of Vintage Amaro. Wine Director Ty Blana has crafted a well thought out list. We offer lunch Friday and Saturday. Sunday - we host a grand brunch buffet which is a great way to spend a Sunday with family and friends. We invite you to visit on the bay areas best restaurants as well as one of the best steakhouses.
Naschmarkt - Campbellの写真
4.8
素晴らしい(2601)
価格:高い
• オーストリア料理 • キャンベル
本日19回予約が入りました。
Naschmarkt (NASH-MARKed)は歴史的なダウンタウン、キャンベルにあります。オーストリアはウィーン最大の青空市場にちなんで命名されたレストランです。Naschmarktは、16世紀から「ウィーンの胃袋」として地元の人によく知られている市場です。2011年に設立されたレストランでは、モダンなオーストリアの風味が引き立つ地元カリフォルニアの食材を使用しています。
Dry Creek Grillの写真
4.6
素晴らしい(4467)
価格:高い
• アメリカ料理 • サンノゼ
本日34回予約が入りました。
持続可能な魚、肉、チーズ、農産物を購入すること、可能な限り地元のオーガニックな品を購入することに力を注いでいます。 この素晴らしい地域の膨大な恵みを紹介するために、入手できる最も新鮮で高品質の食材を使用することを目指しています。北カリフォルニアは他のどの地域にもないほど、農場、ブドウ園、海、牧場に恵まれています。私たちは地元の農家や手作り醸造所を支援することを選択し、カリフォルニア産ワインを専門に扱っています。ここカリフォルニア州の豊かな天然資源を祝いたいと思っています。お客様が私たちのビジョンを共有し、ご来店してくださるのをお待ちしています。当店で食事をすることは、コミュニティー内で同じ考えを持った人達と一緒に食事をすることになります。 ぜひお越しください。 - Holly & John オーナーのDry Creek Grill
lelé kitchenの写真
4.9
素晴らしい(27)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • ロスガトス
本日14回予約が入りました。
Lele Kitchen is a continuation of Lena Leskina’s beloved bakery and cafe, now expanding into upscale dining with a California farm-to-table and Eastern European twist. Chef Ulad Skoblia curates a menu that celebrates bold Slavic flavors — caviar, smoked fish, dill, and root vegetables — infused with California’s seasonal ingredients.Nestled near the scenic Santa Cruz Mountains, our location inspires both our seasonal cuisine and wines. Advanced Sommelier Fedar Kamkou guides the wine program, highlighting Californian winemakers to pair perfectly with each dish. Our casual upscale atmosphere blends classy sophistication with a relaxed vibe, perfect for any occasion — whether it's a cozy dinner with friends or a special family night out. And yes, we’re kid-friendly, with special touches like a small children’s menu.Whether you’re savoring oysters, clay pot-roasted rabbit, or treating yourself to our dessert at Lele Kitchen, you’ll experience the best of creative, chef-driven cuisine.
Kyoto Palace Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(2050)
価格:高い
• 日本料理 • キャンベル
本日40回予約が入りました。
1976年以来、キャンベルのザ・プルーンヤード・ショッピングセンター二階に位置しています。「お客様の目の前で切り、切り分け、焼く」鉄板焼きレストランです。地域で最も熟練し、見ごたえのあるシェフが調理しています。シェフはお客様のご希望に沿った特別な食事を提供します。誕生日、記念日、プロム、卒業のほか、楽しい夜の外出に最適な場所です。おいしいステーキ、シーフード、ロブスターをお楽しみください。また、寿司職人が作る新鮮かつ最もエキゾチックな寿司も提供しています。
Shepherd & Simsの写真
4.6
素晴らしい(780)
価格:普通
• ファーム・トゥ・テーブル • ロスガトス
本日37回予約が入りました。
Jim & Angelique Stump are bringing the fun back to Los Gatos with Shepherd & Sims. The Stumps also own notable restaurants The Table in Willow Glen, The Vesper in Downtown Campbell, and Forthright Oyster Bar & Kitchen in West Campbell. This new concept will be another wonderful place where the community can enjoy delicious meals, and each others company.
The Tableの写真
4.5
非常に良い(1190)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • サンノゼ
本日32回予約が入りました。
About The Table: The Table is an urban neighborhood restaurant focused on seasonal ingredients, hand-crafted cocktails and progressive wines. We are called The Table because we recognize a table’s unique ability to bring together delicious food, fun drinks and good people. Many of life’s best memories have been created around a table. Our cuisine is contemporary American, paying tribute to the people and cultures that call this valley home. We believe that the quality of our product begins at the source—with the farmers, ranchers, and dairymen that produce them. By establishing relationships with local farms and ranches, our goal is to understand the origins of everything we cook and seek out only those ingredients produced with integrity and care. We commit to delivering delicious food that highlights the quality of the ingredients we source, free of over-manipulation.
Locanda Sorrentoの写真
4.6
素晴らしい(436)
価格:普通
• イタリア料理 • キャンベル
本日32回予約が入りました。
We are an authentic Amalfi Coast-style restaurant specializing in modern Italian cuisine, craft cocktails & fine wine.
Giorgio's Italian Food & Pizzeria - San Joseの写真
4.6
素晴らしい(193)
価格:普通
• イタリア料理 • サンノゼ
本日17回予約が入りました。
In 1959, Frank and Tina D'Ambrosio decided to start a new restaurant venture along with their "Paisans" Mario and Enza Volpe, after Frank had much success with his first restaurant, the original "Frankie, Johnnie, and Luigi Too! In Mountain View, CA. Named after a good friend of theirs, they opened the original "Giorgio's" in the Foxworthy Shopping Center in San Jose, CA. One year later, cousins Anthony and Louise Dambruoso, affectionately known to the family as "Sash and Lou", took control of the restaurant and ran it for the next eight years. Pictures and paintings of these folks still grace the walls of the establishment today. In 1968, Frank's four sons assumed control of the restaurant and still own and operate it to this day. In 1997 they opened a second location in Milpitas, CA, where they still offer the highest standard of quality food, service, and value to their customers. Bon Appetit!!

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ