Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. 日本
  3. 東京

Ryutsu Center Station付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(151)

甚六の写真
4.3
非常に良い(25)
価格:高い
• 鉄板焼 • 学芸大学・都立大学
本日2回予約が入りました。
庶民の味をディナーにまでグレードアップさせることを目指した味は、各界の著名人など幅広いお客様から平成元年創業以来、高いご支持を頂いて参りました。2021年5月、リニューアルオープンした白金本店はディナー感覚でお洒落に鉄板焼き、お好み焼きを味わって頂けるよう以前に増して、かなりスタイリッシュでモダンな空間になりました。リニューアルに合わせ甚六が隣にプロデュースした【焼肉 今甚】も、お洒落でおいしく、お値打ちで大人気です。これからも甚六 今甚ともどもよろしくお願いします。Prominent people from all walks of life have praised the flavours of these homely earthy dishes, given an upgrade and served in a diner setting, since the restaurant was established in 1989. The restaurant provides a high level of service, keeping it friendly enough to comply with customers’ special requests. The diner interior, a modern contemporary space, orange with glass and stainless steel highlights, makes a stylish setting for teppanyaki hotplate grill dishes and okonomiyaki savoury pancakes. The open air terrace, the bar stocked with over one hundred types of cocktails, champagne, wine, shochu and sake, and the large and small private rooms, ensure that the restaurant is able to deal satisfactorily with a wide range of customer requirements. Recently the restaurant has been recommended to many international visitors by local hotel concierges, and in 2008 Jinroku Pacific opened in Waikiki, Hawaii. Jinroku is popular with both locals and visitors from around the world.
バンデルオーラの写真
3.9
とても良い(69)
価格:高い
• イタリア料理 • 渋谷
本日1回予約が入りました。
オーナー、シェフを始め全スタッフのイタリア料理に対する愛情は深い。 日本であって日本ではない場所、それがバンデルオーラ。Banderuola, in Tokyo's culinary capital Ebisu, crafts stunning Italian dishes with passion and flair in its charming and relaxing restaurant. The insalata Caprese with fresh mozzarella, basil and tomato and the crispy calamari fritti make ideal starters to your meal. Some of Banderuola's specialty entr_e dishes include the pesce al pecorino con patate fish of the day with potatoes and grated cheese, the beef filetto di manzo al balsamico and the tuna linguine al pesto di tonno pasta, all of which are prepared to perfection. Be sure to accompany your sumptuous Italian feast with one of Banderuola's imported wines.
アンティカ トラットリア チーボの写真
4.8
素晴らしい(60)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • 目黒
自由が丘の路地裏に佇むTRATTORIA。オーナーシェフ三浦の考え尽くしたシンプルかつ豪快なイタリア料理と愛情をかけて作るパスタ、それに寄り添う厳選されたイタリアワインをお楽しみください。Cibo is an Italian word for “food.” The menu makes maximum use of the true, honest flavor of excellent ingredients, including fresh seafood delivered every morning from the Odawara market; ingredients in season; and organic vegetables from contract farmers, carefully selected for quality based on repeated farm visits. The dishes are simple, made from delicious seasonal ingredients regardless of brand. Some 100 wines are available at reasonable prices. The staff put great effort into matching meals with the right wines and wines with the right dishes.
鮨Yasuke 豊洲千客万来店の写真
価格:普通
• 未指定 • 豊洲・晴海
本日1回予約が入りました。
 日本伝統食文化「鮨」を、江戸と現代を融合させた空間の中でお楽しみいただけます。 橋を渡ると3つのテーマ空間で江戸の時空へ旅人を誘います。 素材と技術に拘って一期一会の劇的旬感を提供いたします。メニュー鮨セット 「歌」(Uta)・・・・・3,850円(税込)鮨セット 「舞」(Mai)・・・・・6,050円(税込)鮨セット 「伎」(Takumi)・・・8,250円(税込)刺身盛合わせ・・・・・・・・・・2,750円(税込)天ぷら盛合わせ・・・・・・・・・1,740円(税込)
なだ万 高輪プライムの写真
5.0
素晴らしい(0)
価格:非常に高い
• 日本料理 • 品川・泉岳寺
本格的な日本料理と最上級の空間で心安らぐ贅沢なひとときをザ・プリンス さくらタワー東京3Fに位置する「なだ万 高輪プライム」。本格的な日本料理と最上級の空間をご提供いたします。心安らぐ贅沢なひとときをお楽しみください。*在庫がない場合でもお席がご用意できる場合がございます。お電話で店舗へ直接お問い合わせください。#なだ万 #Nadaman
EBISU FRY BARの写真
4.5
非常に良い(9)
価格:普通
• 日本料理 • 恵比寿
十割そばを世界に広めたい。 ヘルシーフードとして注目される蕎麦を気軽におしゃれに召し上がっていただきたい、そんな想いの詰まったお店が注目の恵比寿にオープン。『創作tempura&soba』が楽しめる『EBISU FRY BAR(エビスフライバル)』は、神戸の『ISOGAMI FRY BAR』の2号店。今度は東京恵比寿から発信し、ゆくゆくはNYを目指します。ディナータイムは厳選して取りそろえたワインや日本酒と創作オリジナル天ぷらをご用意しております。 今までに食べた事のないようなあっと驚く奇想天外な創作天麩羅をお楽しみください。この≪フライバルスタイル≫でお楽しみください。Ebisu Fry Bar serves up an array of healthy, expertly presented dishes to each of its guests. The chefs use only fresh ingredients to craft the entr_es, and they love to put a unique and creative twist on everything ranging from the tempura to the desserts. This makes Ebisu Fry Bar an exciting place to gather with friends, family and coworkers. The menu at Ebisu Fry Bar has things such as shrimp tempura, shiitake mushroom and beef tongue and potato. Plenty of beverages are available, both non-alcoholic and alcoholic to suit a variety of preferences.
楽食 ふじたの写真
4.3
非常に良い(13)
価格:非常に高い
• 日本料理 • 目黒
中目黒で厳選された日本酒と美味しいご飯を楽しむなら、楽食 ふじた。お料理は厳選した食材を使用し、魚、野菜、肉とバリエーション豊かなメニューにしております。また、お酒も日本酒をメインに国産ワインなども取り揃えております。美味しいお酒と美味しい料理で楽しい時間をお過ごし下さい。※「酒人あぎ」より「楽食 ふじた」に店名変更しました。Rakushoku Fujita is a Japanese restaurant and sake bar. While the restaurant itself serves a wide variety of classic Japanese fare, Rakushoku Fujita's main specialty is its sake options. the bar carries over 30 different kinds of sake which range from relatively inexpensive to extremely rare valuable varieties. Rakushoku Fujita's food menu consists mainly of fish and seafood options. There are small plates and appetizers like sushi and sashimi, while the entr_es available include decadent lobster dishes, shrimp platters and boiled fish served with seasonal vegetables and house made rice. ※ We changed shop name to "Rakushoku Fujita" from "Sakato Agi".
フォンダ サン ジョルディの写真
4.4
非常に良い(15)
価格:高い
• スペイン料理 • 恵比寿
恵比寿駅から徒歩5分。本格的カタルーニャ&スペインレストラン「フォンダ・サン・ジョルディ」。スペイン・カタルーニャ出身のオーナーシェフ・ジョルディは2005年に来日。 人気レストラン・サンパウやティオ・ダンジョウで経験を積んだ後、2014年にフォンダ サン ジョルディを開店。 本場の味を楽しんでいただくため、主要な調味料や素材などは、できるだけスペインから取り寄せています。 ワインもスペイン全土から、40種類を常備しており、料理に合わせて、スペインの美食と美酒を心ゆくまで、満喫していただけます。 オーナーシェフが作る、本場の郷土料理から創作料理の数々を、アットホームな雰囲気の店内でゆっくりとお楽しみください。Fonda San Jordi is a casual restaurant that specializes in authentic Spanish cuisine. The owner of the restaurant is Chef Joldey from Spain. He has been living in Japan since 2005 and opened Fonda San Jordi in 2014. The restaurant uses local produce with main seasonings and other important ingredients imported directly from Spain. Fonda San Jordi offers a selection of multi-course menus that offer a taste of several creative dishes. Try the chef recommended salad dala and tomato with black olive marinade. Guests can also choose from more than 40 types of wine from all over Spain.
焼肉トラジ自由が丘店の写真
4.4
非常に良い(9)
価格:高い
• 焼肉 • 目黒
※緊急事態宣言に伴い、期間中は19時ラストオーダー、20時閉店とさせて頂きます。予めご了承ください。焼肉トラジは焼肉屋です。1995年、東京恵比寿で創業以来、人を幸せにする焼肉の魔法に魅せられ、一心不乱に焼肉道を歩んできました。キムチ、ナムルにはじまり、タン、カルビ、ハラミ、スープ、クッパ、冷麺、ビビンバでしめる。焼肉を食べたい日に、食べたい焼肉が食べられる焼肉屋。焼肉のプロとして、食材、味、サービス、何にも妥協せず、トラジはこれからも焼肉という食文化の正統を行き、お客様に美味しさと幸せと健康をお届けします。※Due to the state of emergency, the last order will be at 7:00 pm and the Restaurant will be closed at 8:00 pm during the period.Toraji is a Yakiniku Style BBQ restaurant.Since our first shop was established in 1995 in Tokyo, Ebisu area, we have come a long way.Starting with "namuru" and "kimchi" Korean style steamed and picked vegetables, continuing with tongue, ribs and outside skirt, finishing with cold noodles or "bibimbap" Korean style mixed rice bowl.We are committed to provide you the Yakiniku you want for the day you feel like having a yakiniku.We as pro won't do any compromise in terms of ingredients, taste or service, Toraji will continue to promote the right yakiniku culture, bringing taste, happiness and health to our customers.
バッボ アンジェロの写真
4.2
非常に良い(21)
価格:高い
• イタリア料理 • 目黒
12月24日、25日は、ランチ、ディナーともコース料理になります。ランチ¥5,500ディナー¥12,300。ようこそ、ボクのイタリアへ(Ben venuti nella mia Italia)店名の「バッボ」は、ボクの育ったフィレンツェを州都としたトスカーナの言葉で、「お父さん」のこと。 子供の頃、ボクのバッボは、本業の他に家で食べるだけの農園をやり、鶏や兎、羊も飼っていた。バッボの育てた野菜や家畜をマンマ(お母さん)が料理をして、家族で食卓を囲み、ボクは育った。夏になるとボクの家は、ひまわり畑に囲まれた。昔のイタリア映画に出てくるような光景。 約10年前にボクも父親になり、バッボやマンマの愛情を改めて感じるとともに、子供の頃の風景が蘇った。 店内は、ひまわり畑をイメージしたトスカーナ・イエロー。料理は、ボクのマンマが家族に作った味がベース。そして、イタリアから取り寄せた薪窯で焼くピッツァ。 来ていただいたゲストの方々に、ボクのイタリアを感じていただけたら、最高にハッピーだ。Growing up in Florence, Angelo, the owner of Babbo Angelo, is no stranger to farming vegetables and animals like chickens, rabbits and sheep. His mother often cooked home-style Italian meals by utilizing the fresh ingredients and meats at hand, emphasizing the importance of family enjoying food together at the dining table. He has used these childhood experiences to create Babbo Angelo, an Italian restaurant that serves many of the recipes his mother has used over the years. The menu at Babbo Angelo features set menu options that include a salad, pizza or pasta, dessert and coffee or tea. Appetizer options include marinated seasonal vegetables that are colorful and packed with flavor.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • 康男
    九州(福岡・熊本・鹿児島) •1​件の口コミ
    5.0
    2024年11月23日にご来店
    とても雰囲気の良いお店で料理は言うまでもなくおいしく、東京に行った際には必ず時間を作ってお邪魔しています。次の機会が楽しみです!
    詳細を見る
    甚六価格:高い• 鉄板焼• 学芸大学・都立大学
    4.3
  • 陽一
    神奈川 •1​件の口コミ
    4.0
    2024年11月14日にご来店
    困り事はない。スタッフさんがかなり経験も知識も流石の方々だったので、困ったことはありません。 それよりも、一緒に来ているメンバーの状況をお伝えしたら、みんなにとってこの銘柄だったらいいよね的な促しや、 それ以上に、好みに合わせたレコメンドをしてくれました。最高です。
    詳細を見る
    バンデルオーラ価格:高い• イタリア料理• 渋谷
    3.9
  • 東京 •1​件の口コミ
    5.0
    2024年8月10日にご来店
    子供のBIRTHDAYで利用させて頂きました。 BIRTHDAYプレートの用意について電話連絡頂けて感激しました。 実施の歳もサプライズがあり、お客様皆様がお祝いしてくださり 温かくて心地よいお店です。 ワインも質が高く妻共々満足でした! 又是非伺います。
    詳細を見る
    アンティカ トラットリア チーボ価格:非常に高い• イタリア料理• 目黒
    4.8
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ