Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. フランス
  3. パリ

Saint-Médard Church付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(218)

Bloom Sushi Batignollesの写真
4.6
素晴らしい(103)
価格:普通
• 日本料理 • バティニョル
本日14回予約が入りました。
Coming Soon!
The Stage Skybarの写真
4.3
非常に良い(11)
価格:非常に高い
• 各国料理 • Saint-Denis
À 129 mètres de hauteur, The Stage - Skybar est situé au sommet de l'emblématique Tour Pleyel et vous offre un lieu unique avec une atmosphère chic et intimiste, couronné d’un panorama d'exception sur Paris et ses monuments. Sur le toit du 93, laissez-vous succomber à la tentation de savourer nos cocktails signatures devant une vue scintillante de la ville lumière, et de déguster nos encas de gastronomie internationale au détour d’un coucher de soleil ensorcelant.
Le Pleyel Restaurantの写真
4.0
とても良い(8)
価格:普通
• フランス料理(コンテンポラリー) • Saint-Denis
Le Chef Laurent Legat vous accueille tous les jours en service continu au restaurant Le Pleyel, autour d'une cuisine simple et authentique, reflétant l'héritage et le savoir-faire français. Le terroir français est mis en valeur au restaurant Le Pleyel à travers les plats et boissons proposés. Retrouvez des cocktails inspirés du groupe musical emblématique du 93 ainsi qu'une carte mettant en avant la richesse culturelle des spiritueux français. De quoi vous satisfaire le temps d'un petit déjeuner, d'un afterwork, d'un déjeuner d'affaires ou d'un dîner entre amis.
Le Replat de Montmartreの写真
4.6
素晴らしい(18)
価格:普通
• フランス料理 • Montmartre
本日6回予約が入りました。
French cuisine in the heart of Montmartre on the way to the Sacré Coeur ejoy one of our homemade signature dishes like the foie gras maison or le parmentier de canard confit.
Bloom Sushiの写真
4.7
素晴らしい(425)
価格:高い
• 日本料理 • バティニョル
本日21回予約が入りました。
Born in 2019 in Montreal, the Bloom concept has been based on the union of the love of sushi and the desire to safeguard ocean biodiversity. Under the leadership of chef Christian Ventura, Bloom has become a household name across the Atlantic with a wide range of both vegan and traditional customers. In 2022, Bloom is coming to Europe, with the first restaurant in the 17th arrondissement of Paris. Discover a varied selection of botanical sushi inspired by traditional Japanese recipes. All our sushi is 100% vegan: No mercury and no antibiotics. No use of fish flesh, seafood, or by-products in our recipes. No eggs, cream, or milk All our sushi is made with seasonal products to offer original and harmonious flavour combinations. Discover our gastronomic creations of botanical sushi in an elegant and refined setting inspired by Japanese tradition.
Bistro L'Olivierの写真
4.8
素晴らしい(16)
価格:普通
• フランス料理 • Montmartre
本日3回予約が入りました。
Bistrot L'Olivier in Paris 18: Traditional French cuisine at the foot of Montmartre. Discover Bistrot L'Olivier, a culinary gem located in the 18th arrondissement of Paris, at the foot of the famous Butte Montmartre. This lively restaurant offers traditional French cuisine made with fresh, top-quality ingredients. Bistrot L'Olivier welcomes you in an elegant and convivial setting, perfect for lunches, dinners and private events. Its carefully selected wine list perfectly complements each dish, offering an exceptional taste experience. With attentive service and a warm atmosphere, Bistrot l'Olivier is the ideal place for a memorable culinary experience in Paris 18.
Rodchenkoの写真
4.2
非常に良い(8)
価格:非常に高い
• コーシャ料理 • Levallois-Perret
本日7回予約が入りました。
THE BLOSSOM ARMSの写真
4.7
素晴らしい(19)
価格:普通
• ヨーロッパ料理 • バティニョル
本日10回予約が入りました。
Chef Alexandre Chapier opens The Blossom Arms, a British gastropub where English cuisine is meticulously prepared and Guinness flows freely.
Le Coq & Fils - The Poultry House - Chef Antoine Westermannの写真
4.5
非常に良い(28)
価格:普通
• フランス料理 • Moulin Rouge
本日1回予約が入りました。
At Le Coq & fils, we come to peck, yap, and celebrate beautiful French heritage poultry breeds. A 100% poultry centric and bistronomique Cuisine for fine beaks! A unique experience, signed by Chef Antoine Westermann, for poultry meat lovers.We are talking here about high level sustainability, pure poultry breeds, good genes, strong relations with committed farmers and producers engaged in animal welfare and a campaigner Chef. More than a rotisserie, it is a tribute to poultry that begins with plenty of hors d'oeuvres to share. Before being roasted our fowls are slowly poached in broth according to Chef Antoine Westermann's exclusive technique. They are served whole to be shared by two, three, four or more, accompanied by garlic confit, jus, home fries, mashed potatoes with chicken broth, Mac & cheese suggestions saisonnières. As it is very vegetarian friendly, Le Coq & fils offers a large selection of veggie hors d’œuvres as well, a must
ANONAの写真
4.7
素晴らしい(9)
価格:普通
• フランス料理 • バティニョル
本日1回予約が入りました。
ANONA invites you to discover refined, daring cuisine focused on plants.As a lover of French terroirs, the chef, Thibaut Spiwack, sources ingredients from small local producers, favoring short and organic circuits.His eco-responsible approach and creativity are rewarded by the Michelin Guide with a green star in 2019 and a red star in 2023.Former candidate for the Top Chef show, Thibaut Spiwack has perfected his style alongside the greatest chefs in the world. At 33, he opened his own restaurant, ANONA. With his prestigious background, he monitors the working conditions of his teams and is keen to keep his ecological values ​​at the heart of his cuisine. To do this, he fights against waste, reduces waste and water consumption, and uses green energy to power its stoves.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ