Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ミシシッピ州

Saint Stanislaus Stadium付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(82)

200 North Beachの写真
4.4
非常に良い(494)
価格:高い
• アメリカ料理 • Bay St. Louis / Pass Christian
Built in 1903, The Echo Building was home to the Sea Coast Echo newspaper and is a great example of early 20th Century architecture on the Gulf Coast. After Katrina, Ann Tidwell, her family and local residents began the arduous journey to restore the historic structure, working tirelessly to restore its rustic charm by reclaiming original wood beaded boards and exposing massive wooden support beams. Following Katrina, in 2011, we were the first to reopen on the Bay. We serve lunch and dinner seven days a week and we feature fresh local seafood, savory steaks and delicious home-style dishes. The Bay Bar offers hand-crafted cocktails and a large variety of liquor choices. The Oyster Bar next door is the local's favorite for raw and charbroiled oysters! The BSL Lounge upstairs features a spectacular view of the Bay. It's the perfect place to unwind for sporting events and live music on Thursday and Friday nights. Our rooms are all available for private meetings and receptions.
Brennan'sの写真
4.8
素晴らしい(11735)
価格:高い
• クレオール料理 • フレンチ ・ クォーター
本日123回予約が入りました。
伝統を守り続ける Brennan'sは1946年にオープンし、最近は新しい共同所有者テリー・ホワイトとラルフ・ブレナンによって努力や出費を惜しまない大規模な改装が行われました。8つの魅力的なダイニングルームはそれぞれ、ニューオーリンズの建築と雰囲気が染み込んでいて、朝食が豪華なディナーかと思われるほどの華やかな食事を演出しています。 有名シェフのスレイド・ラッシングによるメニューは、クレオールの伝統に根ざしつつ、現代のニューオーリンズの影響を強く反映しています。クラシックとモダンの技術を融合することで革新的なアプローチが生まれ、地元の季節の料理が強調されています。 Brennan'sの旧世界的な優雅さ、奇抜な内装、贅沢なサービスによって、レストランでの食事がユニークで洗練された最も記憶に残るものになるでしょう。来店を心からお待ちしています!
Antoine'sの写真
4.6
素晴らしい(11264)
価格:高い
• クレオール料理 • フレンチ ・ クォーター
本日95回予約が入りました。
1840年創業の国内最古の家族経営のレストランで、伝統的なフレンチ・クレオール料理を提供しています。唯一無二のフレンチ・クレオールのダイニング体験をお楽しみください! Antoine'sレストランが標準を設定したおかげで、ニューオーリンズは世界で最も偉大なダイニング目的地のひとつとなりました。Antoine Alciatoreは、初めてエビのクレオール、ザリガニのカルディナーレ、エビのレムラードのようなニューオーリンズ料理を提供しました。 彼の子孫は現在5世代目で引き継いでいます。彼の息子ジュールはオイスタービエンビル、フォッシュ、ロックフェラーなどのユニークな料理を作りました。ロックフェラーのカキのことです。ここで発明されここにしかないオリジナルレシピ(今なお家族の秘密のレシピ)があります。生きた歴史となったAntoine'sレストランでおいしい料理を体験してください。
Siren Social Clubの写真
4.9
素晴らしい(64)
価格:高い
• コンチネンタルヨーロピアン • ガルフポート
本日7回予約が入りました。
Siren Social Club is a sultry tropical speakeasy-style restaurant inside the new boutique Hotel Vela in downtown Gulfport, MS. The restaurant and hotel is a short walk from the Mississippi Aquarium, and picturesque white sand beaches. Led by award winning Chef Austin Sumrall and his wife Tresse, the menu will feature refined European flavors including an extensive raw bar, flavorful small plates, and a variety of handmade pastas just to name a few. The bar will boast an expertly designed menu of artisanal cocktails, wines, and spirits. With its intimate setting, enchanting atmosphere and impeccable hospitality, Siren Social Club promises an unforgettable dining experience for every occasion.
Radishの写真
4.7
素晴らしい(221)
価格:高い
• アメリカ地方料理(南部コンテンポラリー) • Long Beach
本日3回予約が入りました。
Located in the heart of downtown Long Beach, Radish is a celebration of the agricultural spirit of the Gulf Coast and the unlikely connection between a charming coastal town and the humble root vegetable that put it on the map. Nineteenth-century farmers took advantage of the L&N Railroad and the opportunity to ship the fruits of their labor northward. The favored Yankee bar snack of the day was a long scarlet radish dipped in luxurious butter and coarse salt. The good times lasted until Prohibition, when local bars shuttered and demand for the Long Beach Red dried up. Today, Radish, led by Chef William Rester and team, embraces time-honored techniques and traditions to create an ingredient-driven menu that showcases what it means to eat and drink in the South.
Muriel's Jackson Squareの写真
4.7
素晴らしい(10299)
価格:非常に高い
• アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部) • フレンチ ・ クォーター
本日88回予約が入りました。
Bistro at Muriel’s Jackson Squareはニューオーリンズのクラシックな料理(ガンボ、海老のバーベキュー、カキ「ミュリエル」、亀のスープ、メキシコ湾産の海老フライ入りのPo-boy、クラブミート・インペリアル、エビのレムラードなど)、現代的なクレオール料理(ピーカン衣のマグロのドラム&ウッドグリルなど)を提供しています。Courtyard Barはドリンクと前菜、Séance Loungeは食事の前後の快適でリラックスしたミーティングに最適です。The Outer & The Inner Séanceは2つのエリアで構成されており、Séanceでは神秘的で変化にとんだ昔話も紹介しています。The Outer SéanceはMuriel's Jackson Squareがフレンチクオーターで最高の売春宿の一つであったニューオーリンズのストーリーヴィル時代をテーマとしています。The Inner Séanceは当店に住む幽霊・ピエール・アントワーヌ・レパーディ・ジョルダンのお気に入りの場所で、豪華な雰囲気の中で親密な会話やドリンクを楽しめます。
Patio 44-Gulfportの写真
4.4
非常に良い(408)
価格:普通
• アメリカ料理 • ガルフポート
本日8回予約が入りました。
Polished casual dining serving the finest coastal seafood and steaks on the Mississippi Gulf Coast. Featuring the regions best selection of premium wines and spirits. Relaxed ambiance with a scenic view from our patio of the Gulfport Harbor and Jones Park.
Farruggio'sの写真
3.7
とても良い(8)
価格:普通
• ピッツェリア • ビロクシ
Farruggio's is the perfect high energy restaurant to hang loose with friends and family! Watch your favorite game, explore the Escape family entertainment center, or relax outside on our deck overlooking the Mississippi Sound.
Tujague's - New Orleansの写真
4.2
非常に良い(3487)
価格:高い
• アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部) • フレンチ ・ クォーター
本日47回予約が入りました。
ニューオーリンズで2番目に古いレストラン、Tujague'sへようこそ!フレンチクォーター中心部に位置し、歴史的なフレンチマーケットに面するTujague'sは、オリジナルのクレオールの伝統の中で、思い出に残るダイニング体験を提供することで高い評価を保っています。今年160周年を迎えるTujague'sは、フレンチクォーターの常連客を楽しませ、大いなる食欲を満たす、彼らのお気に入りの場となっています。 最高級の品質の料理となるよう、毎日フレンチクォーターのオープンマーケットから新鮮な食材を手選するオリジナルのクレオールの伝統が今日も続いています。ニューオリンズの有名で伝統的な料理やドリンクの後に、リラックスしながら、コース料理をお楽しみください。
White Pillarsの写真
4.8
素晴らしい(1913)
価格:高い
• アメリカ地方料理(南部コンテンポラリー) • ビロクシ
本日14回予約が入りました。
Farm to table restaurant located on the beautiful Mississippi Gulf Coast, just steps away from the beach and the Mississippi Sound. Located in a gorgeous restored and updated beach front home built in 1905. We use locally sourced farm fresh ingredients to serve a menu that changes daily with availability of fresh ingredients as well as with the changing seasons. We offer craft cocktails, local beers, an extensive list of fine spirits and wines paired with a dining experience that is second to none.Austin Sumrall is the Chef and owner along with his wife, Tresse. He was classically trained at the Culinary Institute of America. White Pillars has been recognized and awarded in many state and national publications since its opening in 2017. Austin was crowned " King of American Seafood" in 2021 and nominated by the James Beard Foundation as a semi-finalist for "Best Chef South" in 2020. His specialty is keeping his menu fresh and ever changing with local ingredients and a worldly flare.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ