Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ハワイ

Salt Lake Shopping Center付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(26)

Fêteの写真
4.8
素晴らしい(3746)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ホノルル
本日88回予約が入りました。
季節性と料理の伝統を合わせて尊重する、地産地消のファーム・トゥ・テーブル(農場から食卓へ)運動に根差しています。 一部はハワイ、別の部分はブルックリンです。ブラッスリーが共有する雰囲気はのんびりとした島の感性、すなわち祝祭と私たちが楽しんで食べたり飲んだするあらゆるお気に入りのものへの敬意です。 再生木材で作られた都会派のハワイの農家は歴史的なチャイナタウンの建物内にあり、オープンキッチンや緑豊かな植物が伝う壁、レンガの壁を特色としており、たっぷりの自然光が入ります。バーには精選したワインリストがあり、クラシックでモダンなカクテルを職人技で混ぜ合わせています。
Moku Kitchenの写真
4.7
素晴らしい(3593)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ホノルル
本日63回予約が入りました。
Full table service resumes 12/18/23! Located in the heart of the Kaka'ako art district, Moku Kitchen is a chef-driven concept that brings Hawaii's rich upcountry farming and ranching heritage to downtown Honolulu's urban lifestyle. Our award winning cocktail program is ever-evolving, highlighted by the Monkeypod Mai Tai. We offer a wide variety of local craft beer and wines from small independent producers. Please go to mokukitchen.com for up to date menus and our daily live music calendar.
Black Angus Steakhouse - Pearl Cityの写真
4.3
非常に良い(8736)
価格:普通
• ステーキハウス • パールシティ
本日61回予約が入りました。
Cattle Company Steakhouseでは、ステーキを始め様々な料理を提供しています。印象に残る本格的なアメリカン・ステーキハウスとして知られるようになりました。シェフが誇りを持って提供するステーキにはブラックアンガスのみを使っています。丁寧に熟成され、毎日カットしたてを直火でグリルしています。 その他の特製料理には、ジューシーなシーフード、骨から崩れる柔らかさのベイビーバックリブ、人気のプライムリブのスローローストなどを取り揃えています。Cattle Company Steakhouseでは、高いクオリティ、フレンドリーなサービス、すばらしい食事を誰もが楽しめます。伝統を超えた情熱を持って日々営業しています。Black Angusではグルテンフリーのナチュラルフードのメニューも各種用意していますので、グルテンフリー・トレイルマップをリクエストしてください。
Nami Kazeの写真
4.8
素晴らしい(1483)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • Kalihi-Palama
本日23回予約が入りました。
Nami Kaze Hawaii is the story of Chef Jason Peel’s culinary journey. Combining the flavors from his hometown of Kaua‘i, and the decades of experience working for some of Hawai‘i’s top culinary leaders, including Ian Ruso of Michele’s at the Colony Surf and Roy Yamaguchi, Nami Kaze Hawaii is a unique melting pot of culinary creativity. With a farmer-focused approach, guests can expect to embark on a culinary adventure, enjoying creations that reflect Peel’s appreciation for the produce and provisions found throughout the state. Nami Kaze Hawaii is currently open for brunch and dinner, Wednesday through Sunday. Nami Kaze Hawaii's brunch menu offers a unique take on local Hawaii brunch favorites, while its dinner menu features izayaka-style share plates with plans to debut a sushi omakase-style bar in 2023. For additional information or to make a reservation, visit www.namikaze.com.
Mangiamo's by 604の写真
4.1
とても良い(238)
価格:普通
• イタリア料理 • ホノルル
本日6回予約が入りました。
Aloha, we are currently offering take out. Please call us to place your order. We look forward to serving you!Located on the Navy Marine Golf Course, 604 Express is your go to for GRAB and GO meals, SNACKS, PLATE LUNCHES, and ICE COLD BEERS!!! "SWING" BY!!!
Ruth's Chris Steak House - Downtown Honoluluの写真
4.8
素晴らしい(3222)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ホノルル
本日42回予約が入りました。
Ruth's Chris Steak Houseへようこそ。Ruth's Chrisはありきたりのレストランではありません。トレードマークである1,800度のオーブンで完璧に焼きあげられ、500度に熱した皿に盛り付けられたUSDAプライムステーキをはじめ、巧妙に料理されたシーフード、島で採れた新鮮な魚、ニューオリンズ風の前菜、魅力あるデザート、受賞歴のあるワインリストまでが揃う憧れのステーキハウスです。
Little Joe's Steakhouse  - Nimitzの写真
4.5
非常に良い(2345)
価格:高い
• ステーキハウス • ホノルル
本日28回予約が入りました。
Little Joe's Steakhouse is a classic American steakhouse featuring the best in USDA 'aged' choice steaks and chops in various portion sizes, along with a wide array of side dishes and appetizers. Steaks including rib eye, new york, t-bone, filet mignon- are aged six to seven weeks to maximize the flavor profile. Seafood selections include twin lobster tails, furikake ahi, miso butterfish, and snow crab. Little Joe's Steakhouse offers a full bar and hosts daily happy hour with up-to-half-off food and drink specials nightly from 4:30pm to 6:30pm for the food and extend the drinks till 7:00pm. The goal is to deliver value for the entire family as well as a great spot for date nights and special occasions like anniversaries and birthdays.
Seniaの写真
4.8
素晴らしい(12)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ホノルル
本日6回予約が入りました。
Senia invites you to share well-crafted drinks and delicious food in a comfortable, convivial environment. We celebrate Hawaii’s abundance of beautiful ingredients and showcase the delectable results of diverse cultures and multi-discipline culinary training coming together.Senia's founding Chef/Owner, Anthony Rush, has decades of culinary experience at the two and three Michelin-star level. Chef Rush applies his abundant and extraordinary talents to two different menus. Our à la carte menu highlights refined casual dishes, making Senia a great neighborhood restaurant. Our tasting menu, offered on Friday and Saturday nights at our Chefs’ Counter, is an exclusive and beautiful gastronomic experience that highlights incredible ingredients and exceptional technique. Senia’s name is a play on the word “xenia”, the ancient Greek ideology of hospitality where strangers and friends alike were treated with the same regard. It is in that spirit that we welcome you to join us.
Yakitori Hachibei - Chinatown Hawaiiの写真
4.8
素晴らしい(728)
価格:高い
• 日本料理 • ホノルル
本日14回予約が入りました。
Using traditional Hakata Yakitori cooking techniques passed down through generations, our skilled chefs grill Hawaii's natural ingredients to perfection. We are committed to sourcing the very finest ingredients from Hawaii's many talented farmers, fisherman, and purveyors. A wide range of beer, wine, nihonshu (sake), shochu, chuhai and highballs are available to complement our Yakitori.Kick back, relax and have a great time at Yakitori Hachibei!PRECAUTIONSWe directly contact all diners to confirm reservations. Please be sure your OpenTable Profile telephone number and e-mail are up-to-date. Our dining time window is 1.45 hours per reservation (which begins at the time of the reservation and not the time of arrival).Open 3:00 p.m. to 10:00 p.m. (last seating at 9:00p.m.)
Upstairs at Pier 38の写真
4.5
非常に良い(520)
価格:高い
• ステーキ • Kalihi-Palama
本日12回予約が入りました。
Inspired by the rich history of Pier 38, Upstairs at Pier 38 is a place to gather that encompasses locally caught seafood, sourced by the renowned Honolulu Fish Auction, featuring USDA Prime Steak. Our Executive Chef adds their own creativity to the menu by collaborating with Chef Nico Chaize, to create island cuisine using rustic French techniques.Experience our cozy lounge setting inspired by a “home away from home.” Smokey wood accents with high industrial ceilings, glowing lights, and a majestic copper bar will allow our guests to unwind with ease. Seating in the dining room is spacious and perfect for large parties or an intimate date night. We are happy to offer a contemporary wine list with old-world treats, locally crafted beers, and captivating one-of-a-kind cocktails. Our team prefers reservations; however, walk-ins are always welcome! Join us at the Pier for enticing food, finely crafted cocktails, and a Hawaiian sunset.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ