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Sazonの写真
4.8
素晴らしい(5346)
価格:非常に高い
• 中南米料理 • サンタフェ
本日40回予約が入りました。
Fernando Olea氏(Epazoteでのシェフ経験を持つメキシコ人シェフ)がサンタフェに1991年に創業したレストランで、Oleaシェフによるメキシコの伝統技術を用いた創造的で洗練された料理(オールド・メキシコ&各国の食材使用)を提供しています。新鮮な地元食材と肉類を可能な限り使用し、少なめの盛りつけで提供しています。 神秘的なメキシコ料理作りには「モーレ」(スパイス、種、ナッツ、チョコレート、チリなどを焼いてから砕いた風味豊かなソース)が不可欠で、その多くには30種以上の食材が使用されています(唐辛子のみで5種類を使用する場合あり)。Oleaシェフはサンタフェ400周年を記念して、2009年に「ニュー・メキシカン・モーレ」などの手作りのモーレを発表しました。メインダイニングルームには、Federico Leon De La Vega氏(メキシコ・シティ出身の有名アーティスト)がOleaシェフに送った巨大な壁画が飾られています。
La Plazuela at La Fonda on the Plazaの写真
4.6
素晴らしい(3672)
価格:高い
• アメリカ地方料理(南西部) • サンタフェ
本日39回予約が入りました。
ホテルの元パティオ(1920年代)を利用したLa Plazuelaは、昔ながらのまばゆい魅力をとどめています。陽光の降り注ぐダイニングルーム、見事な彫刻家具、職人技を感じさせる照明器具、人気の高い手描き窓が、会合、食事、思い出作りにぴったりの美しく快適な空間を作り出しています。現代風にアレンジした人気の伝統料理、本格的なニューメキシコ州の料理、受賞歴のある素晴らしいワインリストを用意しています。La Plazuela at La Fonda on the Plazaは、サンタフェで人気のスポットです。ご来店をお待ちしています。
315 Restaurant & Wine Barの写真
4.8
素晴らしい(2194)
価格:高い
• フランス料理 • サンタフェ
本日9回予約が入りました。
315は、南西部のレストランであふれる市内で本格的なフランス料理を提供しています。シェフのルイ・モスクワが新鮮な食材のみを使用し、定番料理に現代的なひねりを加えた料理を用意しています。地元地域で最も豊富なワインリストには、世界の最高級のブドウ畑から厳選された250種以上の季節のワインを取り揃えています。315は歴史あるオールド・サンタフェ・トレイルに位置し、美しく改装された南西部風の住宅を利用した建物です。屋外パティオは季節限定で利用できます。
The Pink Adobeの写真
4.6
素晴らしい(588)
価格:高い
• メキシコ・アメリカ南西部料理 • サンタフェ
本日19回予約が入りました。
The Pink Adobe restaurant stands proudly in the heart of Santa Fe's historic Barrio De Analco neighborhood, which is considered the oldest neighborhood in the US. Founded in 1944 by Rosalea Murphy, an artist and social connector, the restaurant takes its name from the rose-colored adobe plastering on the nearly 400-year-old hacienda that serves as its home. This iconic Santa Fe destination at the heart of ​the Old Santa Fe Trail has been known for its ​fun, vibrant atmosphere and outstanding cuisine. Some of the famous well-known dishes are still existing such as the Steak Dunnigan, French Onion Soup and Rosalea's French Apple Pie among with new and innovative creations from our Executive Chef Andrew Fox.FOR CATERING AND EVENT INQUIRIES, Please send us an email to:events@thepinkadobe.com
Coyote Cafeの写真
4.7
素晴らしい(7325)
価格:普通
• アメリカ地方料理(南西部) • サンタフェ
本日26回予約が入りました。
サンタフェで最も有名なレストランCoyote Cafeは29周年を迎えました! おすすめ料理は、フォアグラ&ダイバーホタテ、太巻きシーザーサラダ、伝説の24オンス「カウボーイカット」リブアイです。当店の南西部の伝統をお楽しみください。モダンな人気メニューは、辛口エルク・テンダーロイン、メスキート・グリル・ロブスター・テイル、ハワイアン・ツナ・ポケ、そしてもちろん、グリーンチリ・マカロニ&チーズです。 Sine Qua Nonのような希少なセレクションを含む受賞歴のあるワインリストのほかに、ユニークな特製カクテルを含むフルバーを提供しています。 夏季の屋上カンティーナでは、カジュアルなアウトドアの雰囲気の中でニューメキシコ料理とカクテルをお楽しみいただけます(屋上では、予約のないお客様のみを受け付けています)。
Luminaria Restaurant & Patioの写真
4.1
とても良い(2372)
価格:高い
• アメリカ料理 • サンタフェ
本日10回予約が入りました。
Located at the award-winning Inn and Spa at Loretto, Luminaria Restaurant and Patio combines modern sophistication with rustic Southwestern charm. During the warmer months, dine outdoors on the rustic wood patio adjacent to the world-renowned Loretto Chapel. At twilight, dine al fresco under the stars, transform the high desert into a romantic veranda draped and tented with flowering vines and luxurious flowing fabrics lit by hanging lanterns.
Alkemēの写真
4.7
素晴らしい(491)
価格:非常に高い
• アジア料理 • サンタフェ
本日8回予約が入りました。
We are closed for our Winter Break Jan 1 - 16, 2025. Please visit our website for reservations for our January Cooking Classes and Pop-Up Dinners. Welcome to Alkemē where dining is a unique culture-to-table experience. We are honored to be a 2024 James Beard Award Best New Restaurant Semifinalist! Our food menu is Asian heritage cuisine reimagined. Chef-Owner Hue-Chan Karels and Executive Chef Erica Tai are reinterpreting heirloom recipes from their culinary roots to create dishes that are innovative yet steeped in tradition and culture. We offer 3 tasting menus, a seasonal a la carte menu, dim sum brunch on Saturdays, and a full-liquor beverage menu with creative cocktails and non-alcoholic drinks.Our patio is open from Spring through Fall. Our indoor dining space has 3 dining rooms & a bar: > Main Dining Room is vibrant and modern> Dawn Dining Room is warm and inviting and can seat large parties from 6 to 14> Indochine Room (aka "The Red Room") exudes passion and intimacy
Rio Chamaの写真
3.7
とても良い(445)
価格:高い
• ステーキハウス • サンタフェ
本日8回予約が入りました。
Rio Chama in Santa Fe, New Mexico is located not far from the Santa Fe Plaza, next to the state capitol. Since 2001, the restaurant has developed a reputation for simple, elegant dishes made with high-quality ingredients. You'll find a relaxing atmosphere offering a mix of intimate dining rooms, inviting patios and one of Santa Fe's most popular bars. It is a long standing Santa Fe institution, where Executive Chef Joel Hernandez features modern American cuisine serving the best prime rib, steaks and seafood. We serve the Edible Magazine 2023 People's Choice for best green chile cheeseburger. Excellent food, wine, and spirits with great hospitality and service make Rio Chama perfect for any occasion. We take reservations for the dining room only. Our bar and Doug Montgomery @ The President’s room is first come first serve basis.
Santacafeの写真
4.7
素晴らしい(4083)
価格:普通
• アメリカ料理 • サンタフェ
本日42回予約が入りました。
Old~world elegance meets contemporary cuisine in a venue that boasts one of the best outdoor dining experiences in Santa Fe. Nestled in the charm and elegance of one of Santa Fe's most beloved historical homes, Santacafé has been a restaurant icon for over 40 years. It was bought in 2019 by Santa Fe restauranteur Quinn Stephenson - the driving force behind another Santa Fe legend, Coyote Café. Boasting one of the best outdoor patio dining experiences the City Different has to offer, Santacafé combines the traditions of modern American cooking with exquisitely locally sourced ingredients.
La Boca - Santa Feの写真
4.8
素晴らしい(5418)
価格:高い
• タパス・小皿料理 • サンタフェ
本日38回予約が入りました。
シェフ兼オーナーのジェームス・キャンベル・カルーソ(ジェームズ・ビアード賞ノミネート3回)によって2006年にオープンしたLa Bocaは、サンタフェのダウンタウンの中心部に位置する居心地の良いスペインのタパスレストランです。スペイン旅行の影響を受け、ジェームズシェフは、伝統とモダンさを兼ね備えた料理を作るために、本物のスペインの食材の相乗効果を求めています。薄くスライスされたマグロ(ブラッドオレンジのアイオリ、カラマタのオリーブのトッピング、スモーク・シーソルト付)などの料理のように、様々な異なる味付けがなされています。 La Bocaには活気のあるヨーロッパのようなワインバーもあり、厳選された地中海と南米のワインを幅広く取り揃えています。快活とした知識豊富なスタッフが優雅に食事に合う完璧なワインやシェリーを紹介します。 La Bocaはサンタフェ・ファームのレストランプログラムに参加しています。 La Bocaでの座席は限られているため、4名以上の予約についてはレストランに連絡する必要があります。

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  • Patrick
    ニューヨーク •2​件の口コミ
    5.0
    本日ご来店
    The Pink Adobe was a wonderful dining experience for us. Chef Andrew is a culinary artist and his creations are outstanding. The chicken poulet reflected the Cajun cuisine typical of New Orleans, and the salmon and halibut were prepared to our taste. The ambiance was warm and casual, and the service is well-paced. We will continue to frequent this restaurant and look forward to our next dining experience at Pink Adobe. It deserves 10 stars out of a possible five.
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    The Pink Adobe価格:高い• メキシコ・アメリカ南西部料理• サンタフェ
    4.6
  • Edward
    ニュー メキシコ州 •5​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    Our favorite go to for a nice dinner out in Santa Fe. The dishes are always creative and prepared to perfection. The setting is elegant southwest, and the staff always attentive and friendly.
    詳細を見る
    La Plazuela at La Fonda on the Plaza価格:高い• アメリカ地方料理(南西部)• サンタフェ
    4.6
  • Dale
    ウィスコンシン州 •103​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    In my experience, restaurant week in Santa Fe can be a real "hit or miss" depending on the approach of the restaurant to the annual opportunity for patrons to try new things. We went to Coyote Cafe, not because we wanted a new experience, but because we had a friend visiting that had never dined there during her previous trips to the city. For a Tuesday night, the crowd seems generous with several large groups and numerous couples. Staffing seemed light but service remained outstanding with no fewer than five members of the team assisting our server with bringing food, clearing dishes, refreshing drinks, etc. Very nice! We ordered from the Restaurant Week specials menu to see what the team would offer and have to admit the meals presented were outstanding! For starters, the Ceasar salad was not the traditional rolled Ceasar I am accustomed to, but the flavors and textures were all there! Entrees of beef filet and crisp branzino were excellent and portion sizes were amazing -- this is where we have seen other local restaurants skimp during Restaurant Week...dumbing down entrees to tasting menu portions. Everyone was pleased and the tastes and textures were great. The white rice under the two filets of perfectly prepared branzino was uninspiring but that would be my only 'complaint' -- the simple white rice neither enhanced nor detracted from the excellent fish. Desserts were sublime and again very generous in portion size. The panna cotta under soft salted caramel sauce and the bruleed cheesecake were both excellent...no take aways required. A local friend, in response to learning where we were dining last night, remarked "Oh gosh, I haven't been there in years..." With so many excellent choices in town, I will admit we return only twice or three times each year...but a meal like last evening's reminds me why we return. I encourage others to return to give it a try!
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    Coyote Cafe価格:普通• アメリカ地方料理(南西部)• サンタフェ
    4.7
  • Markeeta
    ダラス・フォートワース •1​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    Needed to take a friend for a pre-concert birthday dinner-- and then found out it was Restaurant Week -- NOT my favorite time to go out to eat! Then found out from our extremely nice and professional server (sorry I can't remember her name) that we could also order from the regular menu. Our bill ended up near the same -- but we had 2 wonderful courses of our choice rather than 3 courses from a limited menu. I think the cholula has improved; the note I made the last time I went was that "it sounded better than it was." I had a couple of bites of my friend's order, and it tasted wonderful. I had the duck breast, which was cooked to scientific perfection -- fully cooked but not a minute more for a wonderful texture. Who knew the same combination in a dessert -- poblano mole ice cream, beet garnish and sweet potato chips --could taste so good and not weird? The ambiance, the food and the service -- worth every penny and calorie. In a different class than all the other "destination restaurants" I've experienced in Santa Fe.
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    Sazon価格:非常に高い• 中南米料理• サンタフェ
    4.8
  • Thom
    ニュー メキシコ州 •30​件の口コミ
    5.0
    5日前にご来店
    First night of 2025 Restaurant Week in Santa Fe, and we could not have had a better start. The basil-wrapped shrimp we so savory and fragrant, and the accompanying chutney perfectly balanced with sweet and tart--chopped almonds added a lovely texture. The porcini mushroom soup was worth stealing a pint to take home an try to replicate (we restrained ourselves). Did I mention all this happened under the watchful attention of our server who checked in and out just as we needed her--mind reader. Entrees of beef bourguignon and vegetarian cavatelli were also outstanding with myriad flavors, perfectly cooked and apportioned. I will dream of the whipped potatoes. Desserts of pot-de-creme and creme brulee were also highlight--a top 10 brulee all time. Cocktails and wine before and during, at happy hour prices, and memories galore to walk home. We will be back!
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    315 Restaurant & Wine Bar価格:高い• フランス料理• サンタフェ
    4.8
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