Split Rock Creek State Park付近のお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(19)
本日14回予約が入りました。
Riccardo and Marybeth welcome you to their 3rd property, Maribella Ristorante. Opening R Wine Bar & Kitchen in 2018, and Vespa Catering and Brix Wine Bar in 2022, they have created a culture of hospitality for guests who feel like family. Riccardo was born in Florence, Italy and moved to Boston when he was 5-years-old. He stayed in the Boston area for college and attended Tufts University. Marybeth, born and raised in Sioux Falls, SD, moved to Boston to be a nanny and went to Somerville School of Nursing. The two met in Medford, MA, dated and became engaged in Oak Bluffs on Martha’s Vineyard in 1996. Relocating to Sioux Falls, SD in 1999, Riccardo and Marybeth have developed a reputation for making people feel welcome with their three boys, Dante, Berent, and Jaxon. Together with their hand-picked team, Riccardo and Marybeth bring the best parts of hospitality to life in their restaurants, for both their staff and guests. Executive Chef: Hector Valerio, FOH Manager: Garrison Haatvedt
本日27回予約が入りました。
DahliaInspired by the bold colors of Mexico's national flower, Dahlia is where grit meets glitz.In this colorful, contemporary Mexican restaurant and bar, opposites attract. Vibrant, colorful flowers thrive against the dark moody spaces adorned in wood and brick. At the bar, bright citrus and florals marry perfectly with smooth tequilas and smokey mezcals.In the kitchen the menu blends traditional cuisine with innovative creations utilizing the freshest ingredients available to create a delicious authentic Mexican dining experience.Discover the beauty, the flavors and the good times that await at Dahlia.
本日24回予約が入りました。
Riccardo was born in Florence, Italy and grew up in Boston, MA. Marybeth, a Sioux Falls native, ventured to the east coast as a nanny and then nursing school in Somerville, MA. The two met, fell in love, and became engaged on Martha’s Vineyard island. Moving back to Sioux Falls in 1999 and working at several area restaurants, they opened R Wine Bar in 2018. As owners of R Wine Bar, Riccardo and Marybeth are passionate about one thing: people. They believe that people don’t care how much you know until they know how much you care. With a curated wine list, local craft beer on tap, and beautifully executed menu, Riccardo and Marybeth are thrilled to bring R Wine Bar & Kitchen to the East Bank of Downtown Sioux Falls along with their General Manager, Jane Allen, Assistant Manager Bailey Bernal, Sous Chef Caleb Carr, Sous Chef Esteban Gonzalez, and Culinary Director Adam Schumacher.
本日26回予約が入りました。
スー・フォールズの美しく歴史的なダウンタウンに位置しています。1世紀の月日が経過した珪岩&レンガの壁のある建物を利用しており、ファンキー&エネルギッシュな雰囲気の中で、食欲をそそる風味豊かな料理、革新的なカクテルや種類豊富なワイン&ビールメニューを提供しています。入り口に足を踏み入れた瞬間、店の名前となった人、Crawford's(クロフォーズ)の1963年のオリジナル・ロゴが依然として残っていることに気付くでしょう。男性的なものと女性らしい装飾を大胆に組み合わせた内装で、あらゆる細部に手を加えています。牛革パネル張りのバー、珪岩のバー・カウンター、鉄製の鉄道線路の足置き、再生ウッドテーブルから、年代物のタイル、宝石をあしらった壁紙、モロッコのシャンデリア、アンティークのインドの円柱まであり、ワイルド・ウェスト(開拓時代の米国西部地方)とジプシー風の装飾が融合しています。同じことが料理にも当てはまり、プライムカット・ステーキから ワイルド・サーモンまであらゆる要素を慎重に考慮しています。フルバーを併設し、58インチのプラズマテレビや暖炉のある店内で、素晴らしいランチ&ディナーメニューを用意しています。
本日29回予約が入りました。
Minervas Restaurantは1977年以来、スーフォールズで高品質の料理と素晴らしいサービスを提供しています。
自家熟成のステーキから海の新鮮な魚介類まであらゆるメニューを提供し、Minerva'sはすべてのお客様の味覚を喜ばせています。受賞歴のあるサラダバーは、長年、ビジネスランチとディナーの人気追加メニューとして愛されています。ダウンタウン・スーフォールズ地域でその品質が認められている素晴らしい味と優れたサービスをお楽しみください。
Minervasは、居心地の良いラウンジParamount Cocktails & Foodも併設しており、素晴らしいハッピーアワーとライブエンターテイメントをほとんどの週末に提供しています。食前のカクテルまたはディナーのデザートの後にお立ち寄りください。
MinervasとParamountは、美しいダウンタウン・スーフォールズの中心部を望む広々とした屋外パティオも提供しています。
MinervasとParamountにぜひ本日お越しください!
本日17回予約が入りました。
At Ironwood Steakhouse, guests enjoy a refined dining experience with stunning views of the Big Sioux River. Our expertly crafted menu celebrates premium cuts, fresh ingredients, and the art of grilling with modern finesse. Each dish is thoughtfully prepared, offering a blend of innovation and tradition, complemented by a curated selection of wines. Join us for an unforgettable evening where exceptional flavors meet the serene backdrop of the river.