Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ワシントン DC エリア

Spring Grotto付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(61)

Charlie Palmer Steak - DCの写真
4.5
非常に良い(3488)
価格:高い
• ステーキハウス • キャピトル ・ ヒル
本日16回予約が入りました。
Charlie Palmer Steak Washington DCは、米国大工合同友愛会の建物内に位置しており、大胆なアメリカ料理というもう一つの繊細な職人技を提供しています。エグゼクティブシェフのマイク・エリスによるメニューは、熟成アンガス牛のリブアイ「カウボーイ」ステーキなど、職人による最高級のアメリカ産牛肉を取り揃えており、さらにチェサピーク湾でとれた牡蠣や、ソフトシェルクラブのフリット・ミストなど、地元産のシーフードを組み合わせた最新の料理を提供しています。 当店は単なるステーキハウスではなく、奥のお部屋や、洗練されたダークウッドで囲まれた専用のダイニングスペースは政治家の皆様の会合にもご利用いただいており、いつの時代も色褪せないスタイリッシュなレストランです。Charlie Palmer’s Steakはナショナル・モールの広い敷地のすぐそばに位置しており、最大400名様まで収容可能な屋上のテラスでは、市内でもっとも美しい国会議事堂の景色をご覧いただけます。
Zaytinya - DCの写真
4.7
素晴らしい(19291)
価格:高い
• 地中海料理 • ペンクォーター
本日261回予約が入りました。
有名シェフのJosé Andrésが指揮を務めるZaytinyaは、洗練されたモダンな雰囲気の中、トルコ/ギリシャ/レバノン料理に着想を得た革新的なメッゼ料理を提供しています。取り分けできる小皿料理、創造的なカクテル、ユニークな地中海ワインなどを揃え、DCのトップレストランの1つに数えられています。
Oyamelの写真
4.7
素晴らしい(9549)
価格:普通
• メキシコ料理 • ペンクォーター
本日98回予約が入りました。
Oyamel Cocina Mexicanaは、モダンにアレンジされたボリュームのあるメキシコの伝統料理を提供しています。本格的なタコス、セビーチェ、厳選されたカクテルやテキーラと一緒に、様々なアントヒートス(メキシコの伝統的な軽食)を楽しめます。これまでのイメージを覆すようなメキシコ料理を堪能できます。有名シェフJosé Andrésの監修の下、料理長Colin Kingが伝統的な食材や調理法を用い、クリエイティブで洗練された料理やドリンクをお届けします。
Jaleo - DCの写真
4.7
素晴らしい(10905)
価格:高い
• スペイン料理 • ペンクォーター
本日103回予約が入りました。
Jaleoは、有名なシェフのホセ・アンドレスの指示の下で伝統的でモダンなスペイン料理の豊かな地域的多様性を反映したメニューを用意しており、スペインの精神と味をお楽しみいただけます。Jaleoは、陽気でカジュアルな雰囲気の中で、種類豊富なタパス(スペインの伝統的な小皿料理)のほか、美味しいパエリヤ、素晴らしいサングリア、厳選されたスペイン産ワインとシェリーを提供しています。
dLeñaの写真
4.7
素晴らしい(1955)
価格:高い
• 中南米料理 • マウント ヴァーノン広場
本日72回予約が入りました。
Welcome to dLeña, a Wood-Fire Mexican Cocina & Mezcaleria by Chef Richard Sandoval.dLeña is derived from the Spanish word “leña,” meaning firewood. The restaurant is centered around it’s wood-burning grill - a nod to the rustic open-fire cooking techniques of Mexico’s past. The menu transports diners to Mexico through a multi-sensory experience in every bite of the signature smoked entrées, fresh ceviches, and unique sharing plates. The expansive bar features hand-crafted margaritas, Latin cocktails, cervezas and vino. CHEF'S TABLE EXPERIENCE:Book an exclusive dining experience at our chef’s table tucked behind the main bar facing into the open kitchen. Chef will prepare eight courses for 160.00 per guest, with an optional beverage pairing for 75.00 per guest. Please visit our Chef's Table OpenTable page to book:https://www.opentable.com/r/dlena-chef-table-washington
Moon Rabbit by Kevin Tienの写真
4.8
素晴らしい(367)
価格:非常に高い
• ベトナム料理 • ワシントン
本日55回予約が入りました。
Moon Rabbit is a highly-regarded Vietnamese restaurant situated in the heart of Washington D.C., drawing inspiration from the virtuous rabbit depicted in the Buddhist Jataka tale. Led by acclaimed Chef Kevin Tien, the restaurant embodies an innovative approach to Vietnamese cuisine, showcasing a menu that is both unique and complex. Chef Tien's main objective is to pay tribute to his heritage as a first-generation Asian American, using Moon Rabbit as a platform for expressing his love for Vietnamese culture and food.
Succotash PRIMEの写真
4.6
素晴らしい(3851)
価格:普通
• アメリカ料理 • ペンクォーター
本日125回予約が入りました。
Succotash PRIME is a progressive perspective of classic Southern favorites. James Beard Award winner Edward Lee brings his Korean roots and Southern repertoire to a soulful Southern Steakhouse menu.SUCCOTASH is named after the classic dish that has been a longstanding staple of the Southern table. While many know “Succotash” when they see it, the dish has been interpreted, modified, and passed from generation to generation for centuries. Our “Succotash” is special to us and we invite you to experience the South from our point of view.
The Bazaar by José Andrés - DCの写真
4.7
素晴らしい(930)
価格:非常に高い
• スペイン料理 • ペンクォーター
本日84回予約が入りました。
Set in the Waldorf Astoria Washington DC, The Bazaar is the culmination of a 30-year dream for Chef José Andrés. Drawing inspiration from this iconic location, which first opened in 1899 and served as DC’s General Post Office until 1914, The Bazaar is a multi-level destination reinvented with avant-garde and Americana-inspired decor.
Dirty Habit | The Glass Houseの写真
4.4
非常に良い(2231)
価格:普通
• バーラウンジ • ペンクォーター
本日24回予約が入りました。
Dirty Habit(ダーティ・ハビット)は、プロによる手作りカクテルや、斬新なソーシャルプレートメニュー、刺激的なデザイン、ドラマチックな都会のパティオを中心とする鮮やかなソーシャルシーンを提供します。
Founding Farmers & Distillers DC: Chinatownの写真
4.4
非常に良い(10266)
価格:普通
• アメリカ料理 • マウント ヴァーノン広場
本日102回予約が入りました。
Walking distance to many of DC’s historic landmarks, Founding Farmers & Distillers offers a diverse menu including dishes inspired by nearby Chinatown and cocktails featuring our in-house distillery, Founding Spirits. Open 365 days a year, our team is passionate about crafting dishes & drinks from scratch with high-quality ingredients from farmers and suppliers we know and trust. Join us for breakfast, lunch, dinner, weekday happy hour, decadent weekend Farmers Market Buffet Brunch, or grab a cup of house-roasted coffee and breakfast treat from our First Bake Cafe. Majority owned by American family farmers, including the more than 50,000 farmers of the North Dakota Farmers Union, our restaurant is guided by a very simple principal: we see and share everything Through The Eyes Of The Farmer.™ We actively care about our guests, our communities, the planet, and the next generation. This all comes together in our everyday
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ