St Josaphat Church付近のお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(958)
If you're in the mood for delicious food, Anor 1985 Restaurant is the go-to place in Chicago, IL, to satisfy your cravings. Our mission has always been to provide delicious food, a great atmosphere, and excellent customer service. We have a unique menu consisting of Eastern European food combined with Central Asian country's foods, where every flavor tells a story! Our staff is dedicated to ensuring that each guest receives an unforgettable dining experience, and our chefs use only the freshest ingredients so that each bite of your dish is full of flavor. We're the perfect place to enjoy a memorable meal with your family or friends. Visit us today!
本日1回予約が入りました。
Serving authentic heritage Peranakan cuisine right here in Chicago with weekly special Kuih - desserts.What is Peranakan cuisine?Peranakan cuisine or Nyonya cuisine comes from the Peranakans, descendants of early Chinese migrants who settled in Penang, Malacca, Singapore and Indonesia, inter-marrying with local Malays. In Baba Malay, a female Peranakan is known as a nonya (also spelled nyonya), and a male Peranakan is known as a baba. The cuisine combines Chinese, Malay, Javanese, South Indian, and other influences.The Peranakan cuisine embraces interracial, intercultural union which created the unique culture and cuisine known as Peranakan.
Although it's most famous for its electrifying use of chilies and lip-tingling ChengDu peppercorns, the heart of the local cooking style lies in the artful mixing of flavors.Chengdu cooks excel at combining hot, numbing, sweet, sour, savory, and nutty seasonings to create an astonishing variety of flavors.Locals like to say, "each dish has its own style; a hundred dishes have a hundred different flavors." “un-Americanized, small-place street food originated from Szechuan China, awarded as "best heritage restaurant" by Jean Bancheet”Our Story Begins in Chengdu "Nearly everything at Da Mao Jia is designed to set your tongue alight with chile heat. That shouldn't come as much of a surprise since the new Bridgeport restaurant specializes in street food from Chengdu, the capital of the Sichuan province of China and home to one of the most ferociously spicy cuisines on the planet." - Nick Kindelsperger, Chicago Tribune
本日216回予約が入りました。
Lettuce Entertain You Enterprisesのシェフ/パートナーJeff Mahinとシェフ/パートナーFrancis BrennanがオープンしたSummer House Santa Monicaは、イリノイ州シカゴのリンカーンパークに位置しています。人気のカリフォルニアスタイルをコンセプトにしたSummer Houseの店内は、ビーチハウス風の内装でゴールデンステートを彷彿とさせ、リラックスできるフレンドリーな雰囲気です。シェフが主導して選定したメニューは、地元の旬の食材を用いたシンプルな手作りの料理で、その多くが薪のグリルで調理されています。カリフォルニアワインのリストは、各メニューとの相性を考え厳選されています。Stella Barraとの共同ベーカリーカウンターでは、焼きたての朝食ペストリー、マフィン、Mahinの有名なクッキーセレクションなどを提供しています。いずれも地元で焙煎したアーティザンコーヒーを用意しています。Summer House Santa Monicaは、ランチ/ディナー/週末のブランチ時に営業しています。
本日330回予約が入りました。
For Large Parties 21 or more: please contact us at http://macysrestaurants.com/contact-us/ For Holiday Questions and Menu: http://macysrestaurants.com/walnut-room/holiday2024/The world famous Walnut Room has been a Chicago tradition since 1907. Located on the 7th floor of Macy's on State Street, the Walnut Room was the first restaurant ever opened in a department store. Conveniently located in the heart of the Chicago theater district, the Walnut Room is an excellent choice to take a break from shopping or for a meal and a glass of wine before the show. Enjoy our Famous Mrs. Herring's Chicken Pot Pie and other well known favorites on the menu.
本日132回予約が入りました。
Cafe Ba-Ba-Reeba!は、シカゴで初めてオープンしたタパスバーで、本格的なスペイン料理を提供しています。受賞歴のサングリア、タパス、ピンチョス(スペイン名物の小皿料理)やパエリア(バレンシアの伝統的な米料理)など、野菜、チーズ、肉や魚介類などが揃うカラフルでおいしいメニューを取り揃えています。生演奏が温かみのあるおしゃれな雰囲気を作り出し、全天候型のパティオで食事をしながら、スペインに行った気分で素晴らしいサービスを楽しめます。毎月の特別イベント、料理クラス、大小様々なパーティーへのケータリングなども提供しています。雨の日も晴れの日も、夏でも冬でも全天候型のパティオで食事が可能で、暖かい季節にはスライド式のガラス屋根も開放されます。Cafe Ba-Ba-Reeba!はChef Gabino SotelinoとLettuce Entertain You Enterprisesによる経営です。
本日70回予約が入りました。
Led by Chef Evan Funke, Tre Dita, Italian for "three fingers", pays homage to the precise measurement of bistecca Fiorentina. If booking in the dining room at Tre Dita, you will enjoy a menu of antipasti, handmade pastas, signature entrees and steaks. If booking in the Bar Tre Dita, you will enjoy a smaller menu of stuzzi, antipasti, handmade pastas and entrees. The full cocktail, wine list and dessert menu is available in both locations.Please note that Tre Dita only accepts reservations 7 days in advance.
本日122回予約が入りました。
Serving up the best sushi in Chicago and binchotan roasted meats using the freshest ingredients we can find, all with a side of old-school hip-hop and ice-cold beer.
本日89回予約が入りました。
Mon Ami Gabiはクラシックなフランスのビストロ&ステーキハウスです。料理はすべてボリュームがあり、進化し続けるメニューには常に何か新しいものがあります。伝統的なメニューとして、温かいオニオンスープグラタン、グランメールスタイルのローストチキンのマッシュルーム、ベーコン、パールオニオン添えなどのクラシック料理のほか、特選料理のステックフリットを用意しています。
料理のお供に80種以上のブティックフランスワインを、特製のローリングワインカートからグラスまたはボトルで提供しています。
日曜はブランチを10:00~14:00まで用意しています。ミモザまたはモーニングコーヒーを、ロレーヌ風オムレツ、クロックムッシュ、クレームブリュレフレンチトーストなどのおいしい料理とともに楽しめます。
ご注意:予約は室内の席のみ可能です。屋外のパティオ席の利用は先着順です。
本日142回予約が入りました。
ミシュランの星を獲得したはBoka(ボカ)レストランは、2003年以来、シカゴのダイニングシーンで重要な位置を占めてきました。大規模な改装工事を行った後、2014年1月にエグゼクティブシェフ/パートナーとしてLee Wolenが加わりました。彼がBokaで働き始めて以来、批評家の注目の的です。リーはシカゴ・トリビューンのPhil Vettelとイーターシカゴから、「2014年の最優秀シェフ」に選ばれました。最近では、リーは「2015年の最優秀シェフ」に選ばれ、Bokaレストランはシカゴの名誉あるJean Banchet賞で「2015年の最優秀レストラン賞」を受賞しました。Bokaでは、旬の、できるだけ多くの地元の食材を使用することにこだわりながら、現代的なアメリカ料理を提供しています。2015年にペースト専門シェフのMeg GalusがBokaのキッチンに加わり、塩味と甘味を見事に使い分け、高い品質の食材を使用して美しく盛り付けるWolenのこだわりに忠実に沿っています。
St Josaphat Church周辺のお食事オプション一覧
更新日