Telegraph Hill付近のお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(26)
本日112回予約が入りました。
創業75年のOriginal Joe'sは典型的でクラシックなサンフランシスコのレストランで、住民、観光客、料理愛好家が集まる歴史的な素晴らしいノースビーチの中心部に位置しています。
Original Joe’sは、国内のJoe’sレストランのうち最も古く、全国的に知られている「Joe’s Concept」の作り手でもあります。赤い革張りのブースが特徴のJoe’sは、人気のあるスムーズなカクテル、有名なイタリアン・アメリカンメニューで、独自の北カリフォルニアのフードカテゴリを作り出しました。洗練されたクラシックなイタリアン・アメリカンのコンフォートフードを楽しめます。
本日79回予約が入りました。
Park Tavern on Washington Square has long been a vibrant staple and foundation of the North Beach community. Now, under the helm of renowned American chef-partner Jonathan Waxman and fifth-generation San Franciscan James Nicholas, Park Tavern on Washington Square celebrates San Francisco’s vibrant dining scene with a fresh new era. The restaurant has several private dining options available for groups and parties. As a Bay Area native and one of the pioneers of “California cuisine” Chef Waxman leans into his roots, celebrating the region’s local ingredients showcased in simple, seasonal dishes. Guests can enjoy a menu including Yellowfin Tuna Crudo with avocado, blood oranges, and fresno chili salsa, Cavatelli with dungeness crab, lemon, and parmesan, and Kurobuta Pork Chop Milanese with new potatoes and pepperonata. A few of Waxman’s trademark dishes make an appearance including the JW Kale Salad with anchovy dressing and breadcrumbs, and the famed JW Chicken with salsa verde.
本日5回予約が入りました。
Bocconcino, a chic Italian restaurant in San Francisco, combines classic and modern elements. It features an elegant ambiance with a cozy patio. , the menu showcases traditional Italian dishes with innovative twists using local ingredients. Highlights include handmade pastas, gourmet entrées, and indulgent desserts. The wine list pairs Italian and Californian selections with the cuisine. Bocconcino's attentive service, regular culinary events, and commitment to sustainability make it a unique culinary destination in the city's vibrant dining scene.
本日8回予約が入りました。
AcquolinaのオーナーDario Nicotraはトスカーナ州西海 岸のリヴォルノ出身で、生まれ育ったフィレンツェ地域の料理を提供しています。イタリア語で「おいしい」を意味するAcquolinaは、トスカーナ州のビーチでリラックスし地元のレストランに入り浸っていたシェフの思い出を再現しています。Acquolinaでは朝のエスプレッソ、カジュアルなブランチやランチのオプション(オムレツ、朝食ピザ、ペストリーなど)を提供し、午後はパスタ、フォカッチャ、石窯ピザなども楽しめます。ディナーには肉料理、魚介類、ピザ、パスタなどより洗練されたメニューを用意しています。パスタは全てシェフMeri Serpilloによる手作りです。料理に合うイタリア産(カリフォルニア産もあり)のワインやビールを楽しめ、食前酒に最適な新鮮なフルーツカクテルもあります。Acquolinaはワシントン広場を正面に望む屋外席を併設し、古典的なサンフランシスコの屋外ダイニング体験や人間観察を楽しめます。
本日5回予約が入りました。
The Red Window that offers dinner, brunch, a Cocktail bar and an event space. Its menu is marked by innovation and intentionality, bringing a touch of modern European cuisine blends the vibrant flavors of Spanish tapas, the rich traditions of Italian cuisine, and the boldness of American culinary influences into a captivating dining experience to the San Francisco dining scene. The Red Window is distinguished by its remarkable Art and Décor, all meticulously crafted by the diligent work of local artists and designers. At the Red Window, dining is an immersive and positive experience that transcends the food on the plate. Whether indulging in brunch or dinner, guests are guaranteed an unparalleled and enjoyable experience.
本日6回予約が入りました。
Mona Lisa Mare e Monti , in San Francisco, serves classic Italian dishes crafted with top-quality local and seasonal produce in its charming and welcoming eatery. Mare e Monti is located in the Heart of North Beach's Little Italy. Our Restaurant specializes in Authentic Italian Seafood and Steaks. We also offer a variety of different cuts of Pasta's, which are created in house everyday! We are best known for our Bistecca Fiorentina, which is a 24oz porterhouse steak. Our Seafood is brought to use daily by our local Fishermen. Some of our most popular seafood dishes are our Zuppa Di Pesce or our Whole Dungeness Crab plate. We Look forward to seeing you soon, Ciao!
本日9回予約が入りました。
「飛行機に乗らずとも『ローマの休日』を楽しめる、ノースビーチの隠れ家的なレストラン。まだ広く知られていないが、一度訪れてみる価値がある。」
(ザガット誌)Idealeは、伝統的なローマのトラットリアをモダンにした、明るくカラフルなイタリアンレストランです。「活気あふれる陽気なイタリア本場の味」を提供しています。Idealeは、ノースビーチで20年以上にわたり、評判のMaurizio Bruschiシェフが腕をふるうローマの味をお届けしています。Maurizioはローマ代々のシェフの家柄の出身で、祖母のSerafinaから伝統の味を受け継いでおり、パスタやパンはすべて自家製で、毎日厳選した食材のみを使用しています。2015年版のザガットガイドは、Idealeの料理を25点と採点し、「ノースビーチで、観光客向けではない本場のイタリアの味を楽しめる数少ない飲食店だ...上質なパスタやピザに、友人を迎えるような心温まるサービス。とても素晴らしい体験だった。」と評しました。Idealeは、ザガット誌の「米国のベスト・イタリアンレストラン」や、クロニクル誌の「ノースビーチのベストパスタ」などの多数の賞を受賞しています。