the b Suidobashi付近のお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(10)
本日1回予約が入りました。
老舗伝承の京料理、鉄板焼、天婦羅、寿司の4つの独立した各エリアで専門の料理をお楽しみいただけます。東京ドームの夜景を望む店内は都内有数の広さを誇ります。創業90年を超える老舗の京料理の味と技をお楽しみ下さいませ。和食ダイニングでは、京都テイストを気軽にお楽しみいただけます。個室では本格的な老舗の京会席料理をお楽しみいただけます。-You can enjoy specialized cuisines such as traditional Kyoto cuisine, Teppanyaki, Tempura and Sushi in the four separate spaces.The restaurant overlooking the night view of Tokyo Dome has one the largest interior space in Tokyo. Please enjoy the taste and skill of traditional Kyoto cuisine served by our restaurant that has been established for over 90 years.At Japanese-style dining space, you can casually enjoy the taste of Kyoto.In the private room, you can enjoy authentic, long-established Kyoto Kaiseki dishes.
本日1回予約が入りました。
老舗伝承の京料理、鉄板焼、天婦羅、寿司の4つの独立した各エリアで専門の料理をお楽しみいただけます。東京ドームの夜景を望む店内は都内有数の広さを誇ります。創業90年を超える老舗の京料理の味と技をお楽しみ下さいませ。和食ダイニングでは、京都テイストを気軽にお楽しみいただけます。個室では本格的な老舗の京会席料理をお楽しみいただけます。-You can enjoy specialized cuisines such as traditional Kyoto cuisine, Teppanyaki, Tempura and Sushi in the four separate spaces.The restaurant overlooking the night view of Tokyo Dome has one the largest interior space in Tokyo. Please enjoy the taste and skill of traditional Kyoto cuisine served by our restaurant that has been established for over 90 years.At Japanese-style dining space, you can casually enjoy the taste of Kyoto.In the private room, you can enjoy authentic, long-established Kyoto Kaiseki dishes.
老舗伝承の京料理、鉄板焼、天婦羅、寿司の4つの独立した各エリアで専門の料理をお楽しみいただけます。東京ドームの夜景を望む店内は都内有数の広さを誇ります。創業90年を超える老舗の京料理の味と技をお楽しみ下さいませ。和食ダイニングでは、京都テイストを気軽にお楽しみいただけます。個室では本格的な老舗の京会席料理をお楽しみいただけます。-You can enjoy specialized cuisines such as traditional Kyoto cuisine, Teppanyaki, Tempura and Sushi in the four separate spaces.The restaurant overlooking the night view of Tokyo Dome has one the largest interior space in Tokyo. Please enjoy the taste and skill of traditional Kyoto cuisine served by our restaurant that has been established for over 90 years.At Japanese-style dining space, you can casually enjoy the taste of Kyoto.In the private room, you can enjoy authentic, long-established Kyoto Kaiseki dishes.
"映画「フォレスト・ガンプ」のシーンが取り入れられた店内に1歩踏み入れば、あなたもキャストの一員になった気分。映画を観た方にはたまらないインテリアと演出が盛りだくさん。もちろん観ていない方も、美味しい料理とともに楽しい時間が過ごせます。まさにレストランそのものがエンターテイメント!""Just one step into the restaurant filled with scenes out of the movie, you will definitely feel like a part of the cast!Those of you who have seen the movie will have recollection of scenes through our interior design and performances, and those of you who haven't can also enjoy our delicious food and delightful service!The restaurant itself is the ultimate entertainment!"
本日2回予約が入りました。
ふくづかは、東京神楽坂の路地裏にある小さな寿司屋です。当店は閑静な場所にありますが、「わびさび」を感じていただける上質な寛ぎの空間をご提供できるよう努めております。 料理の味を左右する要素は様々ですが、私たちは「香り」と「温度」に気をつけてお寿司やお酒を仕込みます。夜の茶席をイメージした店内は、お料理やお花、照明などを盛り付け、食を楽しむ空間としてもお楽しみいただければ幸いです。※営業時間以外の問い合わせはメールでお願いいたします。(メールアドレス: info@sushi-fukuzuka.com)※キャンセルポリシーの日数は、お店の休みもカウントされます。
MONMOM" is a yakiniku restaurant directly managed by a producer in Tokachi, Hokkaido.You can enjoy fresh hormone anytime.The meat used at MONMOM is our original brand of "Tokachi Herb Beef.The cattle are fed with several kinds of herbs according to their growth, and are raised slowly over a long period of time while maintaining their physical condition.We raise our cattle in the rich natural environment of Tokachi and feed them herbs,We have reached this goal by taking the time to carefully observe our cows.Please come to Kanda Jimbocho to enjoy the fresh hormone that only MONMOM can offer.「MONMOM(モンモン)」は、北海道・十勝の生産者直営の焼肉店。いつでも新鮮なホルモンをお楽しみ頂けます。MONMOMで使用しているお肉は、オリジナルブランドの「十勝ハーブ牛」。牛の成長に合わせて数種類のハーブを与え、体調を整えながら長い期間をかけてゆっくりと育てます。十勝の豊かな自然の中でのんびりと育てるのも、ハーブを与えるのも、すべては牛とじっくり向き合ってたどりついたこだわりです。MONMOMでしか味わえない、新鮮なホルモンを、是非神田神保町でご堪能ください。
串揚げ処、はん亭として先人が残した古い建物を営々とまもってきました。この世紀の初めになって、道路拡張の施行が決まり、建物の前面が削り取られることになりました。その傷あとを大きな「鉄の矢来」で被い、「やらい」のすき間を通して古い「かたち」が見え隠れする「現在」と「過去」が混在する新しいかたちの建物になりました。明治時代にたてられ、関東大震災にも耐えた総けやき造り木造三階建ての日本家屋はとても珍しく、なかなか見る事ができません。価値ある建物として、文化庁が指定する登録有形文化財にも指定。二階、三階の窓から眺める瓦の波が、とても心地よく下町風情を感じられます。Kushiage [deep-fried skewers] restaurant Hantei preserves the structure of its ancestors. There was a decision around the beginning of the century to widen a road which involved removing the frontage of the original building. The new structure is a blend of past and present: a large metal fence covers the scars from the construction and through the gaps in that fence the shape of the old building can still be seen.Three-story structures built from Japanese zelkova wood are rare and difficult to find in Japan - built during the Meiji era, it even withstood the Great Kanto Earthquake. The building was also designated as part of the tangible Cultural Properties by Japan's Agency of Cultural Affairs. The second and third floor offer a gorgeous view of the beautifully aligned roof tiles that give it a pleasant downtown charm.
日本人の口に合い、タイ人も納得のタイ料理を洗練された空間で楽しめます。
<人気の秘密>
1, 本格派にオススメ!
スパイシーなだけではなく、辛味・酸味・甘味の三要素を融合。
2, これが絶品の「カオマンガイ」
旨みがしっかり染み込んだご飯と、しっとり茹で鶏を一緒にお召し上がりください!
3, 洗練された大人な“モダンアジアン“
ご家族でも、お一人様でも楽しんでいただける本場のタイ料理です。You can enjoy Thai cuisine in a sophisticated space that suits the tastes of Japanese people and is also convincing for Thai people.1, Recommended for serious people! Not only is it spicy, but it also combines the three elements of spiciness, sourness, and sweetness. 2. This is the exquisite ``Khao Man Gai''. Enjoy the rice soaked in umami and the moist boiled chicken together! 3. Sophisticated and mature "Modern Asian": Authentic Thai cuisine that can be enjoyed by both families and individuals.
本場インドから取り寄せた香辛料を12種類ブレンドしたカレーです。<人気の秘密>1, インドカレー好きにはたまらない!門外不出のマジックスパイスをふんだんに使用した、濃厚なカレーをご提供します。2, 炭火窯で焼き上げる「チーズナン」ネパール産のはちみつが入っている、ほんのり甘い人気の逸品です。3, やみつき間違いなしの「チキンティッカ」うま味たっぷりの肉汁がジューシー!スパイスの香りにハマります。A curry made with a blend of 12 different spices from India.1, Irresistible for Indian curry lovers!We offer a rich curry that uses plenty of secret magic spices.2, "Cheese naan" baked in a charcoal kilnIt is a popular gem with a slightly sweet taste that contains honey from Nepal.3, "Chicken tikka" without a doubtJuicy gravy with plenty of umami! I'm addicted to the scent of spices.
シャンフェ東京。 ロサンゼルスでハリウッド俳優が来るほどの人気店をいくつも作りあげたオーナーと、フォーシーズンホテル5年在籍の武谷シェフを率いる上野駅と湯島駅の徒歩圏内に出来た東京に革命を起こすバー型のレストラン。オープンして半年で全国ワインバー部門で売上1位を達成。現在『一休』で東京都内イタリアン部門800軒の中で口コミ20位以内。メディアは、女性雑誌Rayや東カレにも取り上げられる。上野で最も勢いのあるバーの仮面を被ったミシュランを目指すレストラン。キャンセルポリシー:3日前 50% 2日前から当日 100%
OpenTable でレストランを見つけましょう
- National Engei Hall
- Sadachiyo
- Mitsui Garden Hotel Yotsuya
- Kita-Senju Railway Station
- Hamarikyu Gardens
- Ginza Mitsukoshi
- Roppongi-itchome Subway Station
- Roppongi Hills
- Yotsuya-sanchome Metro Station
- Komagome Train Station
- Tamagawa Noge Park
- Tokyo Dome
- Kidzania Tokyo
- Akabane Railway Station
- Higashi-Nagasaki Railway Station
- Nihonbashi
- Kinuta Koen
- Meiji-Jingu Shrine
- Tama Zoo
- Tokyo Joypolis