Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

Upper East Side Apartments #2付近のお店

予算
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(27)

Cafe d'Alsaceの写真
4.7
素晴らしい(3556)
価格:普通
• フランス料理 • アッパー イースト サイド
本日89回予約が入りました。
Cafe D' AlsaceのシェフPhilippe Rousselは、以前Chelsea Bar and Bistro、Montparnasseで務めていました。ブルターニュ出身ながらアルザスの料理を知っており、タルト・フランベ(玉ねぎ&ベーコン)、ポテ(キャベツのスープ)、豚肉または魚介類で作ったショクートなどを楽しめます。贅沢なビールメニューも用意しています。
Hoextersの写真
4.6
素晴らしい(256)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • アッパー イースト サイド
本日64回予約が入りました。
Cozy, warm and inviting, Hoexter’s revival pays homage to its origins as a vibrant Upper East Side destination. Come in for a perfectly chilled martini and shrimp cocktail at our bar or indulge in our decadent gorgonzola garlic bread and a steak au poivre in one of our elegant dining room banquettes. Our menu has a little something for everyone, life's simple pleasures perfected! Book online or by calling us at 212-288-1777
Aunt Jake's Pasta Experienceの写真
4.9
素晴らしい(803)
価格:普通
• イタリア料理(コンテンポラリー) • アッパー イースト サイド
本日18回予約が入りました。
Join us at Aunt Jake's Upper East Side for our Pasta Making Class & 3-course pasta menu! The cost is $60 per person for pasta instruction and the prefix meal. We require a $10 per person non-refundable deposit. The entire experience is approximately 2.5 hours. Please use the OpenTable mobile app for best results when booking the Pasta Experience.–Aunt Jake's was founded in 2015, as the company set out to replicate the idyllic, simplistic cuisine we grew up to enjoy. However, we wanted to create Italian food for the “next” generation. The idea was to develop an Italian concept around the customer’s choice of how to eat pasta compared to how the restaurant wanted you to eat it. With that in mind, Aunt Jake’s core mission is to bring high-quality fresh ingredients daily to craft our handmade pasta and sauces health-consciously. The customer can mix and match sauce with shape and create a custom dish of their own.
Jacques Brasserieの写真
4.7
素晴らしい(1434)
価格:高い
• フランス料理 • アッパー イースト サイド
本日26回予約が入りました。
Jacques Brasserie is a relaxing sanctuary deep in the heart of the Upper East Side. Low key and inviting, this two-room restaurant and bar serves classic French dishes amongst dark wooden walls adorned with vintage poster advertisements and bohemian scenes a la Toulouse-Lautrec. Open seven days a week, Jacques Brasserie serves lunch, dinner and weekend brunch.​Our chef creates everything in house, producing classic dishes such as French Onion Soup, Escargot, Steak Frites, Poulet Roti, Salade Nicoise and our most popular dish, Moules Frites.​Committed to serving the finest local and seasonal products, prepared in a stylish yet simple manner, a meal at Jacques Brasserie will captivate your senses. ​Bon Appetit!​​Note : we do not take reservations for BAR AREA ROOM it’s first come first served only.We cannot honor reservations for specific tables
Sandro's Restaurantの写真
4.9
素晴らしい(989)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • アッパー イースト サイド
本日21回予約が入りました。
Sandro's, a cherished family-run establishment, offers an authentic Roman dining experience. Chef Sandro Fioriti crafts timeless Roman dishes, while his wife Anna and son Sandro Jr. oversee the restaurant's day to day operations. Eschewing flashy decor and modern tunes, Sandro's ambiance transports guests to Italy, with its traditional cuisine and exclusively Italian wine selection, constantly evolving to delight wine enthusiasts.WHEN BOOKING PLEASE NOTE THE SEATING OPTION YOU ARE BOOKING FOR. BAR is for seats at the BAR, and DINING ROOM is for tables in the restaurant. We will do our best to accommodate any seating requests but cannot guarantee accommodation. As a busy establishment with limited space, we kindly ask that large strollers may be turned away to ensure a comfortable dining experience for all our guests.If you have any questions or concerns, please feel free to call us. We appreciate your understanding and cooperation.
Osteria Nandoの写真
4.5
非常に良い(343)
価格:普通
• フランス料理 • アッパー イースト サイド
本日19回予約が入りました。
Classic French cuisine with delicious favorites like Escargot de Bourgogne, Coquilles Saint Jacques, Bouillabaise, Steak Au Poivre, Beef Bourguignon, Coq Au Vin. Brunch Menu offers a creative mix of Benedicts, Omelets and French Toasts. Heated patio dining. Close to the Met Museum and Central Park.
83 1/2の写真
4.7
素晴らしい(1123)
価格:普通
• イタリア料理 • アッパー イースト サイド
本日14回予約が入りました。
83 ½ is best described as a labor of love. A love of a family, friends and most importantly, food. Chef Vincenzo Mangiafridda, a twenty-year restaurant veteran of the Upper East Side, wanted to open a restaurant that spoke to his deep Sicilian roots. In 83 1/2, his vision has become reality. He created a menu of memorable Italian dishes including silky pastas, inventive antipasti, and delicious entrees. Above all, it’s Vincenzo’s love of people that makes 83 ½ what it is: a warm, welcoming place where friends and families share their passion for food and familiar faces. We can’t wait for your family to meet ours.
Toloache - Upper East Sideの写真
4.8
素晴らしい(1625)
価格:高い
• メキシコ料理 • アッパー イースト サイド
本日34回予約が入りました。
Toloache(トロアーチェイ)へようこそ。グリニッジ・ビレッジに位置するオーナーシェフJulian Medinaのモダンなメキシカンビストロです。Toloacheは、メキシコで媚薬として有名な顕花植物にちなんで名付けられました。旬の素材や自然食材、十数種類のチリを使用した、シェフMedinaのクリエイティブな料理に魅了されることでしょう。メキシコから輸入したエレガントな装飾品が飾られ、本格的なメキシコのメニューと素晴らしいテキーラリストを提供しています。皆様のご来店を心よりお待ちしています。
San Matteo Pizzeria e Cucinaの写真
4.7
素晴らしい(401)
価格:普通
• ピッツェリア • アッパー イースト サイド
本日22回予約が入りました。
At San Matteo Pizzeria e Cucina located in the Upper East Side of New York City, guests enjoy authentic Neapolitan pizzas, panuozzi and other Italian favorites. Panuozzi, which is made with charred pizza dough that is folded over and stuffed with tasty ingredients, is growing in popularity, especially in the New York City pizzeria scene. San Matteo Pizzeria e Cucina has mastered this unique dish with its selection of panuozzi. Because San Matteo Pizzeria e Cucina is open until 11 p.m., it is a suitable place for late-night meals with family or friends. Sip on a glass of red or white wine while partaking in popular menu items like the pancetta panuozzo, which features dry-cured pancetta, provolone cheese, black pepper and artichokes, and the Diavola pizza, which is topped with fresh basil, homemade mozzarella, spicy soppressata and parmigiano reggiano.
Adriaの写真
4.6
素晴らしい(40)
価格:高い
• イタリア料理 • アッパー イースト サイド
本日11回予約が入りました。
Welcome to ADRIA ,where the Adriatic Sea meets the cuisine of Southern Europe right in the heart ofthe Upper East Side. This one-of-a-kind restaurant is inspired by the rich culture of the Mediterraneanfor you to enjoy in a welcoming space right in your own neighbourhood. The name ADRIA is inspired by the cuisine found along the Adriatic Coast and the menu reflects diverse influences of Southern Europe with a local touch of seasonal ingredients. All of this is served in a space you feel at ease, where neighbours gather for a casual evening out. Join us at ADRIA!

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ