“ SAN CARLO Osteria Piemonte” is the perfect blend of authentic food and exceptional wine label selection. Piedmont is a region of west Northern Italy, it is one of the largest regions of Italy and Turin was the first capital of Italy in 1861. Piedmont is one of the most ancient culinary traditions and culinary specialties of the country. Restaurant "SAN CARLO Osteria Piemonte" is one of the few references throughout New York of Piedmont cuisine and North Italy. Come and experience tastes that have hundreds of years and you'll be without. We are waiting for you…..
Blue Ribbon Brasserieには、賑やかで居心地のいいダイニングルームとフレンドリーなバーがあり、近所の馴染みのお客様、プロの料理人、有名シェフの方々へ22年間サービスを提供してきました。
バーガーとビール、ラムのカルビとボトルのバーガンディー、オイスターとシャンパン等、16:00~04:00まで毎日気分に合わせた食事を楽しめます。
1992年の開業以来、年月をかけてニューヨークの人気店となりました。深夜のレストランとして国際的にも有名になっても地元の方々に気に入られるブランドであり続けることを誇りに思っています。
A cozy, cedar clad Sushi Bar with an award-winning sake list and an extensive selection of fresh fish flown in daily from the Sea of Japan as well as both the Atlantic and Pacific oceans. Open late.
Whether you sit at the walnut Sushi Bar or at one of the cozy tables in the back room, Blue Ribbon Sushi will transport you to the other side of the world.
Piccola Cucina Spring StreetはPiccola Cucinaの第二のアメリカのレストランで、ソーホーの中心部に2013年1月にオープンしました。
賑やかな雰囲気とフレンドリーなサービスのすべてがある典型的なイタリア料理のレストランで、イタリアで人々が期待するような家庭料理に引けを取らず、レストランの成功要因の1つとなっています。
季節に応じた新鮮な食材をシェフが細心の注意を払って選び抜いています。
Posh chain serving American fare, including breakfast, lunch, dessert and dinner all week long. Brunch on weekends.
Significant seating is reserved for walk-ins, so feel free to visit the restaurant in person.