
Chicago's Award-winning Restaurants

提供:OpenTable
更新日:2023年4月18日
James Beard Award winners. MICHELIN-recognized restaurants. Perennial best-of picks. Book an award-winning spot in Chicago and find out for yourself why these restaurants are beloved by critics and diners alike.
4.5 (581)
~30 USドル
ブレックファースト(朝食)
ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
Adorn Bar & Restaurant is a vibrant new American restaurant located in the heart of Chicago's Gold Coast. Offering a delightful blend of globally inspired cuisine and craft cocktails, Adorn is perfect for breakfast, brunch, or a night out. Located on the 7th floor of Four Seasons Hotel Chicago, Adorn Bar & Restaurant features sweeping views of Chicago's Magnificent Mile and downtown skyline, live music, and a lively atmosphere. Savor the rich flavors of our perfectly grilled steaks in the inviting atmosphere of our steakhouse, or indulge in our delectable desserts amidst the lively vibe of our dessert shop. Whether you're looking for a cozy spot for breakfast or a unique fine dining experience, Adorn has something for everyone.
Adorn Bar & Restaurant is a vibrant new American restaurant located in the heart of Chicago's Gold Coast. Offering a delightful blend of globally inspired cuisine and craft cocktails, Adorn is perfect for breakfast, brunch, or a night out. Located on the 7th floor of Four Seasons Hotel Chicago, Adorn Bar & Restaurant features sweeping views of Chicago's Magnificent Mile and downtown skyline, live music, and a lively atmosphere. Savor the rich flavors of our perfectly grilled steaks in the inviting atmosphere of our steakhouse, or indulge in our delectable desserts amidst the lively vibe of our dessert shop. Whether you're looking for a cozy spot for breakfast or a unique fine dining experience, Adorn has something for everyone.
4.8 (2463)
31~50 USドル
イタリア料理(コンテンポラリー)
ウェスト・ループ
Serving a casual, family-style menu, Alla Vita is a place to gather and enjoy comfortable Italian cuisine. Alla Vita means “to life” in Italian which recognizes overcoming life's challenges and creating a space for shared meals and memorable experiences. Executive Chef Lee Wolen shares his passion for fresh, delicious Italian food made simply with the best ingredients.
Follow @allavitachicago to stay up-to-date with the latest happenings.
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Serving a casual, family-style menu, Alla Vita is a place to gather and enjoy comfortable Italian cuisine. Alla Vita means “to life” in Italian which recognizes overcoming life's challenges and creating a space for shared meals and memorable experiences. Executive Chef Lee Wolen shares his passion for fresh, delicious Italian food made simply with the best ingredients.
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4.6 (1142)
~30 USドル
スペイン料理
リバー・ノース(シカゴ)
Fresh oysters piled on mounds of sparkling ice. Ceviches that taste of the ocean. Chef José Andrés' brilliant renditions of iconic seafood classics like fried calamari and lobster rolls. Located at the Bank of America Tower in Chicago, Bar Mar is a true celebration of the bounty of the sea, with modern takes on classics you know and love, festive cocktails, and a bright, beautiful space that interweaves the nautical with the elegant.
Fresh oysters piled on mounds of sparkling ice. Ceviches that taste of the ocean. Chef José Andrés' brilliant renditions of iconic seafood classics like fried calamari and lobster rolls. Located at the Bank of America Tower in Chicago, Bar Mar is a true celebration of the bounty of the sea, with modern takes on classics you know and love, festive cocktails, and a bright, beautiful space that interweaves the nautical with the elegant.
4.7 (2456)
~30 USドル
アメリカ料理
ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
有名シェフArt Smithが手がけるBlue Door Kitchen & Gardenへぜひ足をお運びください。シカゴのゴールドコースト中心部にあるファーム・トゥ・テーブルのオアシスで、季節の味覚を楽しめるメニューにこだわっています。Blue Doorブランドは当初から持続可能で確かな食材の代名詞となってきました。インディアナ州のかつてオプラ・ウィンフリーが所有していた土地に作った、その名の通りBlue Door Farmをはじめ、中西部の農場から届く旬の新鮮な食材を使い、アメリカの伝統料理を提供しています。Blue Door Kitchen & Gardenは農業コミュニティの熱心なメンバーとして、持続可能な生産者と密接に提携し、この土地と本物の地元の食材や味覚の繋がりを皆さまに知っていただけるように努力しています。
有名シェフArt Smithが手がけるBlue Door Kitchen & Gardenへぜひ足をお運びください。シカゴのゴールドコースト中心部にあるファーム・トゥ・テーブルのオアシスで、季節の味覚を楽しめるメニューにこだわっています。Blue Doorブランドは当初から持続可能で確かな食材の代名詞となってきました。インディアナ州のかつてオプラ・ウィンフリーが所有していた土地に作った、その名の通りBlue Door Farmをはじめ、中西部の農場から届く旬の新鮮な食材を使い、アメリカの伝統料理を提供しています。Blue Door Kitchen & Gardenは農業コミュニティの熱心なメンバーとして、持続可能な生産者と密接に提携し、この土地と本物の地元の食材や味覚の繋がりを皆さまに知っていただけるように努力しています。
4.6 (564)
31~50 USドル
ビーガン
バックタウン、ウィッカーパーク
100% Plant-Based restaurant in Wicker Park.
We have always had the core belief of being as good to ourselves (and the earth) as possible, but as we grow, we have always wanted to do more. With this desire, we decided to open Bloom Plant Based kitchen. Not only is eating a more plant-based diet healthier and more forgiving to one’s body, but it is significantly better for the environment. However, with healthy plant-based options not being the popular choice, we know we have stiff competition. Therefore, our intention with Bloom is to focus on bringing flavorful, healthy, and affordable plant-based food to families while also being desirable and appealing to everyone regardless of their diet.
We have always had the core belief of being as good to ourselves (and the earth) as possible, but as we grow, we have always wanted to do more. With this desire, we decided to open Bloom Plant Based kitchen. Not only is eating a more plant-based diet healthier and more forgiving to one’s body, but it is significantly better for the environment. However, with healthy plant-based options not being the popular choice, we know we have stiff competition. Therefore, our intention with Bloom is to focus on bringing flavorful, healthy, and affordable plant-based food to families while also being desirable and appealing to everyone regardless of their diet.
100% Plant-Based restaurant in Wicker Park.
We have always had the core belief of being as good to ourselves (and the earth) as possible, but as we grow, we have always wanted to do more. With this desire, we decided to open Bloom Plant Based kitchen. Not only is eating a more plant-based diet healthier and more forgiving to one’s body, but it is significantly better for the environment. However, with healthy plant-based options not being the popular choice, we know we have stiff competition. Therefore, our intention with Bloom is to focus on bringing flavorful, healthy, and affordable plant-based food to families while also being desirable and appealing to everyone regardless of their diet.
We have always had the core belief of being as good to ourselves (and the earth) as possible, but as we grow, we have always wanted to do more. With this desire, we decided to open Bloom Plant Based kitchen. Not only is eating a more plant-based diet healthier and more forgiving to one’s body, but it is significantly better for the environment. However, with healthy plant-based options not being the popular choice, we know we have stiff competition. Therefore, our intention with Bloom is to focus on bringing flavorful, healthy, and affordable plant-based food to families while also being desirable and appealing to everyone regardless of their diet.
4.8 (7312)
31~50 USドル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
リンカーン パーク
ミシュランの星を獲得したはBoka(ボカ)レストランは、2003年以来、シカゴのダイニングシーンで重要な位置を占めてきました。大規模な改装工事を行った後、2014年1月にエグゼクティブシェフ/パートナーとしてLee Wolenが加わりました。彼がBokaで働き始めて以来、批評家の注目の的です。リーはシカゴ・トリビューンのPhil Vettelとイーターシカゴから、「2014年の最優秀シェフ」に選ばれました。最近では、リーは「2015年の最優秀シェフ」に選ばれ、Bokaレストランはシカゴの名誉あるJean Banchet賞で「2015年の最優秀レストラン賞」を受賞しました。Bokaでは、旬の、できるだけ多くの地元の食材を使用することにこだわりながら、現代的なアメリカ料理を提供しています。2015年にペースト専門シェフのMeg GalusがBokaのキッチンに加わり、塩味と甘味を見事に使い分け、高い品質の食材を使用して美しく盛り付けるWolenのこだわりに忠実に沿っています。
ミシュランの星を獲得したはBoka(ボカ)レストランは、2003年以来、シカゴのダイニングシーンで重要な位置を占めてきました。大規模な改装工事を行った後、2014年1月にエグゼクティブシェフ/パートナーとしてLee Wolenが加わりました。彼がBokaで働き始めて以来、批評家の注目の的です。リーはシカゴ・トリビューンのPhil Vettelとイーターシカゴから、「2014年の最優秀シェフ」に選ばれました。最近では、リーは「2015年の最優秀シェフ」に選ばれ、Bokaレストランはシカゴの名誉あるJean Banchet賞で「2015年の最優秀レストラン賞」を受賞しました。Bokaでは、旬の、できるだけ多くの地元の食材を使用することにこだわりながら、現代的なアメリカ料理を提供しています。2015年にペースト専門シェフのMeg GalusがBokaのキッチンに加わり、塩味と甘味を見事に使い分け、高い品質の食材を使用して美しく盛り付けるWolenのこだわりに忠実に沿っています。
4.7 (3149)
31~50 USドル
ペルー料理
ウェスト・ループ
Perched atop the Hoxton Hotel in the heart of Chicago’s Fulton Market, Cabra Chicago is a lively rooftop escape, inspired by the bold and vibrant flavors of Peruvian cuisine.
Led by James Beard Award and Top Chef winner Stephanie Izard (Girl & the Goat) alongside longtime partners Rob Katz and Kevin Boehm of Boka Restaurant Group, Cabra serves up crave-worthy dishes in a colorful and energetic setting.
The restaurant’s airy, plant-filled ambiance, paired with its open kitchen and sweeping city views, creates a dynamic dining experience. Guests can savor a variety of shareable plates, from ceviches to savory meats, all bursting with the rich, fresh flavors of Peru.
Led by James Beard Award and Top Chef winner Stephanie Izard (Girl & the Goat) alongside longtime partners Rob Katz and Kevin Boehm of Boka Restaurant Group, Cabra serves up crave-worthy dishes in a colorful and energetic setting.
The restaurant’s airy, plant-filled ambiance, paired with its open kitchen and sweeping city views, creates a dynamic dining experience. Guests can savor a variety of shareable plates, from ceviches to savory meats, all bursting with the rich, fresh flavors of Peru.
Perched atop the Hoxton Hotel in the heart of Chicago’s Fulton Market, Cabra Chicago is a lively rooftop escape, inspired by the bold and vibrant flavors of Peruvian cuisine.
Led by James Beard Award and Top Chef winner Stephanie Izard (Girl & the Goat) alongside longtime partners Rob Katz and Kevin Boehm of Boka Restaurant Group, Cabra serves up crave-worthy dishes in a colorful and energetic setting.
The restaurant’s airy, plant-filled ambiance, paired with its open kitchen and sweeping city views, creates a dynamic dining experience. Guests can savor a variety of shareable plates, from ceviches to savory meats, all bursting with the rich, fresh flavors of Peru.
Led by James Beard Award and Top Chef winner Stephanie Izard (Girl & the Goat) alongside longtime partners Rob Katz and Kevin Boehm of Boka Restaurant Group, Cabra serves up crave-worthy dishes in a colorful and energetic setting.
The restaurant’s airy, plant-filled ambiance, paired with its open kitchen and sweeping city views, creates a dynamic dining experience. Guests can savor a variety of shareable plates, from ceviches to savory meats, all bursting with the rich, fresh flavors of Peru.
4.9 (2692)
~30 USドル
フランス料理
リトルイタリー、ユニバーシティビレッジ
Chez Joelはリトルイタリー中心部に位置しており、フランスの味と香りを楽しめます。シェフjoel Kazouiniは主に伝統的な定番料理を取り入れており、シンプル&巧みに調理された南フランス料理を提供しています。Chez Joelの雰囲気は真のフランスのビストロを連想させます。壁にはフランスのポスターが飾られており、テーブルは肉屋の包装紙で覆われています。Chez Joelの快適な環境は、ロマンチックな食事に最適です。天気の良い日には、オープンエアのガーデンテーブルにて、市内で屈指の素晴らしい屋外ダイニングを楽しめます。
Chez Joelはリトルイタリー中心部に位置しており、フランスの味と香りを楽しめます。シェフjoel Kazouiniは主に伝統的な定番料理を取り入れており、シンプル&巧みに調理された南フランス料理を提供しています。Chez Joelの雰囲気は真のフランスのビストロを連想させます。壁にはフランスのポスターが飾られており、テーブルは肉屋の包装紙で覆われています。Chez Joelの快適な環境は、ロマンチックな食事に最適です。天気の良い日には、オープンエアのガーデンテーブルにて、市内で屈指の素晴らしい屋外ダイニングを楽しめます。
4.8 (10117)
50 USドル~
ステーキハウス
リバー・ノース(シカゴ)
Chicago Cut Steakhouseは、店内でハンドカットおよびドライ熟成するUSDA認定プライムビーフで、シカゴのステーキ中心のダイニングシーンを刷新しました。様々なオーダーカットのステーキに、8種の魚料理のオプション、貝類、チョップ、豊富なサイドディッシュ各種がディナーメニューに並びます。市内最高の「パワーブレックファスト」も提供しています。Chicago Cutの広々とした店内には、見事なワインの展示ケースに囲まれた活気あるバーエリアがあります。鮮やかな赤いベルベットの長椅子と大きなダイニングテーブルがあり、シカゴ川を一望できます。川辺の広々とした屋外パティオは、昼も夜もダイニングの場として人気です。iPadのインタラクティブプログラムでレストランのグローバルなワインリストを閲覧できます。
ピックアップ!口コミ
OT
OpenTable Diner
2023年6月2日にご来店
Chicago Cut Steakhouseは、店内でハンドカットおよびドライ熟成するUSDA認定プライムビーフで、シカゴのステーキ中心のダイニングシーンを刷新しました。様々なオーダーカットのステーキに、8種の魚料理のオプション、貝類、チョップ、豊富なサイドディッシュ各種がディナーメニューに並びます。市内最高の「パワーブレックファスト」も提供しています。Chicago Cutの広々とした店内には、見事なワインの展示ケースに囲まれた活気あるバーエリアがあります。鮮やかな赤いベルベットの長椅子と大きなダイニングテーブルがあり、シカゴ川を一望できます。川辺の広々とした屋外パティオは、昼も夜もダイニングの場として人気です。iPadのインタラクティブプログラムでレストランのグローバルなワインリストを閲覧できます。
ピックアップ!口コミ
OT
OpenTable Diner
2023年6月2日にご来店
4.5 (1853)
~30 USドル
地中海料理
ウェスト・ループ
Cira is a modern, Mediterranean restaurant, serving breakfast, lunch, and dinner, as well as weekend brunch. The menu is made up of shareable plates designed to fill your table and your stomach, inspired by the countries that make up the Mediterranean Basin. Set in the lobby of the Hoxton Hotel in Chicago’s Fulton Market District, the restaurant boasts a sun-soaked full-service lounge and coffee bar, and is transformed into an ambient, moody hub of dining and drinking as the sun sets.
Cira is a modern, Mediterranean restaurant, serving breakfast, lunch, and dinner, as well as weekend brunch. The menu is made up of shareable plates designed to fill your table and your stomach, inspired by the countries that make up the Mediterranean Basin. Set in the lobby of the Hoxton Hotel in Chicago’s Fulton Market District, the restaurant boasts a sun-soaked full-service lounge and coffee bar, and is transformed into an ambient, moody hub of dining and drinking as the sun sets.
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4.4 (543)
31~50 USドル
イタリア料理
ウェスト・ループ
GIOIA, [joy-ah] meaning joy in Italian, brings the joy of Italian cuisine to Chicago. Infusing the romance and traditions of Italy with the energy and sophistication of Chicago's West Loop.
We open for dinner, nightly beginning at 5pm, for delicious dishes created by our own, Chef Cristiano Bassani.
Check our social @gioiachicago for more!
GIOIA, [joy-ah] meaning joy in Italian, brings the joy of Italian cuisine to Chicago. Infusing the romance and traditions of Italy with the energy and sophistication of Chicago's West Loop.
We open for dinner, nightly beginning at 5pm, for delicious dishes created by our own, Chef Cristiano Bassani.
Check our social @gioiachicago for more!
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4.7 (15130)
~30 USドル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
ウェスト・ループ
2010年にオープンしたGirl & the Goatは、楽しく活気のある雰囲気の中、おいしく大胆な味付けのファミリースタイルのメニューを提供しています。また、小規模生産の各国ワイン、不定期に入れ替わるクラフトビール、バーテンダーの創作カクテルで、ダイニング体験がさらに楽しめます。
809 W Randolph Stに位置するGirl & the Goatは、ランドルフ・レストラン・コリドールとも呼ばれる通りにオープンした最初のレストランの1つです。快適なラウンジ、バーシート、標準的なテーブル席、質問がある際に便利なキッチンに近い4シートなど、様々な座席を用意しています。Girl & the Goatは予約を受け付けていますが、予約なしでの飛び入りも歓迎しています。
2010年にオープンしたGirl & the Goatは、楽しく活気のある雰囲気の中、おいしく大胆な味付けのファミリースタイルのメニューを提供しています。また、小規模生産の各国ワイン、不定期に入れ替わるクラフトビール、バーテンダーの創作カクテルで、ダイニング体験がさらに楽しめます。
809 W Randolph Stに位置するGirl & the Goatは、ランドルフ・レストラン・コリドールとも呼ばれる通りにオープンした最初のレストランの1つです。快適なラウンジ、バーシート、標準的なテーブル席、質問がある際に便利なキッチンに近い4シートなど、様々な座席を用意しています。Girl & the Goatは予約を受け付けていますが、予約なしでの飛び入りも歓迎しています。
4.6 (485)
50 USドル~
タイ料理
アップタウン
Herb provides fine Thai dining in the Chicago area. The chefs use the freshest and highest-quality ingredients (mostly organic) while at the same time injecting their passion for the culinary arts in each and every dish. The restaurant itself is the creation of Patty Neumson, who grew up in Thailand. She has developed four seasonal menus for Herb that guests can order from, depending on the time of year. Herb has been the recipient of numerous awards and recognition for its cuisine. Winner of Guy Fieri's 'Spiciest Episode', and Chef battle '18. Won Best 100 Dishes in Chicago from Time Out Magazine. '15-'18 Michelin recommended restaurant. Zagat Rated in '17 as Best Restaurant. As seen on channel 5, 7, 9, and 11.
Herb provides fine Thai dining in the Chicago area. The chefs use the freshest and highest-quality ingredients (mostly organic) while at the same time injecting their passion for the culinary arts in each and every dish. The restaurant itself is the creation of Patty Neumson, who grew up in Thailand. She has developed four seasonal menus for Herb that guests can order from, depending on the time of year. Herb has been the recipient of numerous awards and recognition for its cuisine. Winner of Guy Fieri's 'Spiciest Episode', and Chef battle '18. Won Best 100 Dishes in Chicago from Time Out Magazine. '15-'18 Michelin recommended restaurant. Zagat Rated in '17 as Best Restaurant. As seen on channel 5, 7, 9, and 11.
4.7 (5476)
31~50 USドル
シーフード・海鮮料理
ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
オーナーのヒューゴ・ラリーとスティーブ・ロンバルドは大成功を収めたGibsons Bar & Steakhouseに続くレストランをオープンする場所を数年間くまなく探した末に、身近な所に求めていた場所を見つけました。2人は1997年2月に彼らがギブソンズと共に始めたシカゴの伝説的なレストランに続くシーフードレストランをオープンしました。このレストランは先のGibsons Bar & Steakhouseの原則に忠実で、信じられないほどのボリューム、価値、クオリティ、記憶に残るサービスを提供しています。
オーナーのヒューゴ・ラリーとスティーブ・ロンバルドは大成功を収めたGibsons Bar & Steakhouseに続くレストランをオープンする場所を数年間くまなく探した末に、身近な所に求めていた場所を見つけました。2人は1997年2月に彼らがギブソンズと共に始めたシカゴの伝説的なレストランに続くシーフードレストランをオープンしました。このレストランは先のGibsons Bar & Steakhouseの原則に忠実で、信じられないほどのボリューム、価値、クオリティ、記憶に残るサービスを提供しています。
5 (864)
50 USドル~
韓国料理(コンテンポラリー)
ウェスト・タウン
Modern Korean dining in an elegant yet approachable atmosphere.
At the moment, we are very limited in regards to accommodating dietary restrictions. We can only accommodate pescatarians. We are a very small team at the moment and once we are streamlined we will be accepting more dietary restrictions! Please bear with us!
At the moment, we are very limited in regards to accommodating dietary restrictions. We can only accommodate pescatarians. We are a very small team at the moment and once we are streamlined we will be accepting more dietary restrictions! Please bear with us!
Modern Korean dining in an elegant yet approachable atmosphere.
At the moment, we are very limited in regards to accommodating dietary restrictions. We can only accommodate pescatarians. We are a very small team at the moment and once we are streamlined we will be accepting more dietary restrictions! Please bear with us!
At the moment, we are very limited in regards to accommodating dietary restrictions. We can only accommodate pescatarians. We are a very small team at the moment and once we are streamlined we will be accepting more dietary restrictions! Please bear with us!
4.6 (1567)
50 USドル~
日本料理
リンカーン パーク
Junoは、リンカーン・パークの中心部にある居心地の良い和食レストランです。Junoでは、知識の豊富なエグゼクティブ・シェフ兼オーナーであるBKパークが主導し、料理やサービスのクオリティと一貫性を極める努力を重ねています。革新的でエレガントなJunoの「おまかせ」メニューは有名で、伝統的/現代的な和食メニューのほか、刺身、にぎり、プレミアム日本酒など様々なメニューを用意しています。
Junoは、リンカーン・パークの中心部にある居心地の良い和食レストランです。Junoでは、知識の豊富なエグゼクティブ・シェフ兼オーナーであるBKパークが主導し、料理やサービスのクオリティと一貫性を極める努力を重ねています。革新的でエレガントなJunoの「おまかせ」メニューは有名で、伝統的/現代的な和食メニューのほか、刺身、にぎり、プレミアム日本酒など様々なメニューを用意しています。
4.3 (150)
31~50 USドル
日本料理
ウェスト・ループ
Komo is a boundless Japanese dining experience in the West Loop neighborhood of Chicago. Known for his exceptional reputation of all things sushi, Executive Chef Macku Chan showcases a new dimension to his cuisine, combining seasonal ingredients for a modern take on traditional Japanese cuisine. Each dish is unique and incorporates creative and playful elements.
Komo is a boundless Japanese dining experience in the West Loop neighborhood of Chicago. Known for his exceptional reputation of all things sushi, Executive Chef Macku Chan showcases a new dimension to his cuisine, combining seasonal ingredients for a modern take on traditional Japanese cuisine. Each dish is unique and incorporates creative and playful elements.
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4.7 (818)
50 USドル~
ダイニングバー
ウェスト・ループ
Kumiko is a Japanese Dining Bar (ダイニングバー)* where food and drink are treated with equal reverence. Located in Chicago’s West Loop, Kumiko boasts incredible cocktails and spirits with exquisite food to pair.
Owner and creative director Julia Momosé blends Japanese ingredients and techniques to create an elevated menu of beverages and bites.
Whether you come to savor some of Japan’s finest saké or walk in for a lovely dinner with friends, Kumiko welcomes you with warmth and gratitude.
Kumiko is currently 18+ and does not offer a BYOB option. Sign up for our mailing list to receive occasional updates and news.
Owner and creative director Julia Momosé blends Japanese ingredients and techniques to create an elevated menu of beverages and bites.
Whether you come to savor some of Japan’s finest saké or walk in for a lovely dinner with friends, Kumiko welcomes you with warmth and gratitude.
Kumiko is currently 18+ and does not offer a BYOB option. Sign up for our mailing list to receive occasional updates and news.
Kumiko is a Japanese Dining Bar (ダイニングバー)* where food and drink are treated with equal reverence. Located in Chicago’s West Loop, Kumiko boasts incredible cocktails and spirits with exquisite food to pair.
Owner and creative director Julia Momosé blends Japanese ingredients and techniques to create an elevated menu of beverages and bites.
Whether you come to savor some of Japan’s finest saké or walk in for a lovely dinner with friends, Kumiko welcomes you with warmth and gratitude.
Kumiko is currently 18+ and does not offer a BYOB option. Sign up for our mailing list to receive occasional updates and news.
Owner and creative director Julia Momosé blends Japanese ingredients and techniques to create an elevated menu of beverages and bites.
Whether you come to savor some of Japan’s finest saké or walk in for a lovely dinner with friends, Kumiko welcomes you with warmth and gratitude.
Kumiko is currently 18+ and does not offer a BYOB option. Sign up for our mailing list to receive occasional updates and news.
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4.8 (2265)
50 USドル~
フランス料理(コンテンポラリー)
ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
One of Chicago’s finest dining experiences awaits you in this elegant town home setting that balances formality and friendliness. Your dinner may be paired with fine wines, as uncommon ingredients come together in perfect harmony. In operation since 1978, Les Nomades remains true to its distinctive character as an oasis of civilized tranquility amidst the bustling activity of its Streeterville location. Culinary creations delight the most discriminating palates. Savor Sautéed Foie Gras, or Lobster Ravioli with seared scallops; Roasted Breast and Confit Leg of Duck, or Duo of Roasted Partridge and Bison. Artisan cheeses are extraordinary and the pastries are sublime.
Please keep in mind that proper attire is required including a jacket for gentlemen.
Please keep in mind that proper attire is required including a jacket for gentlemen.
One of Chicago’s finest dining experiences awaits you in this elegant town home setting that balances formality and friendliness. Your dinner may be paired with fine wines, as uncommon ingredients come together in perfect harmony. In operation since 1978, Les Nomades remains true to its distinctive character as an oasis of civilized tranquility amidst the bustling activity of its Streeterville location. Culinary creations delight the most discriminating palates. Savor Sautéed Foie Gras, or Lobster Ravioli with seared scallops; Roasted Breast and Confit Leg of Duck, or Duo of Roasted Partridge and Bison. Artisan cheeses are extraordinary and the pastries are sublime.
Please keep in mind that proper attire is required including a jacket for gentlemen.
Please keep in mind that proper attire is required including a jacket for gentlemen.
4.7 (4361)
31~50 USドル
ステーキハウス
ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
上階以外の予約は受け付けていません。階下、パティオ、ラウンジの席は先着順で割り当てられます(予約不可)。
上階以外の予約は受け付けていません。階下、パティオ、ラウンジの席は先着順で割り当てられます(予約不可)。
4.6 (3978)
31~50 USドル
日本料理
ウェスト・ループ
Bokaレストラングループの最新店Momotaroは様々なメニューを楽しめる和食のレストランで、ウェスト・ループに位置しています。エグゼクティブシェフ/パートナーのMark Hellyarが率いるMomotaroは、近年Chicago MagazineおよびChicago Socialでレストラン・オブ・ザ・イヤーに選ばれました。世界的に有名なAvroKOによる設計で、地下に居酒屋、2階にメインダイニングルームを見渡すおしゃれなプライベートスペースもあります。ご飯物や麺類、火鉢料理、温菜&冷菜、種類豊富な寿司や刺身のメニューなど90種のアイテムを用意しています。居酒屋テーブルのほとんどは先着順の利用となっていますので、アポなしでのご来店もお待ちしています!
ピックアップ!口コミ
OT
OpenTable DinerVIP
2021年9月5日にご来店
Bokaレストラングループの最新店Momotaroは様々なメニューを楽しめる和食のレストランで、ウェスト・ループに位置しています。エグゼクティブシェフ/パートナーのMark Hellyarが率いるMomotaroは、近年Chicago MagazineおよびChicago Socialでレストラン・オブ・ザ・イヤーに選ばれました。世界的に有名なAvroKOによる設計で、地下に居酒屋、2階にメインダイニングルームを見渡すおしゃれなプライベートスペースもあります。ご飯物や麺類、火鉢料理、温菜&冷菜、種類豊富な寿司や刺身のメニューなど90種のアイテムを用意しています。居酒屋テーブルのほとんどは先着順の利用となっていますので、アポなしでのご来店もお待ちしています!
ピックアップ!口コミ
OT
OpenTable DinerVIP
2021年9月5日にご来店
4.5 (325)
~30 USドル
アメリカ料理
リグレーヴィル
Focusing on seasonal and local ingredients, Chef Matthias Merges, brings traditional American classics to life with a sense of whimsy and approachability.
Mordecai and our second-floor bar, Hush Money, boast an extensive list of vintage and collectable spirits along with innovative cocktails curated by the same team responsible for Logan Square’s renowned Billy Sunday.
We are proud to be an enclave for both our neighbors and new friends alike. Whether you are in Wrigleyville for a Cub’s game, a fun spirits experience, or dinner with friends, we are here to welcome you to Mordecai!
Mordecai and our second-floor bar, Hush Money, boast an extensive list of vintage and collectable spirits along with innovative cocktails curated by the same team responsible for Logan Square’s renowned Billy Sunday.
We are proud to be an enclave for both our neighbors and new friends alike. Whether you are in Wrigleyville for a Cub’s game, a fun spirits experience, or dinner with friends, we are here to welcome you to Mordecai!
Focusing on seasonal and local ingredients, Chef Matthias Merges, brings traditional American classics to life with a sense of whimsy and approachability.
Mordecai and our second-floor bar, Hush Money, boast an extensive list of vintage and collectable spirits along with innovative cocktails curated by the same team responsible for Logan Square’s renowned Billy Sunday.
We are proud to be an enclave for both our neighbors and new friends alike. Whether you are in Wrigleyville for a Cub’s game, a fun spirits experience, or dinner with friends, we are here to welcome you to Mordecai!
Mordecai and our second-floor bar, Hush Money, boast an extensive list of vintage and collectable spirits along with innovative cocktails curated by the same team responsible for Logan Square’s renowned Billy Sunday.
We are proud to be an enclave for both our neighbors and new friends alike. Whether you are in Wrigleyville for a Cub’s game, a fun spirits experience, or dinner with friends, we are here to welcome you to Mordecai!
4.8 (1115)
31~50 USドル
中央アジア料理
バックタウン、ウィッカーパーク
Mott Stは空腹のRuxbinチームのポストサービスからインスピレーションを得たメニューを提供しています。パートナーシェフのエドワード・キム、ジェニファー・キム、ヴィッキー・キム、ネイト・チョンは心地よい快適さを共有しており、塩こしょうした鶏の胸肉のハングタウン・フライ(オムレツ)を提供しています。Mott Stはファミリースタイルのレストランで、キレのあるドリンク各種と合わせた様々な料理を楽しめます。
Mott Stは空腹のRuxbinチームのポストサービスからインスピレーションを得たメニューを提供しています。パートナーシェフのエドワード・キム、ジェニファー・キム、ヴィッキー・キム、ネイト・チョンは心地よい快適さを共有しており、塩こしょうした鶏の胸肉のハングタウン・フライ(オムレツ)を提供しています。Mott Stはファミリースタイルのレストランで、キレのあるドリンク各種と合わせた様々な料理を楽しめます。
4.9 (4824)
50 USドル~
アメリカ料理
リンカーン パーク
シカゴのドラマチックな景色を見渡すリンカーンパークの池のほとりにあるNorth Pondは、街の最も美しい場所といえます。シェフのBruce Shermanが季節ごとに最も旬な食材を市場から仕入れ、料理を提供しています。料理は、シンプルなスタイルをベースに繊細な装飾が施された美術工芸的な内装のダイニングルームによくマッチしています。
シカゴのドラマチックな景色を見渡すリンカーンパークの池のほとりにあるNorth Pondは、街の最も美しい場所といえます。シェフのBruce Shermanが季節ごとに最も旬な食材を市場から仕入れ、料理を提供しています。料理は、シンプルなスタイルをベースに繊細な装飾が施された美術工芸的な内装のダイニングルームによくマッチしています。
4.6 (1712)
31~50 USドル
韓国料理
Avondale
韓国風アメリカ料理と私たちが呼ぶ、世界各国から着想を得た料理を提供する全40席の地元のレストランです。素晴らしい料理とドリンクを提供できるよう尽力していますが、まだ小さな独立した家族経営のレストランです。予めご了承ください。禁煙のレストランで、鏡はありません。心を込めた料理のみを提供しています。スペースが限られており、スタッフも少人数です。このような家庭的な雰囲気で食事をする全てのお客様を幸せにする能力と資源が私たちにはあると信じています。満席の時は多少賑やかになることもありますが、陽気な雰囲気を引き立てていると考えています。私たちはいつもここで幸せで、これはレストランの精神にも表れています。
お客様に笑顔で心からのサービスを提供することを楽しみにしています。
韓国風アメリカ料理と私たちが呼ぶ、世界各国から着想を得た料理を提供する全40席の地元のレストランです。素晴らしい料理とドリンクを提供できるよう尽力していますが、まだ小さな独立した家族経営のレストランです。予めご了承ください。禁煙のレストランで、鏡はありません。心を込めた料理のみを提供しています。スペースが限られており、スタッフも少人数です。このような家庭的な雰囲気で食事をする全てのお客様を幸せにする能力と資源が私たちにはあると信じています。満席の時は多少賑やかになることもありますが、陽気な雰囲気を引き立てていると考えています。私たちはいつもここで幸せで、これはレストランの精神にも表れています。
お客様に笑顔で心からのサービスを提供することを楽しみにしています。
4.6 (458)
31~50 USドル
韓国料理
ウェスト・タウン
Located in the West Loop of Downtown Chicago, PERILLA fare offers Korean American cuisine centered around a communal dining experience inspired by classic Korean flavors and traditional ingredients. With an emphasis and focus on quality and premium selection of meats for Korean BBQ, Chef Andrew Lim and the team proudly works with local farms and quality importers to provide our guests with an adventurous culinary experience. We offer an expansive beverage list which includes handcrafted cocktails, craft beers, a curated wine list, and hand selected imported sojus and makgeolli. Our menu accommodates all dietary restrictions with a focus on vegetarian options including locally sourced mushrooms. We are excited to welcome you in to our warm and inviting space featuring artwork from local artists.
Located in River West / Fulton Market area
Located in River West / Fulton Market area
Located in the West Loop of Downtown Chicago, PERILLA fare offers Korean American cuisine centered around a communal dining experience inspired by classic Korean flavors and traditional ingredients. With an emphasis and focus on quality and premium selection of meats for Korean BBQ, Chef Andrew Lim and the team proudly works with local farms and quality importers to provide our guests with an adventurous culinary experience. We offer an expansive beverage list which includes handcrafted cocktails, craft beers, a curated wine list, and hand selected imported sojus and makgeolli. Our menu accommodates all dietary restrictions with a focus on vegetarian options including locally sourced mushrooms. We are excited to welcome you in to our warm and inviting space featuring artwork from local artists.
Located in River West / Fulton Market area
Located in River West / Fulton Market area
4.7 (5807)
~30 USドル
ステーキハウス
リバー・ノース(シカゴ)
Prime & Provisionsは、シカゴのダウンタウンの中心部にある約100年の歴史ある建物を利用したレストランです。リバー・ノースとループ・エリアの境に位置します(住所:222 North LaSalle Street)。このステーキハウスは都市の景観を作り出すラサール通りとワッカー通りのにぎやかな角にあります。ヴィンテージの建物が引き立ち、常連客は建築当時の洗練さと華やかさを今に体験することができます。メニューにはシンプルで本格的なステーキハウス料理を用意しています。最も前衛的な食材を使用したレストランのコンセプトで皆が競い合う時代に、Prime & Provisionsでは伝統的なステーキハウスのルーツを味わうことができます。Prime & Provisionsは、素晴らしいハンドカットのステーキのディナーを楽しむことが醍醐味であった時代を振り返り、品質を最も大切にしています。
ピックアップ!口コミ
OT
OpenTable Diner
2018年3月19日にご来店
Prime & Provisionsは、シカゴのダウンタウンの中心部にある約100年の歴史ある建物を利用したレストランです。リバー・ノースとループ・エリアの境に位置します(住所:222 North LaSalle Street)。このステーキハウスは都市の景観を作り出すラサール通りとワッカー通りのにぎやかな角にあります。ヴィンテージの建物が引き立ち、常連客は建築当時の洗練さと華やかさを今に体験することができます。メニューにはシンプルで本格的なステーキハウス料理を用意しています。最も前衛的な食材を使用したレストランのコンセプトで皆が競い合う時代に、Prime & Provisionsでは伝統的なステーキハウスのルーツを味わうことができます。Prime & Provisionsは、素晴らしいハンドカットのステーキのディナーを楽しむことが醍醐味であった時代を振り返り、品質を最も大切にしています。
ピックアップ!口コミ
OT
OpenTable Diner
2018年3月19日にご来店
4.6 (2466)
31~50 USドル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
ウェスト・ループ
Proxi offers Modern American Cuisine with cooking that reflects the diversity, innovation, and openness of American culture. Proxi showcases seasonal ingredients in an elegant setting, emphasizing open-fire cooking. Located in Chicago’s West Loop neighborhood along Restaurant Row, Proxi, designed by award-winning Meyer Davis, unites an award-winning team to transport its guests around the world, beginning with cuisine and extending to an eclectic beverage program focused on worldly inspirations and diverse, exotic ingredients. Casual, yet fast-paced service guides Proxi’s international culinary experience, with fine-dining standards and in-depth product knowledge leading the charge, balanced by genuine energy and enthusiasm.
Proxi offers Modern American Cuisine with cooking that reflects the diversity, innovation, and openness of American culture. Proxi showcases seasonal ingredients in an elegant setting, emphasizing open-fire cooking. Located in Chicago’s West Loop neighborhood along Restaurant Row, Proxi, designed by award-winning Meyer Davis, unites an award-winning team to transport its guests around the world, beginning with cuisine and extending to an eclectic beverage program focused on worldly inspirations and diverse, exotic ingredients. Casual, yet fast-paced service guides Proxi’s international culinary experience, with fine-dining standards and in-depth product knowledge leading the charge, balanced by genuine energy and enthusiasm.
4.8 (3476)
31~50 USドル
クロアチア料理
ウェスト・ループ
Located in the historic Fulton Market district of Chicago’s West Loop neighborhood, Rose Mary is Chef/Owner Joe Flamm’s debut restaurant inspired by his Italian heritage and the bold, bright flavors of Croatian cuisine. The boisterous space—named for Flamm’s grandmothers, Mary and Mary Rose, and the herb rosemary, which grows natively along the Italian and Croatian coastlines—offers a seasonal menu of rustic yet refined dishes that encapsulate what Flamm has coined “Adriatic drinking food”.
Located in the historic Fulton Market district of Chicago’s West Loop neighborhood, Rose Mary is Chef/Owner Joe Flamm’s debut restaurant inspired by his Italian heritage and the bold, bright flavors of Croatian cuisine. The boisterous space—named for Flamm’s grandmothers, Mary and Mary Rose, and the herb rosemary, which grows natively along the Italian and Croatian coastlines—offers a seasonal menu of rustic yet refined dishes that encapsulate what Flamm has coined “Adriatic drinking food”.
4.8 (5438)
50 USドル~
アメリカ料理(コンテンポラリー)
ウェスト・ループ
洗練さ、素朴さ、ヴィンテージ、モダンが上手く調和したSepiaは、インスタントクラシックな雰囲気です。居心地が良く快適、かつ賑やかでスタイリッシュなスペースです。Sepiaでは、アールヌーボー調の特注タイルフロアから手作りの木工品、ヴィンテージの脚付きグラスまで内装と料理の細部に渡ってこだわっています。室内のゆったりとした優雅さが創作的なアメリカ料理と調和しています。シェフのAndrew Zimmermanの食材を重視した季節のメニューは、食材の純粋さと質、彼の情熱を表現しています。Sepiaではモダンなアレンジを加えた伝統的な料理を提供しています。
洗練さ、素朴さ、ヴィンテージ、モダンが上手く調和したSepiaは、インスタントクラシックな雰囲気です。居心地が良く快適、かつ賑やかでスタイリッシュなスペースです。Sepiaでは、アールヌーボー調の特注タイルフロアから手作りの木工品、ヴィンテージの脚付きグラスまで内装と料理の細部に渡ってこだわっています。室内のゆったりとした優雅さが創作的なアメリカ料理と調和しています。シェフのAndrew Zimmermanの食材を重視した季節のメニューは、食材の純粋さと質、彼の情熱を表現しています。Sepiaではモダンなアレンジを加えた伝統的な料理を提供しています。
4.7 (547)
~30 USドル
ベトナム料理
レイクビュー、イースト・レイクビュー
Come enjoy Vietnamese cuisine from the Saigon region. Showcasing Pho, eggrolls, fresh spring rolls, salad, and main dishes. Accompanied with homemade desserts that completes the meal. Complimented with a full bar with wonderful wine pairings and an array of hand crafted cocktails.
Our dining room is inviting and bright with and open kitchen so you may be able to see all the action that is happening.
Our dining room is inviting and bright with and open kitchen so you may be able to see all the action that is happening.
Come enjoy Vietnamese cuisine from the Saigon region. Showcasing Pho, eggrolls, fresh spring rolls, salad, and main dishes. Accompanied with homemade desserts that completes the meal. Complimented with a full bar with wonderful wine pairings and an array of hand crafted cocktails.
Our dining room is inviting and bright with and open kitchen so you may be able to see all the action that is happening.
Our dining room is inviting and bright with and open kitchen so you may be able to see all the action that is happening.
4.3 (446)
~30 USドル
ソウルフード
ウェスト・タウン
Welcome to Soule to Soule (pronounced Soul to Soul), an intimate soul food tapas restaurant where you create the atmosphere to soulfully connect through savory dishes, a mocktail BYOB experience, and genuine conversations. As the sister restaurant to Soulé Chicago we’re incorporating some of our crowd favorites while introducing new additions to the menu.
Every detail within Soule to Soule was envisioned with you in mind while checking in with the people we love, or engaging in a genuine connection with someone special for the first time. Soule to Soule is all about creating an ambiance that’s top tier as our souls align through good vibes only.
Tuck away your phones and create a moment where time stops, and new memories are born through intimate experiences. Nostalgic sayings of 'you had to be there' or 'we had a time" comes to mind, yet never posted publicly gives the ambiance at Soule to Soule that exclusive touch you can't buy with a membership.
Every detail within Soule to Soule was envisioned with you in mind while checking in with the people we love, or engaging in a genuine connection with someone special for the first time. Soule to Soule is all about creating an ambiance that’s top tier as our souls align through good vibes only.
Tuck away your phones and create a moment where time stops, and new memories are born through intimate experiences. Nostalgic sayings of 'you had to be there' or 'we had a time" comes to mind, yet never posted publicly gives the ambiance at Soule to Soule that exclusive touch you can't buy with a membership.
Welcome to Soule to Soule (pronounced Soul to Soul), an intimate soul food tapas restaurant where you create the atmosphere to soulfully connect through savory dishes, a mocktail BYOB experience, and genuine conversations. As the sister restaurant to Soulé Chicago we’re incorporating some of our crowd favorites while introducing new additions to the menu.
Every detail within Soule to Soule was envisioned with you in mind while checking in with the people we love, or engaging in a genuine connection with someone special for the first time. Soule to Soule is all about creating an ambiance that’s top tier as our souls align through good vibes only.
Tuck away your phones and create a moment where time stops, and new memories are born through intimate experiences. Nostalgic sayings of 'you had to be there' or 'we had a time" comes to mind, yet never posted publicly gives the ambiance at Soule to Soule that exclusive touch you can't buy with a membership.
Every detail within Soule to Soule was envisioned with you in mind while checking in with the people we love, or engaging in a genuine connection with someone special for the first time. Soule to Soule is all about creating an ambiance that’s top tier as our souls align through good vibes only.
Tuck away your phones and create a moment where time stops, and new memories are born through intimate experiences. Nostalgic sayings of 'you had to be there' or 'we had a time" comes to mind, yet never posted publicly gives the ambiance at Soule to Soule that exclusive touch you can't buy with a membership.
4.7 (4747)
50 USドル~
ステーキハウス
ウェスト・ループ
Swift & SonsはBoka Restaurant Groupが経営するアメリカンステーキハウスです。シカゴの精肉の発祥の地、フルトン・マーケット地区の中心部に位置し、見事なマルチルームスペースは世界的に有名なデザイン会社AvroKOによって設計されています。エグゼクティブシェフChris Pandelは、伝統的な考え方をベースに、シカゴステーキハウスのなかでもユニークでモダンなアプローチをしたメニューを用意しています。メニューはベジタリアンフレンドリーで、独立した親しみやすいタバーンメニューも楽しめます。
Swift & SonsはBoka Restaurant Groupが経営するアメリカンステーキハウスです。シカゴの精肉の発祥の地、フルトン・マーケット地区の中心部に位置し、見事なマルチルームスペースは世界的に有名なデザイン会社AvroKOによって設計されています。エグゼクティブシェフChris Pandelは、伝統的な考え方をベースに、シカゴステーキハウスのなかでもユニークでモダンなアプローチをしたメニューを用意しています。メニューはベジタリアンフレンドリーで、独立した親しみやすいタバーンメニューも楽しめます。
4.5 (952)
~30 USドル
アメリカ料理
リグレーヴィル
Swift Tavern, located just steps from Wrigley Field, is a welcoming neighborhood restaurant and bar where timeless flavors meet warm hospitality. Helmed by Chef Chris Pandel, this lively spot serves up crave-worthy dips and sharable plates, seasonal salads, steak sandwiches, and fresh oysters alongside expertly crafted cocktails and a curated beer selection. Whether you're a Cubs fan, a local, or just passing through, Swift Tavern offers a relaxed yet refined dining experience in the heart of one of Chicago’s most beloved communities.
Swift Tavern, located just steps from Wrigley Field, is a welcoming neighborhood restaurant and bar where timeless flavors meet warm hospitality. Helmed by Chef Chris Pandel, this lively spot serves up crave-worthy dips and sharable plates, seasonal salads, steak sandwiches, and fresh oysters alongside expertly crafted cocktails and a curated beer selection. Whether you're a Cubs fan, a local, or just passing through, Swift Tavern offers a relaxed yet refined dining experience in the heart of one of Chicago’s most beloved communities.
4.7 (2772)
31~50 USドル
アメリカ料理
リバー・ウェスト
2014年と2015年にビブグルマンを受賞したThe Dawsonは、バイレベルの屋内・屋外スペースが連なるカジュアルなスポットです。エネルギッシュな雰囲気で、各エリアは親しみやすく、多目的に使用できます。ファームの食材を中心とした中西部のシンプルな味を生かしたニューアメリカン料理のメニュー、自家製の炭酸飲料、カクテル、クラフトビール、ワインを揃えたビバレッジプログラムを用意しています。19世紀後半のシカゴのドーソンブラザーズ暖炉工場に影響を受け、The Dawsonにはレストラン全体を通して、近所の歴史とその時代の産業革新をテーマに自然と再利用素材を使用した美しく無駄のないシンプルなインテリアデザインが施されています。
2014年と2015年にビブグルマンを受賞したThe Dawsonは、バイレベルの屋内・屋外スペースが連なるカジュアルなスポットです。エネルギッシュな雰囲気で、各エリアは親しみやすく、多目的に使用できます。ファームの食材を中心とした中西部のシンプルな味を生かしたニューアメリカン料理のメニュー、自家製の炭酸飲料、カクテル、クラフトビール、ワインを揃えたビバレッジプログラムを用意しています。19世紀後半のシカゴのドーソンブラザーズ暖炉工場に影響を受け、The Dawsonにはレストラン全体を通して、近所の歴史とその時代の産業革新をテーマに自然と再利用素材を使用した美しく無駄のないシンプルなインテリアデザインが施されています。
4.7 (12179)
~30 USドル
アメリカ料理
ダウンタウン/ループ
The Gageは、1800年代後半の歴史的建造物を利用した4つ星のレストランで、ミレニアム・パークの向かいに位置します。The Gageはアイルランドやイギリスのガストロパブ風のヴィンテージな雰囲気で、高級料理をカジュアルに楽しめます。Time Outが「すべて人の渇望を満たす」と称したThe Gageのメニューには、スコッチエッグ、新鮮な魚介類、地元産のソーセージ、ハンバーガー、ステーキ、サラダなどが並びます。クラフトビール、興味深いワイン、各種アイリッシュウィスキーやシングルモルトなどアルコール飲料も用意しています。The Gageはミレニアム・パークのすぐそばにあり、シンプルかつ洗練された雰囲気で、カジュアルなドリンクから、ビジネスミーティングやフォーマルなイベントでの利用にも最適です。
The Gageは、1800年代後半の歴史的建造物を利用した4つ星のレストランで、ミレニアム・パークの向かいに位置します。The Gageはアイルランドやイギリスのガストロパブ風のヴィンテージな雰囲気で、高級料理をカジュアルに楽しめます。Time Outが「すべて人の渇望を満たす」と称したThe Gageのメニューには、スコッチエッグ、新鮮な魚介類、地元産のソーセージ、ハンバーガー、ステーキ、サラダなどが並びます。クラフトビール、興味深いワイン、各種アイリッシュウィスキーやシングルモルトなどアルコール飲料も用意しています。The Gageはミレニアム・パークのすぐそばにあり、シンプルかつ洗練された雰囲気で、カジュアルなドリンクから、ビジネスミーティングやフォーマルなイベントでの利用にも最適です。
4.8 (321)
31~50 USドル
ウクライナ料理
Avondale
Comforting favorites in Avondale by Chefs Johnny Clark and Beverly Kim inspired by old-world cooking. Start your meal with a selection of beverages like a bottle of trendy orange wine or head to the bar after work with no reservation needed for a craft cocktail like The Muse with gin and beet kvass. Our appetizer cart will roll to your table to start your dinner with over 10 bites beckoning to be picked like our fan-favorite smoked carrot paté or sunflower seed hummus. Our main dishes offer a variety of homestyle flavors just like your mother made from thick soups to layered pasta and fluffy Ukrainian garlic bread. Coffee, after-dinner drinks and a flaky pastry like our Napoleon invite you to finish the meal with a sweet treat and hours of good conversation in a space that feels like home.
Comforting favorites in Avondale by Chefs Johnny Clark and Beverly Kim inspired by old-world cooking. Start your meal with a selection of beverages like a bottle of trendy orange wine or head to the bar after work with no reservation needed for a craft cocktail like The Muse with gin and beet kvass. Our appetizer cart will roll to your table to start your dinner with over 10 bites beckoning to be picked like our fan-favorite smoked carrot paté or sunflower seed hummus. Our main dishes offer a variety of homestyle flavors just like your mother made from thick soups to layered pasta and fluffy Ukrainian garlic bread. Coffee, after-dinner drinks and a flaky pastry like our Napoleon invite you to finish the meal with a sweet treat and hours of good conversation in a space that feels like home.
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